Canim ben de hic belirti yok sadece arada bi akinti oluyor. O kadar. O da beyaz renk akinti. Sanki regl olmadan önce beyaz renk akinti olur ya öyle bir sey.kızlar bende de aşağıya bir baskı var sizde de var mi birde alnımda sivilce çıktı yav iyiye mi yormalıyım kötüye mi bilemedim
Sen İstanbul tup bebek merkezinde miydin canim? İkinci icin senden bilgi almak isterim unutma beniAllahım. Yaaa ne alemsin göreceksin pozitif o annesi
Evet kimyasal oldu tama hatırlamamla beraber ilk değerim 24,6 ydı ben ilk tedavimde senin gibiydim ikinciyi hemen yapıyorlar mı araştırmasına girmiştimKan değerin kaçtı canim. Kimyasal miydi acaba
Canim valla ben de inanmiyorum. Tek embriyoyu goruo iki transfer edildi denildikten sonra hic birine inanmiyorum.Benim hayatımda iyi bişey olmuyoki nasıl umutlu olayım bünye alışkın değil
Doktorların çok içindeyim hiçbirine güvenmiyorum ellerine düşmekten çok korkuyorum
bende kasıklarda batma ve aşağıya baskı var sadeceCanim ben de hic belirti yok sadece arada bi akinti oluyor. O kadar. O da beyaz renk akinti. Sanki regl olmadan önce beyaz renk akinti olur ya öyle bir sey.
Evet ikinci yok bu birinci tutacak biraz inan bebişini üzme sev göbüşünü dua okuSen İstanbul tup bebek merkezinde miydin canim? İkinci icin senden bilgi almak isterim unutma beni
Sanirim 7. Gun falan kan testi 50 lere ulaşıyor ve o zaman idrarda azıcık çıkmaya başlıyor.Evet kimyasal oldu tama hatırlamamla beraber ilk değerim 24,6 ydı ben ilk tedavimde senin gibiydim ikinciyi hemen yapıyorlar mı araştırmasına girmiştimsonra hemşire pozitif deyince şokkk olmuştum hatta doktorumu aradım sonuç negatif idrar testi yaptım ilaçları bırakayım mi dedim adam bana gülmüştü idrar testi çok yanlış sonuç veriyor merkeze gel kan ver demişti adamı ciddiye almamıştım
Galiba ben yarin gidip kan testi yaptircam. 4. Gun olmus oluyor. Sifir falan çıkarsa tutmadığını görür rahatlarım.Evet ikinci yok bu birinci tutacak biraz inan bebişini üzme sev göbüşünü dua oku
Bazı şeyleri anlamak için doktor olmak şart sanıyolar. Gayette farkındayız herşeyin sabrediyoruz.Can
Canim valla ben de inanmiyorum. Tek embriyoyu goruo iki transfer edildi denildikten sonra hic birine inanmiyorum.
Arnica diye bir jel varmış eczanede satılıyormuş onun iyi geldiğini duymuştum ama kendim kullanmadımYa kızlar bugün progestan iğnemi sağlık ocağında vurdurdum çok acıyor şaşırdım iyice kolonyalı pamuk ile ovaladım ama çok fena başka fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz
Çok erken ama moralin bozulur sabret zamanı gelince yaptır benceGaliba ben yarin gidip kan testi yaptircam. 4. Gun olmus oluyor. Sifir falan çıkarsa tutmadığını görür rahatlarım.
Kopek ozellikle yaz aylarinda kokabiliyo..fakat kediler kokmaz kuzum..inanilmaz temizlerdir..benimde kedi oglum var..gunun cogunu kendini yalayarak geciriyorAllah ım tipe bak ya ben cesaret edemiyorum evde hayvana ya koku yapıyor mu bu arada hamile kaldığında bu minnosla fazla haşir neşir olman yasak
Yok zaten alıştırdım kendimi canim. Icim içimi yiyor.Çok erken ama moralin bozulur sabret zamanı gelince yaptır bence
2 gün daha bekle canımGaliba ben yarin gidip kan testi yaptircam. 4. Gun olmus oluyor. Sifir falan çıkarsa tutmadığını görür rahatlarım.
Anaammm bal bu ball...benim oglusumun dik kulaklisi bu premmmsseesss..annesi..tuyu kadar omru olsun insallah❤❤❤bakııııııın teyzeleri buda benim kızım cok hiperaktif
Eki Görüntüle 2673590
Benim de dündü regl günü.işte kaanamam o zaman başladı dedim kesin regl oluyorum.benm de hep sivilce oldu yüzüm.memintolar da kocaman oldu.hep regl öncesi belirtilerim.birde sicilce çıkmış diğer belirtiler adetten olabilir zira bugün adet günüm birde sivilce cikmis.
sen test yaptım mi canim korku sardı beni yaBenim de dündü regl günü.işte kaanamam o zaman başladı dedim kesin regl oluyorum.benm de hep sivilce oldu yüzüm.memintolar da kocaman oldu.hep regl öncesi belirtilerim.
Kötü düşünme ama az daha sabret çok küçük annesiYok zaten alıştırdım kendimi canim. Icim içimi yiyor.
az önce dondurma yedm boğazm acıyo üstelik bende bdemcik bile umrm corona degilimdirrkızlar bende de aşağıya bir baskı var sizde de var mi birde alnımda sivilce çıktı yav iyiye mi yormalıyım kötüye mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?