2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim 3. Gun ise cikmayabilir...adet olmassin korkma olurmu bende cok korkmustum son transferimde..ama ilaclar baskiliyo zatrn adet olman imkansiz gibi bisey..benim dusun bide 5 gun normal adet tarihimi gecmisti..negatiften aonra ilaclari biraktim 3 gun sonra adet oldum..insallah guzel aonuclar alirsin..

Canim benim amh dusuk yumurtamda dusuk sayida cikiyo..ben cok arasrirdimm..gittigim doktorlarin hepsi yumurta sayisinin articagini dusunmuyo..ari autu felana direk karsilar zatrn..vitaminler felan icinde ..kesin degil diyolar kaliteyi artirr diyemeyiz diyolar..ama denemekte fayda var diyolar..ben yinede kullaniyorum suanda..doktorlarin desihi su oldu bana..her tup bebek denemesinde yumurta farkli cikabiliyomus..bu ay az cikti diyelim diger ay daha fazla olabiliyomis..bu her ay degisebiliyomus yani..

Canım aldığın test hangisiydi bir de 3.gün embriyosu normalde 8-9.günde bile predictor 6 gün önce denen testte varla yok arası oluyor o derece yani biraz daha sabretmeni öneririm Allahım seninle olsun

Allahım şu aşamaya gelip telaşlanmayı, ay yarın mevlüdümüz var çok yoruldum demeyi nasip eyle yarabbim şu grubun cümlesine nasip eyle Amin
insallaaah bu hafta cok test yapan olacak ins hepsi pozitif olsunnnn sonrakilerde öyle tabiinş cok yorulduk deriz kısmet olur o günlerde

beeeeeeeen benimde amh 2.6 mi 2.5 mi öyle bi deger 4 tane topladı 3 ü ilerledi veee anca 2tanesi transfere uygun oldu o ikisinide transfer etti.. bende cikolata kiist var doktor ona bagladı. AMH degeri ile yumurta uyusmuyor sende dedi
Merhaba bende de amh 2.5 çıktı ama 3 denemede de 8, 4 ve 7 yumurta topandı. Kaç olmalıymış bu amh ile yumurta sayımız?

Bugün de bitti canlarım kader arkadaşlarım çok şükür İçten diyorum Allah her birinizden razı olsun gönlünüzden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun iyi ki varsınız günlerim çok tatlı geçiyor sayenizde Bu arada kızlar nerelisiniz hangi memleketlisiniz Ben başlayayım Sivaslıyım plaka 58

biz istanbul dedelerden istanbullu

Ben ankara doğumluyum ama anne baba sivas

16 Bursa 🖐

ankarada buyudum orda okudum. annem babam sivaslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…