- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
ya ben dün test yaptım tek çizgiydi ondan moralim bozuldu bacimGünaydın güzel kızlartransfer sonrası 8.günden selam olsun pinkbuyu maalesef o kabızlık durumu var kuzum bende ama asla zorlama yapmıyorum bol bol meyve yiyorum bi şekilde idare ediyorum A alLaayaaaaaaaaaa Canısı belirti olarak kabul eder misin bilmem ama uyku hali var hafiften geceleri midem bulanmaya başladı benim sabah zor uyanıyorum halsizlik mevcut ara ara kasık ayrım geliyor ama diğer transferlerimde ki gibi değil bu ara ara geliyor hafif Ve belim ağrıyor ağrı hep orda sanki ama yatınca dinlenmek çok iyi geliyor
Bende asırı sıskınlık asırı gaz ve hatta ıshal yaptı.. sabahları ac karnına kayısı ve ıncır yıyorum belkı ondandır benımkıKizlar bh ilaclar sizi kabiz yapiyor mu? Her gun tuvete cikmaya dikkat ediyorum. Surekli kayisi kavun yiyorum yemesem nolcak bilmiyorum valla
Canim dun cok erkendi. O kadar endişeleniyorum git bugun kan ver. Kendi kendini yedin bitirdinya ben dün test yaptım tek çizgiydi ondan moralim bozuldu bacim
bende ızmırdeyımBen izmir canım
izmirin neresibende ızmırdeyım
ayy beklemedeyim kan veremem Allah ne derse oCanim dun cok erkendi. O kadar endişeleniyorum git bugun kan ver. Kendi kendini yedin bitirdin
Kuzum benim inan dün erkendi bak sabret bugün kacıncı gününya ben dün test yaptım tek çizgiydi ondan moralim bozuldu bacim
hadi güzel haberlerle iinsallahKızlar gidiyorum dua edin lütfen
Ayıptır söylemesi inanılmaz gaz var bende ilaçtan mı diyorumBende asırı sıskınlık asırı gaz ve hatta ıshal yaptı.. sabahları ac karnına kayısı ve ıncır yıyorum belkı ondandır benımkı
Canim senin ikiz olabilir ya. İçime ikiz gibi doğuyor. Daha once birine daha bunu demistim. Ikiz hamile simdi.Kuzum benim inan dün erkendi bak sabret bugün kacıncı günün
Sen böyle deyince tüm topiğe birşeyler ısmarlayasım geliyor öyle bir sevinçCanim senin ikiz olabilir ya. İçime ikiz gibi doğuyor. Daha once birine daha bunu demistim. Ikiz hamile simdi.
ay görsem gördügüm an işi bırakırıdımÇok tesekkurler.. calıstıgım ıcın hadı dıyorum sureklı ızın almıyım bıkac gun gecsın oyle bakayım
O zaman sana güzel haber o idrar koyulugu bende de var ve akıntı da oluyor hiç korkma derim ara ara ağrı olacak kuzum içime doğuyor sen sanki hamilesinyaa bende bugün üzüldüm baya akıntım gelmis is camasırıma adet sandım hatta cünki birebir adet agrım geldi bi kac dakka sürdü gecti. ic camasırımı degistrmk zorudna kaldım okdar cok gelmis. idrar rengimde koyulmus demekki adetim geliyor. Idrarım koyulasınca ben adet oluyorum
insallah bebek vardır benimde umudum bugün itibariyle tükendiinsallah ya insallah belirti var ama bebek yok
Bilmiyorum ki canım istersen başlık aç öyle daha kolay ulaşırsın bilgiyeÇok teşekkür ederim bende Şanlıurfa’dan geleceğim kısmet de ama bürüksel hastanesini de çok duymuştum acaba oraya giden varmı dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?