- 29 Mart 2019
- 175
- 202
- 23
- 40
ordu luyum benBugün de bitti canlarım kader arkadaşlarım çok şükürİçten diyorum Allah her birinizden razı olsun gönlünüzden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun iyi ki varsınız günlerim çok tatlı geçiyor sayenizde Bu arada kızlar nerelisiniz hangi memleketlisiniz Ben başlayayım Sivaslıyım plaka 58
ay ordu cok guzeldi bayilmistik esimleordu luyum ben
Ben izmir canımBugün de bitti canlarım kader arkadaşlarım çok şükür ♥ İçten diyorum Allah her birinizden razı olsun gönlünüzden geçen dualarınız hayırlısıyla kabul olsun iyi ki varsınız günlerim çok tatlı geçiyor sayenizdeBu arada kızlar nerelisiniz hangi memleketlisiniz Ben başlayayım Sivaslıyım plaka 58
mutlaka dene ben avokadyi demir eksikligi icin aylarca tükettim ona fayda etti ama bebişe etmedim ari sütü polen eğricayirdan aldim 2 ayda onu tüketimm yokk ama her vucut farklı tepki veriri mutlak dene bide havuc suyu cok önerşiyo bem onu deneyemedm hem kendine hem eşineAnladım teşekkür ederimbelki de varlar ama büyümüyorlar demek ki. Bu sefer incir, avokado, arı sütü, polen gidiyorum bakalım bi fark olacak mı
çok guzel bir şehir ama malesef hastane doktor bakimdan çok yetersiz.tup bebek merkezi yok gidilebilecek iyi bir doktor da yok.cok zorlaniyorum bir çok konuda.ay ordu cok guzeldi bayilmistik esimle
Ben de ki en büyük belirti gaz olmasi. Bir de şeffaf renk akinti oluyor. Bence bunların hepsi içtiğimiz ilaclarla alakali.ahaaaa alttan bir zonklama vurup gidiyor bunlara sevinir oldum töbe yaranbbim
Eğer olsa ben yaparfımEn korktuğum kısım o işte bide diyorum ki o transfer esnasında doktorun eline yaparmışım aklıma o geliyor gülme tutuyor
bendeordu luyum ben
benim modum düştü ağladım biraz bugün pek ümitli degilim göğsüm şişti uçları aşırı aciyo kaşıklarım agriyo ama olumlu dusunemiyorumahaaaa alttan bir zonklama vurup gidiyor bunlara sevinir oldum töbe yaranbbim
Galiba ilaclardan canim psikolojimizin boyle dengesiz olusu. Ben de dun gece sabaha kadar uyumadım. Ağladım. Bugünde ellerim ayaklarım şişti odem oldu. Kullandığım kortizon ilaci yüzünden.benim modum düştü ağladım biraz bugün pek ümitli degilim göğsüm şişti uçları aşırı aciyo kaşıklarım agriyo ama olumlu dusunemiyorum
kiz kalk göbek at daha ne istiyosun suna bak ağlamış bidebenim modum düştü ağladım biraz bugün pek ümitli degilim göğsüm şişti uçları aşırı aciyo kaşıklarım agriyo ama olumlu dusunemiyorum
kız bacim test yaptım bugün negatif cıktı tamm erken amakiz kalk göbek at daha ne istiyosun suna bak ağlamış bidebelirtiler masallah daha neolsun cocuk icerden tepiklesinmi seni
öyle de canim benim 3. tedavim geride embriyom yok maddi manevi çöktük birde ben pozitifi görünce kürtaj içinde ayrıca harcama yaptik o nedenle çöktükGaliba ilaclardan canim psikolojimizin boyle dengesiz olusu. Ben de dun gece sabaha kadar uyumadım. Ağladım. Bugünde ellerim ayaklarım şişti odem oldu. Kullandığım kortizon ilaci yüzünden.
Ben de maalesef cok olumsuzum. Herhalde elimizden gelen hic bir sey olmadığı için böyle oluyoruz. Nasip işi canim. Hakkimizda hayirlisi olsun en güzel zamanda saglikli bebislerimiz olsun.
Tatlım bence var tebrik ederim Allah tamamına erdirsinEvet kuruduktan sonra da bu sekılde
ordu da mi yasiyorsunuz.benim de 3. denemem.ve günler geçmiyor malesef.hergun ayrı bir dert endise
Ah o kürtaj yok mu ben 1 kere kürtaj oldum kuzum ama resmen doğum yapıyormuşsun gibi bir masraf acımızdan bile faydalanıyorlar ne diyeyim Allah birdaha yaşatmasın cümlemizeöyle de canim benim 3. tedavim geride embriyom yok maddi manevi çöktük birde ben pozitifi görünce kürtaj içinde ayrıca harcama yaptik o nedenle çöktük
amin canim aminnnnnAh o kürtaj yok mu ben 1 kere kürtaj oldum kuzum ama resmen doğum yapıyormuşsun gibi bir masraf acımızdan bile faydalanıyorlar ne diyeyim Allah birdaha yaşatmasın cümlemize
Gerçekten mi hahaha ayy bak bu benim içimi rahatlattı yaEğer olsa ben yaparfımokadar sıkışık girdimi. Dr. Tıpa gibi bişey taktı korkma istesende yapamazsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?