2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

niye okadar çok vermiş sana canim ben ısrarla yazdırdım ya vermiyodu bana da dua
bilmiyorumki vucut kabul etsn diye gebeligi dedi ama benim de testlerim hep temiz cıktı şu aptt mi nedir o 36 değer benim 37.5 ama onda da sıkıntı yok birşey olmaz dedi. onun dışındaki tüm değerler normaldi

Yine damla damla gelmeye başladı.off allahım.bugün hiç kalkmadan yatıcam.bakalım ekstra bi ilaç vericek mi doktor.sürekli bakar oldum kanamada artış var mı diye.ne zormuş ya bu süreç
Aman canım stres yapmamaya çalış ve yat dinlen kalbini ferah tut herşey iyi olacak

bende diyorum niye kolum kanadım kalkiyo ondan mi bend e dayak yemiş gibiyim ama oksapar bana çok acı vermiyo prolutex mahvetti beni
ayy o iğneler cok fena ya prolutexe alıştım sanırm ilk batırdıgında bi acıyo sora geciyo. ama ilk zamanları topallıyordum
smdi oksapar yakıyo gibi oda cok uzun sürmüyo ama etkili bi ilac bak koluma

Kızlar günaydın herkeze .. benim adımı listeden çıkarırmısınız lütfen . O ağrılar geçmedi ve doktora gittim 2,5 cmlik kist oluşmuş buradaki jinekolog doktorum ve türkiyedeki tüp bebek doktorum bu ay ilaç kullanmamı adetle birlikte atılmasını söylediler bu ay iptal edelim denildi .. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız

7 78kova

Kızlar hastaneden aradılar bugün 8 embriyom devam ediyormuş 5. Gün yanı çarşamba günü transfer işlemim olacak tek embriyo.
Birşey sormak istiyorum orta kaliteliymiş hepsi ne demek kötü birşey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…