aaa oyle mı ıns kuzum sonra bıldıgın belırgın olduBenim de 5 dakika sonra böyle çıktı canım inşallah hamileyizdir
Bence gebesin cnmBenim de boyle erken gebelik testim
çok teşekkürlerBence gebesin cnm
Keşke canım keşkeAyyy vallahi aynı durumdayız yarın transferim benimde uyuyamıyorum. Ben geçen sene bi defa tecrübe ettim ama yinede insan stresli oluyor. Keşke beni uyutsalarda 10 gün sonra uyandırsalar ve hamilesin deseler
Hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun seni bekleyen yavruların inşallahKızlar gidiyorum dua edin lütfen
Amin canım insallahHadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun seni bekleyen yavruların inşallah
Hayılı olsun canım, rahat ol, umutlu gir olumlu ol.Kızlar gidiyorum dua edin lütfen
Çok teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız iyi ki üye olmuşumHayılı olsun canım, rahat ol, umutlu gir olumlu ol.İnşallah bebişin tutunur herşey güzel geçer. Şu 10 gününde su gibi akar.
Allahım hayırlısıyla altın yumurtası olsun arkadasımızın da bebeıs olarak donsun amınKızlar gidiyorum dua edin lütfen
Amin inşallah canım benim birbirimize güzel haber veririzElen123 maviejderha C canskus ve ben hepimizin transfer günü çok iyi geçsin inşallah buradan pozitifin haberini vermek de nasip olsun
Allahım hayırlısıyla altın yumurtası olsun arkadasımızın da bebeıs olarak donsun amın
bende yapmadincok sukur hatta fazla kayısı yemekten ishal oldumKizlar bh ilaclar sizi kabiz yapiyor mu? Her gun tuvete cikmaya dikkat ediyorum. Surekli kayisi kavun yiyorum yemesem nolcak bilmiyorum valla
Bugün liste kalabalık, futbol takımlık inşallah en az 11 kişi olarak dönün. Allahım bütün güzeller, melekler bugün sizinle olsunElen123 maviejderha C canskus ve ben hepimizin transfer günü çok iyi geçsin inşallah buradan pozitifin haberini vermek de nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?