Sizin aşılamada 13 yumurtanız mı oluştu?Amin canim cok tesekkur ederim insallah gonlumuze gore olsun. İgneyi her gun ayni saatte vuruyorum alarm kurdum. Benim asilamada 13 yumurtam catlamisti bakalim burda kac yumurta olcak. Gerci bir tane olsun tutsun yeter ki. Pes pese guzel haberler verelim insallah
Benim 1.88 9 yumurta cikiyor.Evet bende de amh 2,47 çıktı çikolata kistinde yumurta çokmuş gibi amh çıkıyor ama yumurtalığın görünümü amh ile uyuşmuyor.Benim doktorum da öyle demişti.Ama 9 da az değil yine iyi durumdasın.
Kist varmıydı sendeBenim 1.88 9 yumurta cikiyor.
var sankii bidaha cekip atsana kurutduktan sonra yani o izler gectikten sonra cok yeni yapmıssın belliKızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum
Siz nerede tedavi görüyorsunuz ?Benim burda gördüğüm kadarıyla herkese vermemişler ama benim doktorum her hastasına veriyor
Kuzum kan versene şüphede kalıp kendini sıkıntıya sokacağınaKızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum
Transferden sonraki kacinci gun yaptın? Kacinci gun embriyosuKızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum
Küçük bir miyom cikti rahim filmimdeKist varmıydı sende
Ankara başkent üni. Hastanesi hulusi bülent zeyneloğluSiz nerede tedavi görüyorsunuz ?
Anladım o önemli değil senin amh uyumlu sayıylaKüçük bir miyom cikti rahim filmimde
4agustosta 3.gun embrıyosu transfer oldum.. Sonrakı ıkı gun arayla ıkı test yaotım bakalım vucudumdakı ılaclar gıtmıs mı dıye hep negatıftı.. Bugun yapayım dedım boyle cıktıTransferden sonraki kacinci gun yaptın? Kacinci gun embriyosu
Doğum günün kutlu olsun.inşallah pozitifle en güzel hediyeyi alırsınKızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum
Evet kuruduktan sonra da bu sekıldevar sankii bidaha cekip atsana kurutduktan sonra yani o izler gectikten sonra cok yeni yapmıssın belli
Valla 2.çizgi var gibi ama biyandan da test akmış bozulmuş gibi bitane daha mı yapsan acaba ama sabah idrarıyla yap istersenKızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum
Demek ki 5. Gun embriyosunh baz alırsak transferin 5. Gunu anlaşılıyor yavaş yavaş4agustosta 3.gun embrıyosu transfer oldum.. Sonrakı ıkı gun arayla ıkı test yaotım bakalım vucudumdakı ılaclar gıtmıs mı dıye hep negatıftı.. Bugun yapayım dedım boyle cıktı
Teşekkür ederim, 5 i döllendi, 3ü 3. Güne geldi. İkisi tutmadı tek kaldı. İyi gibi duruyor da işte tek embriyo kalınca tekrar hormon yiycez.Evet bende de amh 2,47 çıktı çikolata kistinde yumurta çokmuş gibi amh çıkıyor ama yumurtalığın görünümü amh ile uyuşmuyor.Benim doktorum da öyle demişti.Ama 9 da az değil yine iyi durumdasın.
Canim burda cok bariz belli. Hayirli olsunEvet kuruduktan sonra da bu sekılde
Cok tesekkur ederım amın hepımız saglıkla gorelım pozıtıflerıDoğum günün kutlu olsun.inşallah pozitifle en güzel hediyeyi alırsın
Amın ınsallah ya cok da umıtlenmıyım dıyorum da ınsan kendıne engel olamıyorCanim burda cok bariz belli. Hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?