Canim 3. Gun ise cikmayabilir...adet olmassin korkma olurmu bende cok korkmustum son transferimde..ama ilaclar baskiliyo zatrn adet olman imkansiz gibi bisey..benim dusun bide 5 gun normal adet tarihimi gecmisti..negatiften aonra ilaclari biraktim 3 gun sonra adet oldum..insallah guzel aonuclar alirsin..Kızlar ya 4agustosta 3.gun embrıosu transfer oldum bugun erken gebelık testı aldım tek cızgı.. Olsaydı sılıkte olsa bısıler cıkardı dıyorumadet sancısı gıbı bısıler de var bugun basladı ama normalde adetıme de cok var
Canim benim amh dusuk yumurtamda dusuk sayida cikiyo..ben cok arasrirdimm..gittigim doktorlarin hepsi yumurta sayisinin articagini dusunmuyo..ari autu felana direk karsilar zatrn..vitaminler felan icinde ..kesin degil diyolar kaliteyi artirr diyemeyiz diyolar..ama denemekte fayda var diyolar..ben yinede kullaniyorum suanda..doktorlarin desihi su oldu bana..her tup bebek denemesinde yumurta farkli cikabiliyomus..bu ay az cikti diyelim diger ay daha fazla olabiliyomis..bu her ay degisebiliyomus yani..Kızlar bu amh değeri yüksek olan ama yumurta toplamaya gelince fos çıkan bizlerrrrrya ne yapmalı bu işe, ne yiyip ne içmeli de bişeyler düzene girsin? Doktorlarınız ne diyor? Çaresi var mı? Ben sadece teatrio ile prowomen kullanıyorum. Bir de eğriçayır marka arı sütü ve propolise başlıyorum.
Evet kuruduktan sonra da bu sekılde
Canım aldığın test hangisiydi bir de 3.gün embriyosu normalde 8-9.günde bile predictor 6 gün önce denen testte varla yok arası oluyor o derece yani biraz daha sabretmeni öneririm Allahım seninle olsunKızlar ya 4agustosta 3.gun embrıosu transfer oldum bugun erken gebelık testı aldım tek cızgı.. Olsaydı sılıkte olsa bısıler cıkardı dıyorumadet sancısı gıbı bısıler de var bugun basladı ama normalde adetıme de cok var
Yaaa bunu şimdi gördüm bu arada doğum günün kutlu olsunEvet kuruduktan sonra da bu sekılde
Allahım şu aşamaya gelip telaşlanmayı, ay yarın mevlüdümüz var çok yoruldum demeyi nasip eyle yarabbim şu grubun cümlesine nasip eyle Aminkızlar arkadasıma mevlüt hatırası hazırlıyouz baksaniza şunlaraaaaaa içim gitti
Amin canımAllahım şu aşamaya gelip telaşlanmayı, ay yarın mevlüdümüz var çok yoruldum demeyi nasip eyle yarabbim şu grubun cümlesine nasip eyle Amin
insallaaah bu hafta cok test yapan olacak ins hepsi pozitif olsunnnnAllahım şu aşamaya gelip telaşlanmayı, ay yarın mevlüdümüz var çok yoruldum demeyi nasip eyle yarabbim şu grubun cümlesine nasip eyle Amin
Merhaba bende de amh 2.5 çıktı ama 3 denemede de 8, 4 ve 7 yumurta topandı. Kaç olmalıymış bu amh ile yumurta sayımız?beeeeeeeen benimde amh 2.6 mi 2.5 mi öyle bi deger 4 tane topladı 3 ü ilerledi veee anca 2tanesi transfere uygun oldu o ikisinide transfer etti.. bende cikolata kiist var doktor ona bagladı. AMH degeri ile yumurta uyusmuyor sende dedi
bana doktorum ideali 10 civari demiştiMerhaba bende de amh 2.5 çıktı ama 3 denemede de 8, 4 ve 7 yumurta topandı. Kaç olmalıymış bu amh ile yumurta sayımız?
biz istanbulBugün de bitti canlarım kader arkadaşlarım çok şükürİçten diyorum Allah her birinizden razı olsun gönlünüzden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun iyi ki varsınız günlerim çok tatlı geçiyor sayenizde Bu arada kızlar nerelisiniz hangi memleketlisiniz Ben başlayayım Sivaslıyım plaka 58
Bugün mü 15 ti canimAmin canim hepimiz insallah
Benimkilerin boyu 15ti canim adetimin 10.gunu bugun
Ben ankara doğumluyum ama anne baba sivasBugün de bitti canlarım kader arkadaşlarım çok şükürİçten diyorum Allah her birinizden razı olsun gönlünüzden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun iyi ki varsınız günlerim çok tatlı geçiyor sayenizde Bu arada kızlar nerelisiniz hangi memleketlisiniz Ben başlayayım Sivaslıyım plaka 58
Istanbul cnm. Ailem mersinliBen ankara doğumluyum ama anne baba sivas
Aşılamada o kadar yumurta oluyor mu? Siz hap mı kullandınız iğne mi yaptınız her gün?Hayirlisi canim hepimize saglikli yumurta olsun da sayisinda cok degilim cok yumurta olup da cok az dollenen de varmis
Anladım teşekkür ederimbana doktorum ideali 10 civari demişti
16 Bursa 🖐Bugün de bitti canlarım kader arkadaşlarım çok şükür ♥ İçten diyorum Allah her birinizden razı olsun gönlünüzden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun iyi ki varsınız günlerim çok tatlı geçiyor sayenizdeBu arada kızlar nerelisiniz hangi memleketlisiniz Ben başlayayım Sivaslıyım plaka 58
ankarada buyudum orda okudum. annem babam sivaslıBugün de bitti canlarım kader arkadaşlarım çok şükürİçten diyorum Allah her birinizden razı olsun gönlünüzden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun iyi ki varsınız günlerim çok tatlı geçiyor sayenizde Bu arada kızlar nerelisiniz hangi memleketlisiniz Ben başlayayım Sivaslıyım plaka 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?