- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Var kuzucum Ağrılarım ara ara oluyor ama niyeyse içime bi düştü o umutsuzluk hüzün adını sen koybacim ben senden umutluyum kötüyü düşünme varmi hiç agrım sizin sol tarafimda bi ağrı var benim hafif hafif
hadi bakalım sen yap bende 2 gün sonra erken gebelik testi yapicamBu sabah içim de ciddi bir umutsuzluk var kızlar ya şu ovülasyon testini yaptım moralim bozuldu keşke yapmasaydım eşim şimdi gebelik testi almaya gitti kökten çözcem işi
Bende ovulasyonda cizgi bile yok. Silik bile yok dusun. En azindan silik çıksa umut ederdim de silik bjle degil yaniBu sabah içim de ciddi bir umutsuzluk var kızlar ya şu ovülasyon testini yaptım moralim bozuldu keşke yapmasaydım eşim şimdi gebelik testi almaya gitti kökten çözcem işi
o bana da oluyo günün 10 saatiVar kuzucum Ağrılarım ara ara oluyor ama niyeyse içime bi düştü o umutsuzluk hüzün adını sen koy
cikolata kisti için tam teshis koyulmadı yani öylemi? ben Mr grdim onun için, öyle teshis edildi.. 2 tane bende sağda ve solda 3 ve 4 cm.. Doktor bunu bilerek yaptı zaten... Bi 3 yıl öncede HSG cekilmişti sadece oda temiz cıkmıştı oyuzden doktor birdaha istemedi.. Hayırlısı tutarmı tutmaz mi bilmiyorum. Ciikolata kisti olup ilk seferde tutan varmı acaba bende onu merak ediyorumM
Merhaba, sizde çikolata kisti olduğunu yazmışsınız. Benim de ilk transferimde 2 embriyom da tutmadı. Dr transfer öncesi çok minik bir çikolata kisti görünüyor sanki ama kanlı yumurta da olabilir dedi ve transfer tutmadıŞimdi ondan mı ki diye şüpheleniyor ve 2 ay onu baskılayıcı bir iğne vermeyi dişünüyor. Yarın reglimin 5. Günü ve kontrole gidicez. Sanırım çikolata kisti olup olmadığına bakacak. Sizin durumunuz nedir? Hiç transfer oldunuz mu? Bu kist için bir işkem yapıldı mı?
yaa hemen paylaş bzimleee de. Benimde eşim cok karşı idrar testine direk kan diyor hahaBu sabah içim de ciddi bir umutsuzluk var kızlar ya şu ovülasyon testini yaptım moralim bozuldu keşke yapmasaydım eşim şimdi gebelik testi almaya gitti kökten çözcem işi
sizlerin yazdiklarini okudukca tuhaf oluyorum.bana sadece duphaston verdi başka hiç bişey yok.kendimi garip hissediyorum.Değiştirir heralde söylersen.Bana estrofem dışındaki ilaçları 12. gün kontrole gittiğimde başladı.13. gün progestan iğne başladı, bugün 3.günü.Progestan iğne hergün vurulacak transferden sonra da.Transferle birlikte birde hibor başlayacağım, o da her gün.Birde ekstradan leucostim diye bir iğne veriyor.
Benimki de karşı ama dayanamıyor şuan ne desem yapıyor o sürece girdik canısıyaa hemen paylaş bzimleee de. Benimde eşim cok karşı idrar testine direk kan diyor haha
Sizin taze transfer mi?sizlerin yazdiklarini okudukca tuhaf oluyorum.bana sadece duphaston verdi başka hiç bişey yok.kendimi garip hissediyorum.
O serumu ben de sorucaktım ama doktor kızar diye soramadımbu kez transfer sonrası serum verildi bana bağışıklık güçlendirmek için 600 tl para ödedik süt gibi bir sey çok yakan bir serumdu
Benim de sağda solda çikolata kisti var.Bizim normal yolla olmadı ilk tüp bebek denemesi de tutmadı.Ama kendiliğinden hamile kalanlar bile var kistlecikolata kisti için tam teshis koyulmadı yani öylemi? ben Mr grdim onun için, öyle teshis edildi.. 2 tane bende sağda ve solda 3 ve 4 cm.. Doktor bunu bilerek yaptı zaten... Bi 3 yıl öncede HSG cekilmişti sadece oda temiz cıkmıştı oyuzden doktor birdaha istemedi.. Hayırlısı tutarmı tutmaz mi bilmiyorum. Ciikolata kisti olup ilk seferde tutan varmı acaba bende onu merak ediyorum
canim onu başkasına yazıyorum sana yazmışım valla doktor düşüğü önlemek için dedi hemsireler de tutunmayı kolaylaştırmak için dedi anlamadim hangisi haklı başka embriyoda yok geride doktorlar bizim maddi manevi durumumuzu düşünmüyor kiO serumu ben de sorucaktım ama doktor kızar diye soramadım
merak etme canim sorun çıkmaz ya 2 ya 3 de gel diyorlar zaten hormonlarına bakıdanlar onun için öyle diyorlarKızlar bende transfer olucam bu ay bugün adet oldum yarın 2.günü gitcektim doktor yokmuş 3.gün gel dediler sizce 3.gün gitmem bir sorun çıkarır mı cevaplar mısınız
kaçıncı günün canimYine damla damla gelmeye başladı.off allahım.bugün hiç kalkmadan yatıcam.bakalım ekstra bi ilaç vericek mi doktor.sürekli bakar oldum kanamada artış var mı diye.ne zormuş ya bu süreç
Yok canım zaten 2 veya 3. Günü diyorlar hep. Güzel geçsin tedavim. Allakıım çok ığraştırmadan aramadan kucağına versin bebişini.Kızlar bende transfer olucam bu ay bugün adet oldum yarın 2.günü gitcektim doktor yokmuş 3.gün gel dediler sizce 3.gün gitmem bir sorun çıkarır mı cevaplar mısınız
ben negatifi görmek istemedgimdende yapamıorum nebilim en gec kanda cıkcak ama onada bakamk istemiorum aslındaBenimki de karşı ama dayanamıyor şuan ne desem yapıyor o sürece girdik canısı
evet var benim şefimin eşi kalmış 10 cm kistle hhemde normal yolla hamile kalmıs ne biliym ya kısmet mi artıkBenim de sağda solda çikolata kisti var.Bizim normal yolla olmadı ilk tüp bebek denemesi de tutmadı.Ama kendiliğinden hamile kalanlar bile var kistle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?