• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geç olmaz canım seninle günlerimiz aynıymış ben 14 nisan gibi gideceğim 22+4 oluyorum. Doktorum bana 22. Hafta en ideali dedi yoksa bende 7sini düşünüyordum😊
Gerçi bakalım çalışma durumuma göre de değişebilir net değil pek🥰

Evet araştırma hastanelerinde, devlette doktorlar daha tecrübeli oluyorlar buna katılıyorum ve deneyimledim. Fakat ayrıntılı ultrason için yeterli imkan ve zamanları yok maalesef ki😖

torro torro benim ikili temiz geldi üçlüyü doktorum yaptırmaya gerek görmedi.
İstese de ben yaptırmayacaktım zaten o ayrı 😊

Ya ben üzerinde durmuyorum pek sanırım, yapalım dese tamam derdim kesin :D

Yalnız önemli olduğunu belirterek AFP Mom diye bir kan testi yaptırdı, onu da o gün öğrendim hiç haberim yoktu.

Ya ben üzerinde durmuyorum pek sanırım, yapalım dese tamam derdim kesin :KK70:

Yalnız önemli olduğunu belirterek AFP Mom diye bir kan testi yaptırdı, onu da o gün öğrendim hiç haberim yoktu.
O da 3lü testin bir değeri kuzum😊 Yine risk yüzdesiyle çıkacak sonuç.
İlk gebeliğimde doktorum AFP testi yapalım demişti bende tamam demiştim. Oradan biliyorum. Bunda bu sefer AFP testi de yaptırmadım ben.

O da 3lü testin bir değeri kuzum😊 Yine risk yüzdesiyle çıkacak sonuç.
İlk gebeliğimde doktorum AFP testi yapalım demişti bende tamam demiştim. Oradan biliyorum. Bunda bu sefer AFP testi de yaptırmadım ben.
Öyleymiş ya evet, o an çok sormadım, araştırınca öğrendim. Neyse ki düşük risk çıktı o da.
E tecrübeli olmanın farkı işte 😊

Merhabalar. Umarim hepiniz cok iyisinizdir. Her sey yolundadir. Biz bugun 5. ayimizin ilk gununu kutluyoruz. Hava cok guzel. Sanki o da kutlamaya eslik ediyor.

Eklentiler

• IMG_20200310_173317_878.webp
    IMG_20200310_173317_878.webp
    48 KB · Görüntüleme: 80
Baby plusun böyle küvet seti çıkmış internete özel fiyat diyor. 5 ve 3lü set olarak çıkarmışlar. Fiyat makul en azından. Hepsi aynı işi gördüğü için fazlasını vermeye gerek yok inanın ki🤣
Haberiniz olsun diye ekran görüntüsü ekliyorum diğer renkleri de var sanırım su yeşili ve maviydi. Çok dikkat edemedim ilgisini çeken olursa bakar zaten 😌

Eklentiler

• 82486A61-8E25-4E6B-9B59-23028A7871B7.webp
    82486A61-8E25-4E6B-9B59-23028A7871B7.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar benim randevum da 11 nisanda, Ankara'da Mustafa Salih. Cuma günü doktorum sordu, ona da söyledim. Bundan sonraki muayeneye ayrıntılı ultrason raporu ile gideceğim kendi doktoruma, randevusuz gel dedi hem de, pek hoşuma gitti :KK70:

Bu arada kalçamda zaman zaman yürürken durmamı gerektirecek şiddette ağrılar olmaya başlamıştı, bunun için magnezyum takviyesine başladım, her gün bir tablet.

Balık yiyemediğimi söyledim bir de, omega-3 geldi ordan da. Decavite de devam.
E her sabah da tiroid hapı, resmen yıldım şu iki günde ilaç içmekten 😓

Ek olarak da, ikili test sonucunu çok iyi buldu 3lüye gerek yok dedi. Sizler sonuç iyi olmasına rağmen yaptırdınız mı?
Benim1\277 oldugu için yaptırdım ama bi sorun cıkmadı cok şükür sizin ikili risk oranınız kactı

Tekme durumunu nasıl ayirt ediyosun ya helal olsun.ben oglumda 38 hafta boyunca neresi kafasi neresi ayagi eli kolu hic bilemedim 😁 nereyi yaslıyor asla anlamadim
Tahmin yürüttüm emin değilim bende 🙈
Derimi kaldırabilecek güç bitek bacağında vardır sanırım😂

Back
X