• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar naçizane tavsiyem
2 li testi veya nifty testi yaptırmayabiliriz ama detaylı ultrason cok önemli.
Down sendoromu varsa evet tabiki dogana kadar tedavisi icin bisey yapilamaz ama Allah korusun diger anomaliler icin ayni sey geçerli değil.
İnsallah hepimizin detayli ultrasonu cok güzel gecer❤️

Kızlar naçizane tavsiyem
2 li testi veya nifty testi yaptırmayabiliriz ama detaylı ultrason cok önemli.
Down sendoromu varsa evet tabiki dogana kadar tedavisi icin bisey yapilamaz ama Allah korusun diger anomaliler icin ayni sey geçerli değil.
İnsallah hepimizin detayli ultrasonu cok güzel gecer❤
Insallah canim Rabbim helimize saglikli,hayirli bebisler nasip etsin insallah ♥️
nasilsin sen kucuk pasamiz iyi oldu mu?

Insallah canim Rabbim helimize saglikli,hayirli bebisler nasip etsin insallah ♥
nasilsin sen kucuk pasamiz iyi oldu mu?
Baya topladik canim cok şükür 🙏 Sadece az oksurugu kaldi ama oda gecer.
Aslinda kendim icin endise ediyorum artik 15+ yım ikinci gebelik biliyorsun ama daha hareket hissetmedim diye. 😕😕 biliyorum erken de olabilir daha ama ikinci gebelikte erken hissediliyor deniyor ya ondan birazda boyle oldu sanirim

Aslinda kendim icin endise ediyorum artik 15+ yım ikinci gebelik biliyorsun ama daha hareket hissetmedim diye. 😕😕 biliyorum erken de olabilir daha ama ikinci gebelikte erken hissediliyor deniyor ya ondan birazda boyle oldu sanirim
Oh cok sukur insallah oksurukde tez zamanda biter 😍
Ya endiselenme ben de oyle dedim ama kizlar sanki daha nazli 18de falan ara ara hissettim daha erken sakin ol 😘😘😘

Kuzum erken hissediliyor denmesinin sebebi fiziksel değil bence. Hissettiğin şeyin bebek mi gaz mı ne olduğunu anlayabildğin için..
İlkinde ben 18. Haftamın içindeyken hissettim ama artık baya minik minik tekmeydi, ancak o zaman emin olabilmiştim. A gerçekten bu bebek demiştim kendi kendime.
Bir de her bebek aynı değil kimi nazlı kimi hareketli bebeği de geçtim vücut tiplerimiz yağ oranımız vs..
Plasenta konumu bile gerçekten etkiliyor.
bir örnekte vereyim. Grubumuzda bir arkadaşımız vardı 22. Haftaya kadar hissedemedi sonra bebeği gümbür gümbür hissettirdi kendini annesine. Onunda ikinci gebelik idi. Şuan gerçekten erken hissedemiyorum demek için. Sende hissedeceksin inşallah az biraz daha sık dişini💙
17+2 olduk biz son 2 gündür hergün net net hissetmeye başladım daha yeni.🥰

Son düzenleme:
İntaslar kumaşta bugüne özel %10 indirim var kızlar
Müslin kumaşlara bakın mutlaka. 💙 Çabuk kuruduğu için bol bol kullanırsınız. Ben aldığımdan ağız bezi yaptıracağım. Bir de omuz örtüsü birşey planlıyorum yine kusmuklar için😅😅 Bir kaç tane de battaniye gibi fonksiyonel olarak kullanmak için ayıracağım🥰
Ben şimdi bir iki model seçip alacağım😌
Hemen geçeyim bilgisayara da gönül gözüyle bakayım 😅😅

Kız benimki 3. Olmasına rağmen hissetmiyorum arada bir şeyler oluyor ama sonra kar nin grulduyor anlıyorum ki bagirsaklarimmis 😂

Canım kızlar daha hareketsiz oluyor erkeğe göre. Bende kızımda hem geç hissetmiştim hemde hareketleri daha belirsiz ve azdı.

Ya ben daha 1 haftadır hissediyorum . Üstelik her usg de doktor çok hareketli demesine rağmen tık yoktu . Şimdi de arada hissettiriyor başlıyor kıpır kıpır ama günde 1, 2 kere hissediyorum geçen gün hiç hissetmedim mesela.

Bide arkadaşına sorsana. Gece alt değiştirme yapıyor mu ? O şekilde geçmeden duruuor mu 2 aydan sonra fln gece kaka yapmadığı sürece bez değiştirilmeyeceği için sordum. Geceden sabaha 10 -6 gbi oluyor genelde o dönem bebekler ıslanmadan altı kuru kalıyor mu o mühim. Onu öğrenmek lazım. Gündüz zaten sık değişiyor ne olursa gece oluyor.
İlk aylarda gece de kaka yapıyor sürekli, defiştirmek gerekiyor. Zaten 2 saatte bir emzirmek için kalkmak zorundasın yoksa sarılık riski oluyor. Uyanmıyorsa o sekilde emzir derdi drum. Önce altını degiştirirdim, kaka mutlaka olurdu, sonra emzirir gazını alırken kucagımda uyurdu. En az 2 ay böyle devam etti..
Bu arada bez konusulmuş, birkaç marka denedim ama pahalı da olsa primanın üzerine brz tanımam. Yolculuga cıkarken ya da gece prima kullanıyorum kızıma, gündüz sleepy. Sleepy iyi hoş ama uzun süre kalınca pişik yapıyo, bir de bezi açınca buhar cıkıyo resmen, poposu ıslak ıslak oluyo. Primayı acınca gerçekten kuru oluyo. Valla reklam gibi oldu, prima asla almam demiştim, boykot ederim demiştim ama olmuyo işte.. Adamlar yapmış

Günaydın canlar benim pusetin emniyet kemeri yok bulamıyorum nerden bulabilirim acaba 😍

Herkese günaydın arkadaşlar ultrason resmimde neden bebeğin haftaları farklı yazıyor kafam karşıtı :KK17: :KK17: Sizin ultrasonlarınız da böyle mi

Eklentiler

• F6C3C047-DB68-429F-B973-C9FDDD526223.webp
    F6C3C047-DB68-429F-B973-C9FDDD526223.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 85
Herkese günaydın arkadaşlar ultrason resmimde neden bebeğin haftaları farklı yazıyor kafam karşıtı :KK17: :KK17: Sizin ultrasonlarınız da böyle mi
Korkacak bişey yok biri regl gününüZe göre oluyor bide dontor boyunu ölçüyo ya ona göre kaç çıkıo o yazıo bendede farklı oluyor bişey olmaz 🙂

Tam elimi telefona attım kızlar ben hala bişey hissetmiyorum diyecektim ki an itibariyle sertleşme ve seğirme başladı 😍😂 benimki sanırım hıçkırık krizine girdi. Darısı hepinizin başına 😍😘🙏
Ay inşşallah bende başlarım hissetmeyw elimi koyuyorum pır pır bişey var ama onu eşimin karnına koyuncada hissediyorum bağırsak galiba 😅

Korkacak bişey yok biri regl gününüZe göre oluyor bide dontor boyunu ölçüyo ya ona göre kaç çıkıo o yazıo bendede farklı oluyor bişey olmaz 🙂
Doktor bana 16 haftalık olmuş dedi ultrason kağıdına da hiç bakmadım bugün bakınca bi anlam veremedim teşekkür ediyorum 🥰🥰🥰

Back
X