Hayırlı olsun canım ya darısı başımızaKızlar şimdi yaptım bugün transfer sonrası 6.gün normal kaset testte cıktı♥
Çok teşekkür ederim yani ben orta kalite diyince tutmaz diye düşündüm bir an ama sayenizde içim çok rahat ettiCanım 8 embiryon orta kalite de olsa 5. Güne geliyorsa iyi bişey benim 8 embiryodan iki tanesi 4. Günü gördü 5 e artık ilerletmediler gelişimini daha sonra iyileştien embiryolar oluyor saatlik değişiyor onların durumu inşaallah bı bakmışsın kaliteli olmuşlar. Benim durmuş embiryom atak yapıp bianda hücrelere bölünmüş. Bu işler nasip canım ben ne yazılar okudum birinci kalite tutmayan nasipte varsa oluuyor kaliteye bakmıyor yani
Yok canım benim tanıdık doğum yapan o kadar tanıdığım var ki orta kalite tutmaz denilenle hamile kalıp doğuran için rahat olsun yaniÇok teşekkür ederim yani ben orta kalite diyince tutmaz diye düşündüm bir an ama sayenizde içim çok rahat etti
ay benimde baska yok birlikte baslıcaz demkki negatif olursaamin canim bende idrarda çift çizgi görselce kanı gününde vericem Allah sağlıklı hamillrikler nasip etsin bacim nolur bizlerede dua et benim başka embriyom da yok geride
Rabbim bizlerin kucağını da doldursun
Tüp bebekte büyük ölçüde doktorun nereye transferi yaptığı da önemli anladığım kadarıylaYok canım benim tanıdık doğum yapan o kadar tanıdığım var ki orta kalite tutmaz denilenle hamile kalıp doğuran için rahat olsun yani
Benimde yok çok üzülüyorum inşaallah tutar yoksa Tekrardan aynı masrafın altına gidecez maddi manevi zorlayacak bizi. Rabbim inşaallah nasip eder de gerek kalmaz canımay benimde baska yok birlikte baslıcaz demkki negatif olursa
umarimki olmazzzzzzzz
Evet tutunduğu yer en Önemli yer zaten , transfer eden Dr önemli yani kendi drum dışında istemedim ama Dr izinli olduğu için onun kadar tecrübeli Dr yaptı transferimi inşaallah tutmuşturTüp bebekte büyük ölçüde doktorun nereye transferi yaptığı da önemli anladığım kadarıyla
İnşAllah tutmuştur inşallah hepimizin tutarEvet tutunduğu yer en Önemli yer zaten , transfer eden Dr önemli yani kendi drum dışında istemedim ama Dr izinli olduğu için onun kadar tecrübeli Dr yaptı transferimi inşaallah tutmuştur
Çok sağol canımSildim canım
test günüde sayılırsa benim 6.günüm bugün ve cok zor duruyorum cook catlıcam ama korkıuyorumda negatifi görmekten zamnında okadr cok test yaptımki tabi ozaman tüp olmamıstım ama hep tek cizgi cok gördümBekleme sureci zor .. bugun benim 2.gunum test yaptim cikmaditabiki cok erken belirti icindemi erken ya bende hicbir belirti yok.
Her vakitte duamdasınız kuzum benim etmem mi bizi ancak bu durumu yaşayanlar yani bizler birbirimizi anlarız Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatları kucağımıza kondursun canım benimamin canim bende idrarda çift çizgi görselce kanı gününde vericem Allah sağlıklı hamillrikler nasip etsin bacim nolur bizlerede dua et benim başka embriyom da yok geride
Rabbim bizlerin kucağını da doldursun
ay ins darısı başımıza bende nötr girdim biliyomusun hadi negatif olursa yapcak bsi yok kafasında girdim.. ins bende pozitf görürüm. AMa olumsuzda girmedim asla olmaz demedm pozitf olmaya calıstım dua ettm cok.. bende hiç iş yapmıorum nerdeyse. eşim süpürüp siliyor yaptırtmıyor bana zaten agır hcbrisey kaldırmıyorum evde kedimiz var 2.5 kg onu bile kaldırmıyorum kakasını da artık eşim temzliyor hahha yemek basitse yapıorum makarna gibi ugrastırıcı olanları o yapıyorpinkbuyu kuzum transfer sonrası 6.günüm bugün ve çok şükür kaset testte çıktı bilerek erken gebelik testi yapmadım kasette cıkmazsa beklerim düşüncesindeydim
D Derinsart Bu sefer çok rahattı kafam canım olmazsa baştan başlarım bismillah dedim Ama sadece umudum vardı nötr bi düşüncedeydim ne pozitif ne negatif ama daha çok ya olmazsa kafasına girdim
Kızlar bunun dışında ben açıkcası hiç ama hiç iş yapmıyorum akşamları eşim yapıyor gündüzleri de ablam 2-3 günde bir geliyor aynı sitede oturuyoruz böyle bir şansım var çok şükür sadece yemek için lavabo için kalkıyorum site içerisinde ablama sabah akşam iğneye giderken yürüyorum anlayacağınız ben dikkat ediyorum onu belirteyim birazda benim ki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı.. Kayıplar ciddi travma yapıyor mevlam hiçbirimize Bir daha kayıp yaşatmasın
Hic kendini tutma yap bence. Ben transferden sonra 10 tane test aldimtest günüde sayılırsa benim 6.günüm bugün ve cok zor duruyorum cook catlıcam ama korkıuyorumda negatifi görmekten zamnında okadr cok test yaptımki tabi ozaman tüp olmamıstım ama hep tek cizgi cok gördüm
evet biraz öyle oldu gerçekten,2 aydır bekliyordum zaten rapor çıkması için biraz üzüldüm aslnda ama her şerde bir hayır vardır bekleyip göreceğiz inşallahay cok sacma olmus ya belkide hayırlısı öledir.
ay ins darısı başımıza bende nötr girdim biliyomusun hadi negatif olursa yapcak bsi yok kafasında girdim.. ins bende pozitf görürüm. AMa olumsuzda girmedim asla olmaz demedm pozitf olmaya calıstım dua ettm cok.. bende hiç iş yapmıorum nerdeyse. eşim süpürüp siliyor yaptırtmıyor bana zaten agır hcbrisey kaldırmıyorum evde kedimiz var 2.5 kg onu bile kaldırmıyorum kakasını da artık eşim temzliyor hahha yemek basitse yapıorum makarna gibi ugrastırıcı olanları o yapıyor
Aynen C anım Rabbim sonunu güzel kılsın inşallahhh pandemiden dolayı kapanmaz yine de gelir transferini olursunÇok sağol canım ♥ İnşallahsürekli bişeyler çıkıyor şaka gibi geçen ayda bir aşı yüzünden iptal oldu bu ay kist bu yaşıma kadar çıkmayan kist çıktı . Ne deyim her güzellik vaktine esir . Demekki vakti gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?