2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ne zaman transferğn cnm ikisini bir den mi transfer edecekler demin kızlar içimi çok rahat ettirdi inşallah olumlu olacak herşey bizler için
benim oldu transferim geçen hafta çarşamba oldu.. Doktor 1i orta 1i iyi kalte dedi ama hamile kalmak icin ikiside yeterli kalitede dedi hiç bir sorun olmaz dedi

Bir tek onu hiç kullanmadım biliyo musun canım mesela ben sana şimdi sayayım başlıyorum öhömm
Estrofem
Climara forte
Coraspin
Prednol (1kerelik)
Ovitrelle(1 kerelik )
Prolutex
Progestan (haftada 1 kere)

climara forte bantı bende kullanıyorum 3 günde bir değişecek üst bacağına yapıştır dedi hemşire. Bugün değiştiricem ama yine aynı yere mi yapıştırayım bilemedim yoksa diğer bacağıma mı yapıştırsam. Sen nasıl kullanmıştın?

teşekkür ederim. beni 11.günde çağırdılar kontrole. yarın gidicem hocayla görüşürüm.iğneyi nerde vurduruyorsunuz?

Canım bende kullanıyorum ama benimki göbekten yapıştırıyorum 4 günde 1 değiştiriyorum

Canım bende kullanıyorum ama benimki göbekten yapıştırıyorum 4 günde 1 değiştiriyorum

Peki değiştirdiğinde yine aynı yere mi yapıştırıyorsun. Etrafı banttan dolayı yapışkan gibi oldu. biraz daha aşağı yada yukarımı yapıştırsam çok kararsız kaldım. Özellikle bacağın üst kısmına dedi banada hemşire okuduğum herkes göbeğe yapıştırmış.

teşekkür ederim. beni 11.günde çağırdılar kontrole. yarın gidicem hocayla görüşürüm.iğneyi nerde vurduruyorsunuz?
İlk progestanı ogün hastaneye imza atmaya gelmiştim deniz hemşire vurdu çok az ağrıdı, ikincisini evimin yakınındaki özel bi hastanenin acilinde vurdurdum o hiç ağrımadı, üçüncüyü bugün işyerimin yakınıda devlet hastanesinin acilinde vurdurdum çok özensizce yaptı acayip ağrıdı hala ağrıyo.Yapan kişiyle de alakalı galiba birde hemşire elinde ısıt ve yavaş yaptır demişti.Bundan sonrakileri evime yakın olan hastanede yaptırcam

evet yapan kişi çok etkiliyor. ben de aile hekimliğinde yaptırmıştım öyle yaparım herhalde yine. daha sakin oluyor

Değiştirdim Bi sağ tarafa 4 gün sonra sol tarafa yapıştırdım yapışkan izleride pamuğun üstüne kolanya döküyorum hafif bastırınca çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…