2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

oyyy çok kötü olmuşsun sen canim Rabbim karşılığını verir insallah cümlemize

bilmiyorumki vucut kabul etsn diye gebeligi dedi ama benim de testlerim hep temiz cıktı şu aptt mi nedir o 36 değer benim 37.5 ama onda da sıkıntı yok birşey olmaz dedi. onun dışındaki tüm değerler normaldi
ay valla bende anlamıyorum bu doktorlar böyle napiyo güya benimki prof birde napayım hamilelik ilerlemesinden sonra pozitifi değil mu ama birde düşürmeye uğraşıyorum bu kez

canim ben artık böyle dua etmiyorum pozitifte bir ise yaramıyo insallah sağlıklı hamilelik yaşarız ben bu gece rüyamda bebek emzirirken gordum kendimi okadar güzel bir duyguydu ki
onu bikeresinde bende gördüm yatagı böle yatagıma yanaştırmışım beyaz tenli bi bebekt kumral.. okadar güzlediiki kokusuna kadar hjsettmiştim herseyi sora bi uyandım hemen yan tarafa baktım aha yok dedm nası yaa dedm baya gercek gibiydi

Yok teşhis koyulmadı ama hsg temiz, ofis histereskopi temiz. Yani anlamadım gitti

bende mesela rahim dinlendrne yapılarak yapıldı ona uygun antiobtik verdi öncesibde yine ona uygun
fitil verdi . sende yaptılar mı yoksa dinlendirme olmadan transfer mi oldun?
Yok dinlendirme yapılmadı bende. Yani herşey iyi görünüyor dedi dr, embriyolar da 1. Kalite dedi. Hemen koydu ama boyumuzun ölçüsünü aldık yani

ayyy ayy gece dua ederek yattım onun etkisi mi psikoloji mi anlamadim ya bukez çok inanıyorum sağlıkla kavuşalım insallah

Yok dinlendirme yapılmadı bende. Yani herşey iyi görünüyor dedi dr, embriyolar da 1. Kalite dedi. Hemen koydu ama boyumuzun ölçüsünü aldık yani
olacagı varsa hemen yapılınca da oluo ama önce cikoalta kistinden süphe ediosa ona göre yol izlemeliydi bence.
tedavisi daha farklı oluo demişti bana doktorum normal transflere göre

ayy cumartes bi sürü sonuc olcak burda bende cmt vercem cok heycanlı

amin canim bende idrarda çift çizgi görselce kanı gününde vericem Allah sağlıklı hamillrikler nasip etsin bacim nolur bizlerede dua et benim başka embriyom da yok geride
Rabbim bizlerin kucağını da doldursun

B
olacagı varsa hemen yapılınca da oluo ama önce cikoalta kistinden süphe ediosa ona göre yol izlemeliydi bence.
tedavisi daha farklı oluo demişti bana doktorum normal transflere göre
Ben de o yüzden biraz kızgınım aslında ama, dr da çok anlam veremedi. Yani 1 yıldır hltrasonla bakıyoruz, hsg, histereskopi yapıldı görmemiş olamayız dedi. Belki kanlı yumurta da olabilir. Çok minicik dedi. Bakalım yarın ultrasonda neler görecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…