2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Değiştirdim Bi sağ tarafa 4 gün sonra sol tarafa yapıştırdım yapışkan izleride pamuğun üstüne kolanya döküyorum hafif bastırınca çıkıyor

Sağol canım bende diğer bacağıma yapıştırayım. Ayy çok gerdi beni bu bant olayı hava alıyor gibi sürekli elim oraya gidiyor.

Kalan embriyom 6. Gune gitmemis. Dondurulmamis. Bu tedavj olumsuz olduğunda tekrar denemem gerekecek. O zaman bütün testlerini yaptircam .

Bende istiyorum çok ama benim ilk denemem tek transfer
benimde ilk denemem şansa çift oldu.. 3 tane vardi ilk biz kendimiz cift istedik sonra doktor tamam dedi ama sonra seye karar vermsler önce en iyi olanı koymaya yani tek embriyo.. neyse gittim transfer günü doktor sey dedi tek embriyo iyi ilerlemedi oyuzden diger cift olanı cözdürdük onları transfer edicez hem sevindiim hem üzüldüm geriye embriyo kalmadı tutmazsa diye ama tutarsada cift ins ugrasmam bidaha...
buarada tek olanlarında bölünme ihtmal varmış.sen bol duanı et.... bölünüp ikiz olabilirmiş

canim hayırla geçecek hamilelik nasıl olursa öyle olsun diye dua et çift yumurta ikizlerinde okadar sorun olmuyor ama tek yumurta ikizlerinde sağlık sorunları çok oluyor çoğu erken doğuyor Allah korusun o nedenle benim ağzım yandı yanlış dualardan ben pzoitif olsun yeter diyodum artık iyle demiyorum sağlıkla gelsin diye dua ediyorum

Selam kızlar yeni katıldım araniza bende dün 5.gün embriyosu transfer oldum inş hepimiz mucizelerimize kavusuruz bu dönemde dikkat etmem gerekenler neler ne yiyip ne yememeliyim teşekkürler simdiden
Sizi de ekliyorum listeye hayırlı olsun

Ay ne güzel konuştun ben iki istedim ama devlet 35 yaş altı ilk tüp bebekte tek dediler. Keşke bölünüp ikiz olsa bunu bilmiyordum

Evet kızlar sağlıklı olsunlar keşke. İkiz hamilelik çok güzel olur ama riskleri de çok.ben bizzat yaşadım kendiliğinden ikiz hamile kaldım progesteron değerim 7 çıkmıştı o zaman sadece bir kese gözükmustu ki tek kese için bile düşük değerdi en az 15 olmasını isteriz dedi Dr daha sonra 10 gün sonra ikinci kese göründü zaten tek keseye değerim yetmezken iki kese olunca hamileliğim sağlıklı ilerlemedi zorunlu kürtajla iki kese alındı. Rabbim hayırlısını versin tek ya da çift yeterki sağlıklı hamileliklerimiz olsun. Hamile kalmak bazen yetmiyor. Sağlıklı ilerlemesi çok önemli.
ikiz fikri kulağa hoş gelse de gebelik süreci çok zor gerçekten. sağlıklı olsun tek de olur:)

Kizlar gecmis yazismalari kacirdim cogunu okuyamadim. Benim bugun gonal f ignenin 7.gunu 3 gundur gunluk 225 vuruluyorum. Yalniz inanilmaz kasik agrim var, son bir saattir halsizlik bacaklarda agri var. Az once midemde ne varsa cikardim. Acaba ohss mi oldum. Aranizda olan var mi ya da bu belirtiler ilacin yan etkileri mi? Yarin doktor kontrolum var

Ay ne güzel konuştun ben iki istedim ama devlet 35 yaş altı ilk tüp bebekte tek dediler. Keşke bölünüp ikiz olsa bunu bilmiyordum
sanıyorum tek yumurta ikizi de aynı yerde kalınca oluyo ikisi. bölününce cift oluyo olabilir cok emin degilim
,insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…