İnşallah bi an önce hayırlı sağlıklı bebeğimi transfer olur sonra pozitif bi gebelik haberi alıp sağlıkla doğururumAynen C anım Rabbim sonunu güzel kılsın inşallahhh pandemiden dolayı kapanmaz yine de gelir transferini olursun
Rahime kan akılı sağlanması gerek yani yormadan kendini yürümen gerek ani hareketlerden kaçınmalısın parmak uçlarına çıkma aniden eğilme ama yürü bol bol . Sırf rahime kan akılı hızlı olsun diye kan sılandırıcı veriliyor yatarsanız hareket olmaz kan akışısı düzenli sağlanmaz bu çok önemliKızlar aklım karıştı bende çarşamba günü transfer olacam annemde kalacam. Bir kısmınız yazmış hareket etmedim yattım dinlendim bir kısmınız yatmak yanlış aklım karıştı transferden sonra ne yapacam
amin bacim amin 2 gün hızla geçsin de bende test yapayimHer vakitte duamdasınız kuzum benim etmem mi bizi ancak bu durumu yaşayanlar yani bizler birbirimizi anlarız Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatları kucağımıza kondursun canım benim♥♥♥
Yormadan usanmadan ağır kaldırmadan yürüyüşRahime kan akılı sağlanması gerek yani yormadan kendini yürümen gerek ani hareketlerden kaçınmalısın parmak uçlarına çıkma aniden eğilme ama yürü bol bol . Sırf rahime kan akılı hızlı olsun diye kan sılandırıcı veriliyor yatarsanız hareket olmaz kan akışısı düzenli sağlanmaz bu çok önemli
Allah korusun canim olucak diyelim umutlu olalimay benimde baska yok birlikte baslıcaz demkki negatif olursa
umarimki olmazzzzzzzz
insallah canim inanki bizde bittik ama Allah buyuk insallah bu bebeklerimiz bize tutulmuştur ve bizi birakmazBenimde yok çok üzülüyorum inşaallah tutar yoksa Tekrardan aynı masrafın altına gidecez maddi manevi zorlayacak bizi. Rabbim inşaallah nasip eder de gerek kalmaz canım
İnşaallah canım hergun dua ediyorum inşaallah tutmuştur rabbim mucizeni esirgeme sağlıklı evlatlar nasip et isteyen herkese diyeinsallah canim inanki bizde bittik ama Allah buyuk insallah bu bebeklerimiz bize tutulmuştur ve bizi birakmaz
ayy sorma canim bende hep kendimi dinliyorum ilk gece de dahil olmak üzere hep geceleri uyanıyorum aman ters hareket mi yaptım diye bu kez daha stresiyim ilkinde bu kadar stres olmamıştım geride yok diye böyle oluyo galiba . ayrıca hafif bir baskı oluyo ara ara alt tarafa . eşime soruyorum geçen transferlerde ben ne hissediyorum diye adam görevdeydi ne bilsinİnşaallah canım hergun dua ediyorum inşaallah tutmuştur rabbim mucizeni esirgeme sağlıklı evlatlar nasip et isteyen herkese diye
Belirti var mı canım sende kendimi dinliyorum ama tık yok:)
Sadece transfer olduğum gün gece uyurken uyandım karnımda Keskin bı hareketlenme oldu o kadar ne kasık ağrısı, ne akıntı, jelde geri gelmiyor bende bı terslik mi var çoğu topak topak geliyor diyor anlamadım
benimde sabah yaptığım gelmiyo ama akşam ki sabah olduğunda çamaşırım biraz kirleniyor benimki jel değil zaten vajinal tablet hap gibi biseyİnşaallah canım hergun dua ediyorum inşaallah tutmuştur rabbim mucizeni esirgeme sağlıklı evlatlar nasip et isteyen herkese diye
Belirti var mı canım sende kendimi dinliyorum ama tık yok:)
Sadece transfer olduğum gün gece uyurken uyandım karnımda Keskin bı hareketlenme oldu o kadar ne kasık ağrısı, ne akıntı, jelde geri gelmiyor bende bı terslik mi var çoğu topak topak geliyor diyor anlamadım
ben evde hareket halindeyim sadece iş yapmıyorum yani yatmıyorum öyle :) kediyle oyun oynuyorum yineBen ilk transferimde ayni senin dediklerini yaptim hicbir is yapmadim. Benmde kedilerim var esim bakti hepsine.yemek temizlik yapmadim. Ama bu iyi bisey degilmis.rahme hareketsizlikten kan gitmiyormus. Simdi herseyi yapiyorum kendim. Hareket ediyorum. Sonucta olacagi varsa olur..
Güldürdün yaayy sorma canim bende hep kendimi dinliyorum ilk gece de dahil olmak üzere hep geceleri uyanıyorum aman ters hareket mi yaptım diye bu kez daha stresiyim ilkinde bu kadar stres olmamıştım geride yok diye böyle oluyo galiba . ayrıca hafif bir baskı oluyo ara ara alt tarafa . eşime soruyorum geçen transferlerde ben ne hissediyorum diye adam görevdeydi ne bilsin
doktor eşime ilk 3 gün prenses gibi bak yemegi temizligi sen yap dedi sende otur uzan diinlen bolca sora normal hayata dönebilrisin uzun yürüyüsler yapma kısa tut mesela hastaneye gdiyosun igne icin o yeterli dedi evin iicinde de hareketli olabilirsin ama ağır kaldırma dedi ağır işlerde yapma dedi öyle ypıyorum bende tüm gün boş beleş yatmıyorum ufak işler yapıyorum banyo temzilgii yatagı toplama toz alma falan arada yemekKızlar aklım karıştı bende çarşamba günü transfer olacam annemde kalacam. Bir kısmınız yazmış hareket etmedim yattım dinlendim bir kısmınız yatmak yanlış aklım karıştı transferden sonra ne yapacam
Ben de su içip gezip duruyorum evin içinde bahçeye çıkıyorum temiz hava alıyorum yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum aşırı motive ediyor insanıben evde hareket halindeyim sadece iş yapmıyorum yani yatmıyorum öyle :) kediyle oyun oynuyorum yine
Hmm anladım canım ben crione jel kullanıyorum hap değil ama o hapı hamilelik zamanı kullanmıştım dediğin gibi oluyordu çamaşırım lekeli gibi kirleniyordu. İnşaallah iyiye işarettir bunlarbenimde sabah yaptığım gelmiyo ama akşam ki sabah olduğunda çamaşırım biraz kirleniyor benimki jel değil zaten vajinal tablet hap gibi bisey
valla öyle sen ne zaman test yapacaksın idrarda yapacakmisin yoksa kan mi verceksinGüldürdün yayanında olsa bile emin ol onlara aynı gün de unutur keşke. Bende hamile kaldığım zaman acaba nasıl tutmuştu tuttuğu gün farklılık olmuş muydu göğüs Hassasiyeti ne zaman başlamıştı geçmişe dönük belirti vaktini arıyorum kıyas yapmak için:) halbuki her ay vücut farkli tepki verir ama umut dünyası ne yapalım insanın elinde değil belirti aramadan durmak, duran varsa maşallah valla
bilmiyorum ya hayırlısı ben seneler önce foruma yine katılmıstım cok iyi kızlarla tanıstık.. onlarda hamile kalmak istiyordu muhabbeti baya ilerlettik whatsapa gectk heralde toplam 7-8 kızdık hepsi 1 sene icinde hamile kaldı dogurdu büyüttü bende tık yokAllah korusun canim olucak diyelim umutlu olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?