- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
yok canim orduda yaşamıyorum hatta 7 yıldır gelemedim memleketimeordu da mi yasiyorsunuz.benim de 3. denemem.ve günler geçmiyor malesef.hergun ayrı bir dert endise
Aynen, ben de çok şaşırmıştım. O ana kadar verdiklerim değil ama o çok zoruma gitmişti. Çünkü hep güzel birşeyler olur umuduyla gözüne gelmiyor, ama o üzüntüyle tam ters tarafa gidinceAh o kürtaj yok mu ben 1 kere kürtaj oldum kuzum ama resmen doğum yapıyormuşsun gibi bir masraf acımızdan bile faydalanıyorlar ne diyeyim Allah birdaha yaşatmasın cümlemize
ben yakın arkadaşıma şey demistim bu çocuğu koydurmak için para veriyoruz aldirmak için veriyoruz bu ne demistimAynen, ben de çok şaşırmıştım. O ana kadar verdiklerim değil ama o çok zoruma gitmişti. Çünkü hep güzel birşeyler olur umuduyla gözüne gelmiyor, ama o üzüntüyle tam ters tarafa gidinceBir de üstüne yapışıklık oluştu onun için de kürtajın iki katı kadarını vermiştik. Tamamen ana hedeften ayrılmış olarak sürekli para döküyorsun öyle durumlarda.
aynı cümleyi ben de eşine söylemiştim.parayla bebeğimi alıyorlar diye ağlamıştım.kız olduğunu duyunca daha da ağladım.bu gozyaslarimiz ınsallah diner.kucagimiz dolar.ben yakın arkadaşıma şey demistim bu çocuğu koydurmak için para veriyoruz aldirmak için veriyoruz bu ne demistim
Canim benim dün 6.günümdü ve 5.gün embriyosu. Dün erken gebelik testi yaptim idrarda negatifdi yani çıkmadı.Yok canim 5. Gun embriyosu ise 5. Gun kana gecjyor artik. Erken gebelik testiyle görebilirsiniz. Ama en net 6 da ve 7 de belirgjnledmeye baslar.
insallah canim ya Allah tez zamanda kollarimizi doldursunaynı cümleyi ben de eşine söylemiştim.parayla bebeğimi alıyorlar diye ağlamıştım.kız olduğunu duyunca daha da ağladım.bu gozyaslarimiz ınsallah diner.kucagimiz dolar.
Gonal f kullandim her gun. Bende oldu ama herkeste olur mu bilmiyorumAşılamada o kadar yumurta oluyor mu? Siz hap mı kullandınız iğne mi yaptınız her gün?
Evet canim bugun 15tiBugün mü 15 ti canim
Çok guzel canım inşallah güzel sonuçlar alirizEvet canim bugun 15ti
Canım ne yaptın bugün kontrolün vardı? Nasıl duyabildin mi kalp atışını bebişin?2 gün daha bekle canım
Arkadaşım sen napıyosun ya. Niye kendine işkence ediyosun. 3. Gün test yapıp pozitif görmeyeceğini bildiğin halde niye moralini bozuyorsun. Moral inanç çok önemli bu süreçte. Hep olumlu bak olacak inşallah de. Sen Olacağına inandığın İçin bu tedaviye başladın neden hemen ümidini kaybettin. İnan çok etkiler bu psikoloji. Olacağı varsa da olmaz. Benim bi tanıdığım vardı ona hep böyle olumsuz konuşmuşlar sen kısırsın çocuğun olmuyor gibisine, onunda morali bozulmuş, bi anda kan boşalmış meğerse hamileymiş üzüntüden düşük yapmış. yani kadın bünyesi hemen etkileniyor ruh halinden. Olacak de umutla bekle.Galiba ilaclardan canim psikolojimizin boyle dengesiz olusu. Ben de dun gece sabaha kadar uyumadım. Ağladım. Bugünde ellerim ayaklarım şişti odem oldu. Kullandığım kortizon ilaci yüzünden.
Ben de maalesef cok olumsuzum. Herhalde elimizden gelen hic bir sey olmadığı için böyle oluyoruz. Nasip işi canim. Hakkimizda hayirlisi olsun en güzel zamanda saglikli bebislerimiz olsun.
Su an ruh halim normale döndü canim. Ani git geller yaşıyorum. Bu estrofem yapiyor olabilir canim.Arkadaşım sen napıyosun ya. Niye kendine işkence ediyosun. 3. Gün test yapıp pozitif görmeyeceğini bildiğin halde niye moralini bozuyorsun. Moral inanç çok önemli bu süreçte. Hep olumlu bak olacak inşallah de. Sen Olacağına inandığın İçin bu tedaviye başladın neden hemen ümidini kaybettin. İnan çok etkiler bu psikoloji. Olacağı varsa da olmaz. Benim bi tanıdığım vardı ona hep böyle olumsuz konuşmuşlar sen kısırsın çocuğun olmuyor gibisine, onunda morali bozulmuş, bi anda kan boşalmış meğerse hamileymiş üzüntüden düşük yapmış. yani kadın bünyesi hemen etkileniyor ruh halinden. Olacak de umutla bekle.
kendisini beklemeyen anneye nasıl tutunsun bebecik
erkeeeen takılma şunlara herkesde cikcak diye birsey yok gününe bekle belirtilerinde güzel iyi dişün ins var bizleler insallahkız bacim test yaptım bugün negatif cıktı tamm erken ama
benimmm kızımBi de arada biyerde çok tatlı bi kedi gördüm o nasıl bişey öyle ya yumoş resmen çok sevimli
bana oralari temizleyen bayan sey dedi bekleme alanında bekliyordum tüpmü szin dedi evet dedim hayırlısı insallah dedi ins dedim sıkısık olup kaçiran var valla naplım olur öle seyler dedi nasii yaani dedim yataga uzanmisim 2.80ucunda duruyoGerçekten mi hahaha ayy bak bu benim içimi rahatlattı ya
Yaşadığımız şeyler hiç kolay değil hele bi yığın ilaç iğne hormon elbette etkiler ama kendimizi hep meşgul etmemiz lazım sevdiğin yerlere git sevdiğin insanlarla görüş sevdiğin yemeği ye vs vs.Su an ruh halim normale döndü canim. Ani git geller yaşıyorum. Bu estrofem yapiyor olabilir canim.
Maşallah ben de çok istedim eşime dedim çocuğum yok bari şu evde bi kedi olsun bi ses bi neşe olsun ama malesef kendisinin fobisi var her türlü hayvana civcivden bile korkuyor o derece o yüzden alamıyoruz ama çok isterdim.benimmm kızımcok hiperaktif coook evde cocugu aratmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?