- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
insallah canim sen 2. için mi uğraşıyorsun varmi çocuğun senin kusura bakma ben aşırı unutkanım.yazdiysan bile hatırlamamHmm anladım canım ben crione jel kullanıyorum hap değil ama o hapı hamilelik zamanı kullanmıştım dediğin gibi oluyordu çamaşırım lekeli gibi kirleniyordu. İnşaallah iyiye işarettir bunlar
Dua edeceğiz o pozitifi göreceğiz artmayı da göreceğiz keseyi de görüp kalp atışlarını da duyacağız Allah’ın izniyle güzel düşün canım benimBurayı WhatsApp gibi kullaniyorum resmen. Sureklj açık.
Bir an önce bu hafta bitsin de test yapayim. Böyle endişeli bekleyiş ne kadar zormuş.
Allah sonumuzu hayır etsin geciktiriyorsa guzellestiriyordue Rabbimbilmiyorum ya hayırlısı ben seneler önce foruma yine katılmıstım cok iyi kızlarla tanıstık.. onlarda hamile istiyordu muhabbeti baya ilerlettik whatsapa gectk heralde topma 7-8 kızdık hepsi 1 sene icinde hamile kaldı dogurdu büyüttü bende tık yok
benim 1i orta kalite 1i iyi kaliteymiş bende endiseylim ama ben ikisi icinde endiseliyimÇok teşekkür ederim yani ben orta kalite diyince tutmaz diye düşündüm bir an ama sayenizde içim çok rahat etti
Ben 18 inde direk kan verecem,verdiğim gün kan sonucu çıkana kadar sabırsız olurum diye kan verdikten sonra idrarda gebelik testi yapmayı düşünüyorum en azından duruma hazırlıklı olurum diyevalla öyle sen ne zaman test yapacaksın idrarda yapacakmisin yoksa kan mi verceksin
insallahAllah sonumuzu hayır etsin geciktiriyorsa guzellestiriyordue Rabbim
acım sen cumartesi kan vericem biz pazartesi belki keseye kalp atışına insallah tabi aynı zamanlarda giderizBen de su içip gezip duruyorum evin içinde bahçeye çıkıyorum temiz hava alıyorum yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum aşırı motive ediyor insanıama süpür sil çamaşır bulaşık yok bende Sadece yemek yapıyorum o da en sevdiğim aktivite
Yok canım benim hiç çocuğum, inşaallah olursa ilk çocuk için uğraşıyorum. Bu 4. Tedavim.insallah canim sen 2. için mi uğraşıyorsun varmi çocuğun senin kusura bakma ben aşırı unutkanım.yazdiysan bile hatırlamam
anladim canim bende idrarda bakmadan kanı bekleyemem ya korkuyorum çokBen 18 inde direk kan verecem,verdiğim gün kan sonucu çıkana kadar sabırsız olurum diye kan verdikten sonra idrarda gebelik testi yapmayı düşünüyorum en azından duruma hazırlıklı olurum diye
anladım canim benim de 3. tedavim benimde yokYok canım benim hiç çocuğum, inşaallah olursa ilk çocuk için uğraşıyorum. Bu 4. Tedavim.
Hadi bismillah ne kaldı şurda şekerim az kaldı beraber atlatacağız bugünleriacım sen cumartesi kan vericem biz pazartesi belki keseye kalp atışına insallah tabi aynı zamanlarda gideriz
Bende çok korkuyorum valla rabbim yardımcımız olsun inşaallah, yüzümüzü güldürsünanladim canim bende idrarda bakmadan kanı bekleyemem ya korkuyorum çok
Her işte bir hayır vardır canım üzülme bende martta transfer olurum diye beklerken Ağustos a kaldı hayırlı sonuçlar alalım inşÇok sağol canım ♥ İnşallahsürekli bişeyler çıkıyor şaka gibi geçen ayda bir aşı yüzünden iptal oldu bu ay kist bu yaşıma kadar çıkmayan kist çıktı . Ne deyim her güzellik vaktine esir . Demekki vakti gelmedi
amin canim ben kalbini duymadım diğerlerinde bunda nasip olursa tutunursa ve kalbi duyarsam rahatlicamHadi bismillah ne kaldı şurda şekerim az kaldı beraber atlatacağız bugünleri
Ne zaman transferğn cnm ikisini bir den mi transfer edecekler demin kızlar içimi çok rahat ettirdi inşallah olumlu olacak herşey bizler içinbenim 1i orta kalite 1i iyi kaliteymiş bende endiseylim ama ben ikisi icinde endiseliyim
insallah canim ya kalbim ppir pirBende çok korkuyorum valla rabbim yardımcımız olsun inşaallah, yüzümüzü güldürsün
Yaa ben heyecandan midem bulanıyor her gün stres oldum aşırı beklemek çok zor, tedavinin en Zor kısmı bu benim içininsallah canim ya kalbim ppir pir
3. Gun oldu canim.Dua edeceğiz o pozitifi göreceğiz artmayı da göreceğiz keseyi de görüp kalp atışlarını da duyacağız Allah’ın izniyle güzel düşün canım benimaz kaldı bugün transfer sonrası kaçıncı günün oldu şimdi
Evet canım benim inşallah pozitifi alırsınYormadan usanmadan ağır kaldırmadan yürüyüş
Az önce bir arkadaşım bebek kendi doğacağı tarihi belirliyor bence dedi belkide gerçekten bu yüzden bu aksilikler geliyorHer işte bir hayır vardır canım üzülme bende martta transfer olurum diye beklerken Ağustos a kaldı hayırlı sonuçlar alalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?