2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ordu luyum ben

Ben izmir canım

Anladım teşekkür ederim belki de varlar ama büyümüyorlar demek ki. Bu sefer incir, avokado, arı sütü, polen gidiyorum bakalım bi fark olacak mı
mutlaka dene ben avokadyi demir eksikligi icin aylarca tükettim ona fayda etti ama bebişe etmedim ari sütü polen eğricayirdan aldim 2 ayda onu tüketimm yokk ama her vucut farklı tepki veriri mutlak dene bide havuc suyu cok önerşiyo bem onu deneyemedm hem kendine hem eşine

benim modum düştü ağladım biraz bugün pek ümitli degilim göğsüm şişti uçları aşırı aciyo kaşıklarım agriyo ama olumlu dusunemiyorum
Galiba ilaclardan canim psikolojimizin boyle dengesiz olusu. Ben de dun gece sabaha kadar uyumadım. Ağladım. Bugünde ellerim ayaklarım şişti odem oldu. Kullandığım kortizon ilaci yüzünden.
Ben de maalesef cok olumsuzum. Herhalde elimizden gelen hic bir sey olmadığı için böyle oluyoruz. Nasip işi canim. Hakkimizda hayirlisi olsun en güzel zamanda saglikli bebislerimiz olsun.

benim modum düştü ağladım biraz bugün pek ümitli degilim göğsüm şişti uçları aşırı aciyo kaşıklarım agriyo ama olumlu dusunemiyorum
kiz kalk göbek at daha ne istiyosun suna bak ağlamış bide belirtiler masallah daha neolsun cocuk icerden tepiklesinmi seni

öyle de canim benim 3. tedavim geride embriyom yok maddi manevi çöktük birde ben pozitifi görünce kürtaj içinde ayrıca harcama yaptik o nedenle çöktük

öyle de canim benim 3. tedavim geride embriyom yok maddi manevi çöktük birde ben pozitifi görünce kürtaj içinde ayrıca harcama yaptik o nedenle çöktük
Ah o kürtaj yok mu ben 1 kere kürtaj oldum kuzum ama resmen doğum yapıyormuşsun gibi bir masraf acımızdan bile faydalanıyorlar ne diyeyim Allah birdaha yaşatmasın cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…