BenKızlar benim gibi cumartesi kan tahliline kimler gidiyor
Hadi bismillah canım benimBencesaret edebilirsen tabi.
beeeenKızlar benim gibi cumartesi kan tahliline kimler gidiyor
Canım İnan çok haklısın saklamaya elbette gerek yok ama bizim toplumumuz can yakmayı sever seni en acı çektiğin yerden vurmayı severler çocuk yapmak bu ülke de güç gösterisidir hem de ne acı ki bunu kadın kadına yapar... Evet içinden basıl geliyorsa onu yap ama ne yalan söyleyim bugüne kadar sadece anne baba ve Kızkardeşlerimiz bildi bizim. Kimseye demedim asla da demem çünkü ilk tedavim de herkesin benim gibi iyi niyetli olduğunu sandım ama canımı çok acıttılar asla söylemeyi düşünmüyorum kayınvaliden eğer insanların yılan dillerinden korkuyorsa bir miktar haklı olabilirBu arada kızlar benim kayınvalidem bizim tedavi olduğumuzu biliyor ama tüp bebek olduğunu bilmiyormuş öyle kontrole gidiyoz falan sanıyomuş geçen dedim biz tüp bebek yaptırıyoruz diye sonra o da dediki hiç kimseye söylemeyelim komşulara akrabalara tüp bebek olduğunu bilmesinler, normal yolla kendiliğinden oldu dersin dedi.
( bu arada hamile değilim daha transfer bile olmadı tüp bebek yaptırınca gidip çocuk satın aldığımızı falan düşünüyolar heralde)
Ben yalan söylemem yani. Hem tüp bebeği uzaylılar mı yapıyo niye toplumda dışlanıyoruz onu anlamadım herkeste bi gizleme endişesi var tüp bebek konusunda.
Bu konu beni çok üzdü sanki biz çok meraklıyız dünya kadar para verip dünya kadar ilaç almaya..
İnsallah canimÇok guzel canım inşallah güzel sonuçlar aliriz
Çok teşekkür ederim bende Şanlıurfa’dan geleceğim kısmet de ama bürüksel hastanesini de çok duymuştum acaba oraya giden varmı dırCanım bu konuda çok iyi olduğunu duyduğum Banu çiftçi var kendisi de aynı şeyleri yaşamış erken menepoza girmiş sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum muahanesi Nişantaşı’nda transferi taksim Acıbadem de yapıyor diğer tüp bebek merkezleri çok kalabalık yeterince ilgi alaka göremiyorsun ben yeni başlasaydım kesinlikle Banu Hanımı tercih ederdim
Çok saol Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 9 yıldır uğraşıyorum olmuyor artık tek çare olarak İstanbul’a gelmeyi düşünüyorum şanlıurfada oturuyorum ben bana bürüksel hastanesini tavsiye ettiler ama daha doktor bulamadım erken menapoz teşhisinde iyi bir doktorMerhaba canım aramıza hoşgeldinBen de İstanbuldayım Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezindeyim Ben Şiddetli Erkek İnfertilitesi nedeni ile Tüp bebek sürecindeyim 4 yıldır uğraş veriyorum bakalım nasip ne zaman ama bu merkezden genellikle memnun kalıyorlar başarı şansı yüksek deniyor benim durumlar farklı diye sonuca ulaşamadım yoksa hamilelik 3 kez yaşadım (biri doğal yolla oldu) ama sona gelemedim hiç. Şuan tüp bebek olarak 3.denememi yaptım bütün transfer sonrası 4.günüm bu işlerle haşır neşir olduk iyice aklına takılan herhangi birşey olursa özelden de Burdan da yardımcı olurum bu yol uzun meşakkatli yol bol sabırlar dilerim sana
Yarın transferim var heyecandan uyuyamıyorum ilk defa hamile olacam olumsuz düşünmek istemiyorum ama tutunmasa da hamile olacam tutarsa zaten süper
Bence mutlaka alın. Benim eşimde öyleydi 6 yıl istemedi izin vermedi ama sora pes etti aldım 4ay asla yanasmadı 4 ay sora nası kanka oldulae başta cocuk olunca bu giderdiyodu şimdş güzel kızım dyie seviyor kardes gelirse pabucun dama diyo kedide eşimi cokseviyo hep pesinde bide cok hareketli hep onun hallerine gülüyo ben bazen kızıorum otur artk cok koştun cok şımardın diye oda bağırma ona diyo cok güxel bi bağ oluştı aralarindaMaşallah ben de çok istedim eşime dedim çocuğum yok bari şu evde bi kedi olsun bi ses bi neşe olsun ama malesef kendisinin fobisi var her türlü hayvana civcivden bile korkuyor o derece o yüzden alamıyoruz ama çok isterdim.
insallah ya insallah belirti var ama bebek yokerkeeeen takılma şunlara herkesde cikcak diye birsey yok gününe bekle belirtilerinde güzel iyi dişün ins var bizleler insallah
Çok tesekkurler.. calıstıgım ıcın hadı dıyorum sureklı ızın almıyım bıkac gun gecsın oyle bakayımhadi tebrikleeeeer canımmmm kesin var kan ver yarın sabah
tesekkurlervar canim bencede
amınnnn cok tesekkurlerTatlım bence var tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
yaaaa cok tesekur ederım cok sagolasınYaaa bunu şimdi gördüm bu arada doğum günün kutlu olsune orada resmen 2.cizgi var
benımde oyleydı ıns daım olur ve Allahım herkese nasıp ederbence var. Bu grupta yorum yapmayı en sevdiğim ve okurken en heyecanlı kısım bu
ıns canım hepımız guzel haberlerı alalım en yakın zamandaCanim 3. Gun ise cikmayabilir...adet olmassin korkma olurmu bende cok korkmustum son transferimde..ama ilaclar baskiliyo zatrn adet olman imkansiz gibi bisey..benim dusun bide 5 gun normal adet tarihimi gecmisti..negatiften aonra ilaclari biraktim 3 gun sonra adet oldum..insallah guzel aonuclar alirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?