- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
izmirŞehir olarak neredesin canim
belki kendi toparlar ve eşimi ikna edersem irenbe ye bakarım ama bilemiyorum canim bide eşim asker ya gata ya gitmeyi düşündümBen acı badem de doktorum bülent traş canim uzun bir araştırmadan sonra oraya karar verdim izmirde cok denedim fakat dogru düzgün bir klinik malesef yok....
Canim tutmayanlarda da belirti olabiliyor. Ilac etkisi hepsi. Belirti aramaKızlar bir şey soracam belirti oluyor mu tutununca ne gibi belirti oluyor ve ne zaman başlıyor bilginiz varmı.
Anladım canım merak ettim birşey oluyor mu diye yoksa benim daha ilk günCanim tutmayanlarda da belirti olabiliyor. Ilac etkisi hepsi. Belirti arama
Gata da iyi olabilir canim. Kacinci denemendi senin canim?belki kendi toparlar ve eşimi ikna edersem irenbe ye bakarım ama bilemiyorum canim bide eşim asker ya gata ya gitmeyi düşündüm
Bana kimse böyle bir sayi vs vermedi. Sadece 2 tane transfer edilecek iyi embriyolar denildj.A alLaayaaaaaaaaaa kuzum 3cc yazmışsın o zaman 3.gün embriyosu olmuyor mu yoksa acaba dondurulmuş bir 3.gün embriyosuydu da 5.güne gidip mi transfer yaptılar sanırım bu şekilde oldu
Benim de 5bb 5bc miş ilk defa bu transfer de öğrendim
Ben sanırım biraz şanslıyım derim de sarkma yumuşama olmadı doktor da en büyük avantajımın doğum yapmamış olman çok büyük avantaj dediderı sarkması vs ne durumda gercı umrumda bıle degıl ben gozumu cok kararttım
Sadece transferimin 3.gün gecesi ve 4.günü yoğun bir kasık ve bel ağrısı yaşadım 1 gün sürdü sonra hiç birşeyim kalmadı belirtinin b si yok normal hiç transfer olmamış gibiyim benKızlar bir şey soracam belirti oluyor mu tutununca ne gibi belirti oluyor ve ne zaman başlıyor bilginiz varmı.
Ya canım, benimki yanımda da, ruhu ipad de basketbol oyunu oynuyohaklisin canim ama şunu düşünün benim yanımda eşim de yok ben herseyde tek başımayım artik gücüm kalmadı
Benim ki de pupcy midir nedir o oyun bütün gün işte akşam da geliyor onda annemde kalıyoruz tam rahatYa canım, benimki yanımda da, ruhu ipad de basketbol oyunu oynuyoonlara göre hava hoş
Kiz: ipekMesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim
istanbul bakırköyNerede yaşıyorsunuz
Canim doktor ne diyor? Senin bugun transfer sonrasi 6. Gun degil mi? Sence cok erken değil mi canimokadar yoruldum ki ama binde bir ihtimalde olsa devam edicem elimden geleni yaptim dicem ama normal hayatima dondum beni merkezi birakmasin doye eveleyip geveliyo sunu yapatiz bunu yapariz istemiyorum artik dedim asla ayni merkezde yapmam
Canım ben irenbedeyim. Doktorum ümit hanım. Çok ilgili ve candan bir kadın. İlk transferim tutmadı, küçük bi çikolata kistim var. Şimdi 2. Yi deniycez. Yine de moralim yüksek. İnşallah tutarbelki kendi toparlar ve eşimi ikna edersem irenbe ye bakarım ama bilemiyorum canim bide eşim asker ya gata ya gitmeyi düşündüm
Kac defa denedin canim sen?zaten maddi olarak bittik canim mecbur bekliycez eşim kesinlikle artık tüp bebek istemiyor bilmiyorum aynı merkezli asla burdan yazıyorum izmir medical park sakin yaklasmayin
Erkek olursa MirzaMesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim
yani erkek ler hç düşünmüyor bilee benimde eşim ps oynuyor eşime göre kader kısmetBenim ki de pupcy midir nedir o oyun bütün gün işte akşam da geliyor onda annemde kalıyoruz tam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?