2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hmm anladım canım ben crione jel kullanıyorum hap değil ama o hapı hamilelik zamanı kullanmıştım dediğin gibi oluyordu çamaşırım lekeli gibi kirleniyordu. İnşaallah iyiye işarettir bunlar
insallah canim sen 2. için mi uğraşıyorsun varmi çocuğun senin kusura bakma ben aşırı unutkanım.yazdiysan bile hatırlamam

Burayı WhatsApp gibi kullaniyorum resmen. Sureklj açık.
Bir an önce bu hafta bitsin de test yapayim. Böyle endişeli bekleyiş ne kadar zormuş.
Dua edeceğiz o pozitifi göreceğiz artmayı da göreceğiz keseyi de görüp kalp atışlarını da duyacağız Allah’ın izniyle güzel düşün canım benim az kaldı bugün transfer sonrası kaçıncı günün oldu şimdi

Allah sonumuzu hayır etsin geciktiriyorsa guzellestiriyordue Rabbim

valla öyle sen ne zaman test yapacaksın idrarda yapacakmisin yoksa kan mi verceksin
Ben 18 inde direk kan verecem,verdiğim gün kan sonucu çıkana kadar sabırsız olurum diye kan verdikten sonra idrarda gebelik testi yapmayı düşünüyorum en azından duruma hazırlıklı olurum diye

acım sen cumartesi kan vericem biz pazartesi belki keseye kalp atışına insallah tabi aynı zamanlarda gideriz

Her işte bir hayır vardır canım üzülme bende martta transfer olurum diye beklerken Ağustos a kaldı hayırlı sonuçlar alalım inş

Her işte bir hayır vardır canım üzülme bende martta transfer olurum diye beklerken Ağustos a kaldı hayırlı sonuçlar alalım inş
Az önce bir arkadaşım bebek kendi doğacağı tarihi belirliyor bence dedi belkide gerçekten bu yüzden bu aksilikler geliyor Hayırlısı ile 1 ay çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…