- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Benim esimin kiyafetlerinin bana olmasi mumkun degil :) Aramizda rahat 35 kilo vardir belki daha fazla![]()
Bizimki de cok zayif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esimin kiyafetlerinin bana olmasi mumkun degil :) Aramizda rahat 35 kilo vardir belki daha fazla![]()
Şöyle bir nine batılı var ayak donarsa kız yanarsa erkekbenim donardı ikiz kızlarım oldu
Haha buda farkliymis :)) bizde tam tersi esim 95 kilo falan vardirBizimki de cok zayifalt kismi giyemem ztn tuaf takıntılarım var
ust te ×s giyiyor genelde rahat edemem
doktora gondersim cok zayif kilo almiyor diye tum tahlulleri temiz cikmis doktor bile soyle karina sende hata aramasin demis
![]()
Haha buda farkliymis :)) bizde tam tersi esim 95 kilo falan vardir
Sorma canım ben de kebapçı poşedinden çıkarttığı acılı ekmeği yiyen kediye ağladım karnını doyuramıyor diyeKız dün otobüsteki ayakta duran çocuğa ağladım otobüsün içinde, durduramıyorum da kendimi![]()
Ya değişiyor diye korktum ha . Kaç kişinin değişmiş cinsiyet. Ne bilim ben mavileri aldım bol bol filiz erkek dedi die.Günaydın canım,neyseki 15gün kalmışbu arada maşallah bebişler bayaca büyümüş
banada erkek dedi ama hala kız hissediyorum cuma randevum var bakalım ne diyecek tekrardan
Benim adam da 65 kilo ile 68 arasında gidip geliyor , boyda 177Bizimki de cok zayifalt kismi giyemem ztn tuaf takıntılarım var
ust te ×s giyiyor genelde rahat edemem
doktora gondersim cok zayif kilo almiyor diye tum tahlulleri temiz cikmis doktor bile soyle karina sende hata aramasin demis
![]()
Günaydın ay deme ya valla en korktuğum şey benimde ınş böyle birşey gelmez başımıza çünkü insan çok alışıyor ben pembe pembe aldım bilekızlarrrrr günaydınnn,
ay ben dün doktora gittim 19 haftalığız 310 gram dedi vee erkek demişti cinsiyetine iki kere, şimdi ya kız ya erkek detaylıda belli olur dedi
detaylı da 15 gün sonra...
hareketlerini tam hissedemiyorum dedim normal ilk gebelikte haftaya hissedersin dedi.
ay şimdi 15 gün bekle ki geçsin... aldığım masmavi şeyler... bir de bende bu ara bi ağlama krizleri. heer şeye ağlıyorum.![]()
Çok şanslısın canım ya boyunun uzun olması çok büyük avantajBenim adam da 65 kilo ile 68 arasında gidip geliyor , boyda 177
Ama omuzlardan falan heralde , onun tshirtleri gebeliklerde çok rahat giyiyorum nasıl oluyorsa ,
Altları giyemem zaten , kuru götün teki bendr maşallah bir popo var girmez ordan![]()
Ben de yüksek ihtimal oraya gideceğim. Memnun kalırsan yazar mısın canım?günaydın kızlar
ben de perinatolog ahmet gül e randevu aldım
700 ücreti, 22. haftamda gideceğim. 28 mart
Ben de yüksek ihtimal oraya gideceğim. Memnun kalırsan yazar mısın canım?
Benim adam da 65 kilo ile 68 arasında gidip geliyor , boyda 177
Ama omuzlardan falan heralde , onun tshirtleri gebeliklerde çok rahat giyiyorum nasıl oluyorsa ,
Altları giyemem zaten , kuru götün teki bendr maşallah bir popo var girmez ordan![]()
Kızlar detaylı ultrason yaptıranlar var mı ? Ben 15 nisan Dr.Altan Cebeci'ye randevu aldım. Forumda da ona gidip memnun kalmış çok kişi var düşünürseniz detaylı ultrason fiyatı 600 ₺ .
Ben de yüksek ihtimal oraya gideceğim. Memnun kalırsan yazar mısın canım?