2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bu sabah içim de ciddi bir umutsuzluk var kızlar ya şu ovülasyon testini yaptım moralim bozuldu keşke yapmasaydım eşim şimdi gebelik testi almaya gitti kökten çözcem işi
Bende ovulasyonda cizgi bile yok. Silik bile yok dusun. En azindan silik çıksa umut ederdim de silik bjle degil yani

cikolata kisti için tam teshis koyulmadı yani öylemi? ben Mr grdim onun için, öyle teshis edildi.. 2 tane bende sağda ve solda 3 ve 4 cm.. Doktor bunu bilerek yaptı zaten... Bi 3 yıl öncede HSG cekilmişti sadece oda temiz cıkmıştı oyuzden doktor birdaha istemedi.. Hayırlısı tutarmı tutmaz mi bilmiyorum. Ciikolata kisti olup ilk seferde tutan varmı acaba bende onu merak ediyorum

sizlerin yazdiklarini okudukca tuhaf oluyorum.bana sadece duphaston verdi başka hiç bişey yok.kendimi garip hissediyorum.

Yine damla damla gelmeye başladı.off allahım.bugün hiç kalkmadan yatıcam.bakalım ekstra bi ilaç vericek mi doktor.sürekli bakar oldum kanamada artış var mı diye.ne zormuş ya bu süreç

Kızlar bende transfer olucam bu ay bugün adet oldum yarın 2.günü gitcektim doktor yokmuş 3.gün gel dediler sizce 3.gün gitmem bir sorun çıkarır mı cevaplar mısınız

Benim de sağda solda çikolata kisti var.Bizim normal yolla olmadı ilk tüp bebek denemesi de tutmadı.Ama kendiliğinden hamile kalanlar bile var kistle

O serumu ben de sorucaktım ama doktor kızar diye soramadım
canim onu başkasına yazıyorum sana yazmışım valla doktor düşüğü önlemek için dedi hemsireler de tutunmayı kolaylaştırmak için dedi anlamadim hangisi haklı başka embriyoda yok geride doktorlar bizim maddi manevi durumumuzu düşünmüyor ki

Kızlar bende transfer olucam bu ay bugün adet oldum yarın 2.günü gitcektim doktor yokmuş 3.gün gel dediler sizce 3.gün gitmem bir sorun çıkarır mı cevaplar mısınız
merak etme canim sorun çıkmaz ya 2 ya 3 de gel diyorlar zaten hormonlarına bakıdanlar onun için öyle diyorlar

Yok canım zaten 2 veya 3. Günü diyorlar hep. Güzel geçsin tedavim. Allakıım çok ığraştırmadan aramadan kucağına versin bebişini.

Benim de sağda solda çikolata kisti var.Bizim normal yolla olmadı ilk tüp bebek denemesi de tutmadı.Ama kendiliğinden hamile kalanlar bile var kistle
evet var benim şefimin eşi kalmış 10 cm kistle hhemde normal yolla hamile kalmıs ne biliym ya kısmet mi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…