bilmiyorumki vucut kabul etsn diye gebeligi dedi ama benim de testlerim hep temiz cıktı şu aptt mi nedir o 36 değer benim 37.5 ama onda da sıkıntı yok birşey olmaz dedi. onun dışındaki tüm değerler normaldiniye okadar çok vermiş sana canim ben ısrarla yazdırdım ya vermiyodu bana da dua
Aman canım stres yapmamaya çalış ve yat dinlen kalbini ferah tut herşey iyi olacakYine damla damla gelmeye başladı.off allahım.bugün hiç kalkmadan yatıcam.bakalım ekstra bi ilaç vericek mi doktor.sürekli bakar oldum kanamada artış var mı diye.ne zormuş ya bu süreç
nedenkiiimerhaba kızlar maalesef benim işlem bir sonraki regl zamanıma ertelendi
çıkarmayacak insallah kırmızı olmadıkca sen sıkma kendini içerdekini üzmeİnşallah canım çok korktum adet kanamasına dönüyor diye.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Benim doktorum son gün çağırıyor herkesi, sıkıntı olmaz merak etmeKızlar bende transfer olucam bu ay bugün adet oldum yarın 2.günü gitcektim doktor yokmuş 3.gün gel dediler sizce 3.gün gitmem bir sorun çıkarır mı cevaplar mısınız
Ya canım hemen at sonucu valla bende test yapasım var ama tutuyorum kendimi şeytan dürtüyorBenimki de karşı ama dayanamıyor şuan ne desem yapıyor o sürece girdik canısı
ayy o iğneler cok fena ya prolutexe alıştım sanırm ilk batırdıgında bi acıyo sora geciyo. ama ilk zamanları topallıyordumbende diyorum niye kolum kanadım kalkiyo ondan mi bend e dayak yemiş gibiyim ama oksapar bana çok acı vermiyo prolutex mahvetti beni
kaçıncı günün canim
7.günüm canım perşembe günü test günümkaçıncı günün canim
7 78kovaKızlar günaydın herkeze .. benim adımı listeden çıkarırmısınız lütfen . O ağrılar geçmedi ve doktora gittim 2,5 cmlik kist oluşmuş buradaki jinekolog doktorum ve türkiyedeki tüp bebek doktorum bu ay ilaç kullanmamı adetle birlikte atılmasını söylediler bu ay iptal edelim denildi .. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız ♥
doktorumuzun haftaya katılması gereken kongresi varmış. bizde farklı bir doktor istemedik sonuçta o hastaneye o doktor için gidiyoruz. o yüzden bir dahaki regl dönemini bekleyeceğiz :/nedenkiii
yaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun darısı bizeeeeeee Allahm duy sesimiziKızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı♥
ay cok sacma olmus ya belkide hayırlısı öledir.doktorumuzun haftaya katılması gereken kongresi varmış. bizde farklı bir doktor istemedik sonuçta o hastaneye o doktor için gidiyoruz. o yüzden bir dahaki regl dönemini bekleyeceğiz :/
Yaaa çok güzelKızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı♥
Hayırlı ve sağlıklı büyüsün inşallahKızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı♥
protestan içerikli ya kanamayı durdururŞimdi yazdı doktor prolutexi sabah akşam yapalım teste kadr demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?