yani ozaman yenide cıkıyor olabilri onu bilememde benim sagda yoktu mesela o yeni cıktıB
Ben de o yüzden biraz kızgınım aslında ama, dr da çok anlam veremedi. Yani 1 yıldır hltrasonla bakıyoruz, hsg, histereskopi yapıldı görmemiş olamayız dedi. Belki kanlı yumurta da olabilir. Çok minicik dedi. Bakalım yarın ultrasonda neler görecek?
bu arada sende his varmiydi olacak diye?Canım kızlar çok teşekkür ederimşimdi cumartesi kan testini bekleyeceğim inşallah gününde yaptıracağım Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eylesin ♥♥
Bence pozitifKızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı♥
Tebrik ederim canim. Ovulasyonda negatif mi çıkmıştı peki?Kızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı♥
Çok tebrik ederim, maşallahKızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı
Bana bu konuda yardımcı olur musınuzKızlar hastaneden aradılar bugün 8 embriyom devam ediyormuş 5. Gün yanı çarşamba günü transfer işlemim olacak tek embriyo.
Birşey sormak istiyorum orta kaliteliymiş hepsi ne demek kötü birşey mi
benimde öyle o çift çizgiyi görmeden sadece umut var başka bisey degil bi diyorum olmuştur bi diyorum yok olmamistirpeki his varmı poziitif negatif yönünde bende mesela hic his yok sadece bbi korku griip gidiyo ara ara
canim ona çok takılma inanki nasip işi burda 1. kalite 5. gün embriyosu 2 tane koyulduğu halde tutmayan okadar çok insan gordum ki ama orta kalite değil baya alt kalite konulup turani da gordum kendini strese sokma benimde ilk ikisi 1. kaliteydi tuttu ama düştü şimdi bir tik alt kalite dedi doktor transfer ederken kötü olsa transfer etmeyiz dedi birde o kadar hiç sorgulamadım cunku yapacak birsey yok hic birseyin garantisi yokBana bu konuda yardımcı olur musınuz
benim degil arkadasin cikmis benim bugun 4. gun daha ama heyecanla 6. gunu bekliyorum bende test yapcam6. Gunde mi cikti. Süper canim
Tebrik ederim canım,darısı bizlerin başına inşaallahCanım kızlar çok teşekkür ederimşimdi cumartesi kan testini bekleyeceğim inşallah gününde yaptıracağım Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eylesin ♥♥
Yaaa canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki aya güzel haberlerini alırız
Çok teşekkür ediyorum canım benim içimi çok rahatlattın sabah aradıklarımın beri kendimi yiyordum ağlıyacaktım neredeysecanim ona çok takılma inanki nasip işi burda 1. kalite 5. gün embriyosu 2 tane koyulduğu halde tutmayan okadar çok insan gordum ki ama orta kalite değil baya alt kalite konulup turani da gordum kendini strese sokma benimde ilk ikisi 1. kaliteydi tuttu ama düştü şimdi bir tik alt kalite dedi doktor transfer ederken kötü olsa transfer etmeyiz dedi birde o kadar hiç sorgulamadım cunku yapacak birsey yok hic birseyin garantisi yok
Valla bilmiyorum ki canım sadece akşamları vuruyordum.şimdi sabah akşam göbekten vuruyorum.bende en başından beri öyle yapılıo ya sabah akşam koldan yaptır yada ikisini bir yaptır kalçadan dedi ama mutlaka iki kez alınmalı dedi sana neden vermedi acaba en baştan
Sildim canım
Yatıyorum canım perşembeye kadr yatıp dinlenicemAman canım stres yapmamaya çalış ve yat dinlen kalbini ferah tut herşey iyi olacak
hayır hayır ağlama 5. güne gidenler zaten kaliteli oluyor korkma senÇok teşekkür ediyorum canım benim içimi çok rahatlattın sabah aradıklarımın beri kendimi yiyordum ağlıyacaktım neredeyse
İnşallah canım.en zoru bu süreçmişprotestan içerikli ya kanamayı durdurur
Canım 8 embiryon orta kalite de olsa 5. Güne geliyorsa iyi bişey benim 8 embiryodan iki tanesi 4. Günü gördü 5 e artık ilerletmediler gelişimini daha sonra iyileştien embiryolar oluyor saatlik değişiyor onların durumu inşaallah bı bakmışsın kaliteli olmuşlar. Benim durmuş embiryom atak yapıp bianda hücrelere bölünmüş. Bu işler nasip canım ben ne yazılar okudum birinci kalite tutmayan nasipte varsa oluuyor kaliteye bakmıyor yaniKızlar hastaneden aradılar bugün 8 embriyom devam ediyormuş 5. Gün yanı çarşamba günü transfer işlemim olacak tek embriyo.
Birşey sormak istiyorum orta kaliteliymiş hepsi ne demek kötü birşey mi
İlk tüp bebek denemem olduğu için birçok şey bilmiyorum bildiklerim de sizlerin sayesindehayır hayır ağlama 5. güne gidenler zaten kaliteli oluyor korkma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?