2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Günaydın güzel kızlar transfer sonrası 8.günden selam olsun pinkbuyu maalesef o kabızlık durumu var kuzum bende ama asla zorlama yapmıyorum bol bol meyve yiyorum bi şekilde idare ediyorum A alLaayaaaaaaaaaa Canısı belirti olarak kabul eder misin bilmem ama uyku hali var hafiften geceleri midem bulanmaya başladı benim sabah zor uyanıyorum halsizlik mevcut ara ara kasık ağrım geliyor ama diğer transferlerimde ki gibi değil bu ara ara geliyor hafif Ve belim ağrıyor ağrı hep orda sanki ama yatınca dinlenmek çok iyi geliyor

ya ben dün test yaptım tek çizgiydi ondan moralim bozuldu bacim

yaa bende bugün üzüldüm baya akıntım gelmis is camasırıma adet sandım hatta cünki birebir adet agrım geldi bi kac dakka sürdü gecti. ic camasırımı degistrmk zorudna kaldım okdar cok gelmis. idrar rengimde koyulmus demekki adetim geliyor. Idrarım koyulasınca ben adet oluyorum

O zaman sana güzel haber o idrar koyulugu bende de var ve akıntı da oluyor hiç korkma derim ara ara ağrı olacak kuzum içime doğuyor sen sanki hamilesin

Çok teşekkür ederim bende Şanlıurfa’dan geleceğim kısmet de ama bürüksel hastanesini de çok duymuştum acaba oraya giden varmı dır
Bilmiyorum ki canım istersen başlık aç öyle daha kolay ulaşırsın bilgiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…