• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Afiyet olsun canım ☺Güzel o zaman seviyorsan ben yeni alışmıştım hamilelikte hiç içemiyorum ama olursa mecbur içerim nasıl ki şimdi suyu içmeye başladım onu da yaparım
senin randevun ne zaman ?daha yeni gitmiştin di mi?
Evet canim 10 gun oldu gideli ama Carsamba gününe tekrar var randevum 😂 ailemin yanina gidicem doktorumun istedigi zaman burda olamiycaktim oda o zaman gitmeden gel bide dönüşte gelirsin dedi. Az kaldı kızımı görmeye 1 gun❤️

Evet canim 10 gun oldu gideli ama Carsamba gününe tekrar var randevum 😂 ailemin yanina gidicem doktorumun istedigi zaman burda olamiycaktim oda o zaman gitmeden gel bide dönüşte gelirsin dedi. Az kaldı kızımı görmeye 1 gun❤
Yaaa ne güzel ♥️Benim kız kıpırdasa çok gitmek istemiyorum demeyimde yani bekleye biliyorum ama hissetmediğim günler görmek istiyorum hemen ☺️ Ama az kaldı sayılır 3hafta 😂

kızlarrrrr günaydınnn,
ay ben dün doktora gittim 19 haftalığız 310 gram dedi vee erkek demişti cinsiyetine iki kere, şimdi ya kız ya erkek detaylıda belli olur dedi :KK45:
detaylı da 15 gün sonra...
hareketlerini tam hissedemiyorum dedim normal ilk gebelikte haftaya hissedersin dedi.
ay şimdi 15 gün bekle ki geçsin... aldığım masmavi şeyler... bir de bende bu ara bi ağlama krizleri. heer şeye ağlıyorum.:olamaz:

Yaaa ne güzel ♥Benim kız kıpırdasa çok gitmek istemiyorum demeyimde yani bekleye biliyorum ama hissetmediğim günler görmek istiyorum hemen ☺ Ama az kaldı sayılır 3hafta 😂
Sen iyi dayaniyosun valla. Ya hareketleri hissetsem bende her zaman gitmem ama bu gebeligim nedense tedirginlikle geciyor, hissetmedikce endise duyuyorum orda iyi oldugunu duyunca yine 1 hafta 10 gun idare ediyorum

Bende 1kilo almışım,ben almamalıyım🙈zaten 77ile kaldım
Olsun canim 1kilo gayet guzel bence haftan icin. İlla ki biraz alıcaktın sonucta 😘 dogumdan sonra verirsin canim. İnan hem uykusuzluk hem emzirme derken ben oglumu dogurduktan 3 sene sonra ancak ogluma hamile kaldigim zamanki kiloya cıkabildim. Dogumdan sonra kolay veriliyor.

kızlarrrrr günaydınnn,
ay ben dün doktora gittim 19 haftalığız 310 gram dedi vee erkek demişti cinsiyetine iki kere, şimdi ya kız ya erkek detaylıda belli olur dedi :KK45:
hareketlerini tam hissedemiyorum dedim normal ilk gebelikte haftaya hissedersin dedi.
ay şimdi 15 gün bekle ki geçsin... aldığım masmavi şeyler... bir de bende bu ara bi ağlama krizleri. heer şeye ağlıyorum.:olamaz:
Günaydın canım,neyseki 15gün kalmış😁bu arada maşallah bebişler bayaca büyümüş😍banada erkek dedi ama hala kız hissediyorum cuma randevum var bakalım ne diyecek tekrardan

Olsun canim 1kilo gayet guzel bence haftan icin. İlla ki biraz alıcaktın sonucta 😘 dogumdan sonra verirsin canim. İnan hem uykusuzluk hem emzirme derken ben oglumu dogurduktan 3 sene sonra ancak ogluma hamile kaldigim zamanki kiloya cıkabildim. Dogumdan sonra kolay veriliyor.
Ben hızlı kilo verip hızlı alanlardan az bişey dikkat etmesem yandım,oğlumda geceleri çok emziriyordum atıştırmaktan kilo aldım,60 civarıydım 70üstüne çıktım 2yılda,sonrasında da koyverdim ve hayatımda almadığım kiloya çıktım 77🙈ile hamiş kaldım,hep çok zayıftım kendime alışamıyorum bebeği doğurayım da vericem inşallh

Günaydın canım,neyseki 15gün kalmış😁bu arada maşallah bebişler bayaca büyümüş😍banada erkek dedi ama hala kız hissediyorum cuma randevum var bakalım ne diyecek tekrardan
Bakalım ya insan net bişey olsun istiyor onun için de detaylıyı beklemek lazım. Hep bişeyleri bekliyoruz analık zormuş:eek::KK45:

Günaydın hamişler :) yaza yuvarlanmaya hazır mıyız 😁😁 artık hızla kilo alma durumlarımız başlıyor sanırım. Bende yarım kilo almışım annemde tartılmıştım gecen gun. Yarın randevum var bakalım orda net bellı olur
Evet artık hizla kilo almaya basliycagimiz dönemdeyiz 😊

kızlarrrrr günaydınnn,
Ben de hep erkek kıyafetleri alıyorum. Umarım aynısı gelmez başıma ama erkektir herhalde seninki de değişmez canım ya :anneadayı: Ben de çok ağlıyorum. Ne görsem gözümden yaş dökülüyor anlam veremiyorum:KK48:

18+2 47.5 dum başta, 4 kilo aldım az yiyorum sanıyorum ama kilo alıyorum durdurmak zor 12 kilo ile falan bitirebilirsem şükretcem 😁

arkadaşlar herkese selamlar nasılsınız. Benimle aynı dönemde olup hazırlığa başlayan varmı acaba neler yapıyosunuz acaba. Ben bir an önce başlamak istiyorum ama bi yandanda erken diyorum :) sadece cinsiyeti öğrenince eşimle gidipbi iki zıbın aldık o kadar :)

Valla ben erken basladim 🙈 12.haftasinda kiza benziyor dedi gitim kıyafetler bandanalar felan aldim sonra erkek deyince hepsini ablama yolladim ayriytten bebek arabasini ana kucagini oyun halisini bi kac kiyafet ve dunden odasini siparis verdik amcama yaptırıyorum 20 25 gunede o teslim olcak ben biraz tez canliyim zaar 😂

kızlarrrrr günaydınnn,
[/QUOTE]
Günaydın ay deme ya valla en korktuğum şey benimde ınş böyle birşey gelmez başımıza çünkü insan çok alışıyor ben pembe pembe aldım bile :(

Back
X