- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç olmaz canım seninle günlerimiz aynıymış ben 14 nisan gibi gideceğim 22+4 oluyorum. Doktorum bana 22. Hafta en ideali dedi yoksa bende 7sini düşünüyordum
Gerçi bakalım çalışma durumuma göre de değişebilir net değil pek
Evet araştırma hastanelerinde, devlette doktorlar daha tecrübeli oluyorlar buna katılıyorum ve deneyimledim. Fakat ayrıntılı ultrason için yeterli imkan ve zamanları yok maalesef ki
torro benim ikili temiz geldi üçlüyü doktorum yaptırmaya gerek görmedi.
İstese de ben yaptırmayacaktım zaten o ayrı![]()
O da 3lü testin bir değeri kuzumYa ben üzerinde durmuyorum pek sanırım, yapalım dese tamam derdim kesin
Yalnız önemli olduğunu belirterek AFP Mom diye bir kan testi yaptırdı, onu da o gün öğrendim hiç haberim yoktu.
yine mi
![]()
Öyleymiş ya evet, o an çok sormadım, araştırınca öğrendim. Neyse ki düşük risk çıktı o da.O da 3lü testin bir değeri kuzumYine risk yüzdesiyle çıkacak sonuç.
İlk gebeliğimde doktorum AFP testi yapalım demişti bende tamam demiştim. Oradan biliyorum. Bunda bu sefer AFP testi de yaptırmadım ben.
Maşallah canımMerhabalar. Umarim hepiniz cok iyisinizdir. Her sey yolundadir. Biz bugun 5. ayimizin ilk gununu kutluyoruz. Hava cok guzel. Sanki o da kutlamaya eslik ediyor.
Güzel günlerde giysin minik prenses
Sizde daha hissetmediniz değil mi ben de 19. Haftanın içindeyim ama daha pek bir şey hissetmedim.Katılıyorum canım. Ufak bir kıpırtı yapsalar bizi rahatlasalar![]()
Oyy maşallah sizeMerhabalar. Umarim hepiniz cok iyisinizdir. Her sey yolundadir. Biz bugun 5. ayimizin ilk gununu kutluyoruz. Hava cok guzel. Sanki o da kutlamaya eslik ediyor.
Yaa maşallahBizde ananeye gelince 3 günde şiştik iyice
Doğurdum doğurcam gibiyim![]()
Sağol canımGüzel günlerde giysin minik prenses![]()
Merhabalar. Umarim hepiniz cok iyisinizdir. Her sey yolundadir. Biz bugun 5. ayimizin ilk gununu kutluyoruz. Hava cok guzel. Sanki o da kutlamaya eslik ediyor.
Bizde ananeye gelince 3 günde şiştik iyice
Doğurdum doğurcam gibiyim![]()
Benim1\277 oldugu için yaptırdım ama bi sorun cıkmadı cok şükür sizin ikili risk oranınız kactıKızlar benim randevum da 11 nisanda, Ankara'da Mustafa Salih. Cuma günü doktorum sordu, ona da söyledim. Bundan sonraki muayeneye ayrıntılı ultrason raporu ile gideceğim kendi doktoruma, randevusuz gel dedi hem de, pek hoşuma gitti
Bu arada kalçamda zaman zaman yürürken durmamı gerektirecek şiddette ağrılar olmaya başlamıştı, bunun için magnezyum takviyesine başladım, her gün bir tablet.
Balık yiyemediğimi söyledim bir de, omega-3 geldi ordan da. Decavite de devam.
E her sabah da tiroid hapı, resmen yıldım şu iki günde ilaç içmekten
Ek olarak da, ikili test sonucunu çok iyi buldu 3lüye gerek yok dedi. Sizler sonuç iyi olmasına rağmen yaptırdınız mı?
Tekme durumunu nasıl ayirt ediyosun ya helal olsun.ben oglumda 38 hafta boyunca neresi kafasi neresi ayagi eli kolu hic bilemedimŞuan resmen videoya minik bir tekme denk getirdim hem şaşkınım hem mutlu![]()
Tahmin yürüttüm emin değilim bendeTekme durumunu nasıl ayirt ediyosun ya helal olsun.ben oglumda 38 hafta boyunca neresi kafasi neresi ayagi eli kolu hic bilemedimnereyi yaslıyor asla anlamadim