- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
oyyy çok kötü olmuşsun sen canim Rabbim karşılığını verir insallah cümlemizeayy o iğneler cok fena ya prolutexe alıştım sanırm ilk batırdıgında bi acıyo sora geciyo. ama ilk zamanları topallıyordum
smdi oksapar yakıyo gibi oda cok uzun sürmüyo ama etkili bi ilacbak koluma
Eki Görüntüle 2673341
valla canim sana söylemiştim dimi hadi sağlıkla al bu kez yavrunu kucağına insallah ayy heyecandan yerimde duramıyorum yaKızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı♥
ay valla bende anlamıyorum bu doktorlar böyle napiyo güya benimki prof birde napayım hamilelik ilerlemesinden sonra pozitifi değil mu ama birde düşürmeye uğraşıyorum bu kezbilmiyorumki vucut kabul etsn diye gebeligi dedi ama benim de testlerim hep temiz cıktı şu aptt mi nedir o 36 değer benim 37.5 ama onda da sıkıntı yok birşey olmaz dedi. onun dışındaki tüm değerler normaldi
valla kafalarına göre yapıyolar sanırım. nasılsa bidaha gelir diye mi düşünüyr napiyoray valla bende anlamıyorum bu doktorlar böyle napiyo güya benimki prof birde napayım hamilelik ilerlemesinden sonra pozitifi değil mu ama birde düşürmeye uğraşıyorum bu kez
tabi baya mosmorumoyyy çok kötü olmuşsun sen canim Rabbim karşılığını verir insallah cümlemize
canim ben artık böyle dua etmiyorum pozitifte bir ise yaramıyo insallah sağlıklı hamilelik yaşarız ben bu gece rüyamda bebek emzirirken gordum kendimi okadar güzel bir duyguydu kitabi baya mosmoruminsallah hepmiz pozitf görürüz yaa
merkezi degistiririm ama maddi manevi bittik Allah sonumuzu hayır eylesin onlara giren çıkan bisey yok tabi kivalla kafalarına göre yapıyolar sanırım. nasılsa bidaha gelir diye mi düşünüyr napiyor
onu bikeresinde bende gördüm yatagı böle yatagıma yanaştırmışım beyaz tenli bi bebekt kumral.. okadar güzlediiki kokusuna kadar hjsettmiştim herseyi sora bi uyandım hemen yan tarafa baktım aha yok dedm nası yaa dedm baya gercek gibiydicanim ben artık böyle dua etmiyorum pozitifte bir ise yaramıyo insallah sağlıklı hamilelik yaşarız ben bu gece rüyamda bebek emzirirken gordum kendimi okadar güzel bir duyguydu ki
Yok teşhis koyulmadı ama hsg temiz, ofis histereskopi temiz. Yani anlamadım gitticikolata kisti için tam teshis koyulmadı yani öylemi? ben Mr grdim onun için, öyle teshis edildi.. 2 tane bende sağda ve solda 3 ve 4 cm.. Doktor bunu bilerek yaptı zaten... Bi 3 yıl öncede HSG cekilmişti sadece oda temiz cıkmıştı oyuzden doktor birdaha istemedi.. Hayırlısı tutarmı tutmaz mi bilmiyorum. Ciikolata kisti olup ilk seferde tutan varmı acaba bende onu merak ediyorum
bende mesela rahim dinlendrne yapılarak yapıldı ona uygun antiobtik verdi öncesibde yine ona uygunYok teşhis koyulmadı ama hsg temiz, ofis histereskopi temiz. Yani anlamadım gitti
Yok dinlendirme yapılmadı bende. Yani herşey iyi görünüyor dedi dr, embriyolar da 1. Kalite dedi. Hemen koydu ama boyumuzun ölçüsünü aldık yanibende mesela rahim dinlendrne yapılarak yapıldı ona uygun antiobtik verdi öncesibde yine ona uygun
fitil verdi . sende yaptılar mı yoksa dinlendirme olmadan transfer mi oldun?
bende en başından beri öyle yapılıo ya sabah akşam koldan yaptır yada ikisini bir yaptır kalçadan dedi ama mutlaka iki kez alınmalı dedi sana neden vermedi acaba en baştanŞimdi yazdı doktor prolutexi sabah akşam yapalım teste kadr demiş
ayyy ayy gece dua ederek yattım onun etkisi mi psikoloji mi anlamadim ya bukez çok inanıyorum sağlıkla kavuşalım insallahonu bikeresinde bende gördüm yatagı böle yatagıma yanaştırmışım beyaz tenli bi bebekt kumral.. okadar güzlediiki kokusuna kadar hjsettmiştim herseyi sora bi uyandım hemen yan tarafa baktım aha yok dedm nası yaa dedm baya gercek gibiydi
olacagı varsa hemen yapılınca da oluo ama önce cikoalta kistinden süphe ediosa ona göre yol izlemeliydi bence.Yok dinlendirme yapılmadı bende. Yani herşey iyi görünüyor dedi dr, embriyolar da 1. Kalite dedi. Hemen koydu ama boyumuzun ölçüsünü aldık yani
ayy cumartes bi sürü sonuc olcak burda bende cmt vercem cok heycanlıCanım kızlar çok teşekkür ederimşimdi cumartesi kan testini bekleyeceğim inşallah gününde yaptıracağım Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eylesin ♥♥
amin canim bende idrarda çift çizgi görselce kanı gününde vericem Allah sağlıklı hamillrikler nasip etsin bacim nolur bizlerede dua et benim başka embriyom da yok gerideCanım kızlar çok teşekkür ederimşimdi cumartesi kan testini bekleyeceğim inşallah gününde yaptıracağım Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eylesin ♥♥
6. Gunde mi cikti. Süper canimvalla canim sana söylemiştim dimi hadi sağlıkla al bu kez yavrunu kucağına insallah ayy heyecandan yerimde duramıyorum ya
Ben de o yüzden biraz kızgınım aslında ama, dr da çok anlam veremedi. Yani 1 yıldır hltrasonla bakıyoruz, hsg, histereskopi yapıldı görmemiş olamayız dedi. Belki kanlı yumurta da olabilir. Çok minicik dedi. Bakalım yarın ultrasonda neler görecek?olacagı varsa hemen yapılınca da oluo ama önce cikoalta kistinden süphe ediosa ona göre yol izlemeliydi bence.
tedavisi daha farklı oluo demişti bana doktorum normal transflere göre
peki his varmı poziitif negatif yönünde bende mesela hic his yok sadece bbi korku griip gidiyo ara araayyy ayy gece dua ederek yattım onun etkisi mi psikoloji mi anlamadim ya bukez çok inanıyorum sağlıkla kavuşalım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?