Aynen bende oyle dusundum bugun yapıcam dedımDemek ki 5. Gun embriyosunh baz alırsak transferin 5. Gunu anlaşılıyor yavaş yavaş
Bu erken gebelik testi mi peki normal test miAynen bende oyle dusundum bugun yapıcam dedım
Bana da var gibi geldi bariz görünüyorEvet kuruduktan sonra da bu sekılde
var canim bencedeEvet kuruduktan sonra da bu sekılde
hadi tebrikleeeeer canımmmm kesin var kan ver yarın sabahEvet kuruduktan sonra da bu sekılde
Amin canimmmm.darısı bizlere AMİİİİİİİİİİİİİN
var gibi ama acaba yeni bi daha mı test yapsanizKızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum
Benim de 5 dakika sonra böyle çıktı canım inşallah hamileyizdirEvet kuruduktan sonra da bu sekılde
İnşallah bolca toplarlar canımCanim benim amh 3,8 bende de irili ufakli. Ayni boydan olanlar sanirim 7-8 tane falan. Cumartesi opu olacak bakalim kac tane toplucaklar
ay ne guzel haberler bunlar. darisi bizlere olsun insallahBenim de boyle erken gebelik testim
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahay ne guzel haberler bunlar. darisi bizlere olsun insallah
Amin canim hepimiz insallahHayırlı olsun canim inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde dün kontrolüm vardı yum 7 .8 görünüyordu boyutları 10 11 12 ydi senijkilerin boyutu kacti
Evet ilkinde 8 ikincisinde 13 yumurta catladi ama hic hamile kalamadimSizin aşılamada 13 yumurtanız mı oluştu?
Hayirlisi canim hepimize saglikli yumurta olsun da sayisinda cok degilim cok yumurta olup da cok az dollenen de varmisİnşallah bolca toplarlar canımBu esnada arı sütü ve propolis kullanıcam bakalım, incir falan da yiycem. Organik beslenmeye çalışıcam. İnşallah faydasını görürüm☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?