- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Eşime göre de olmazsa baştan başlayacağız Acıbadem veya Amerikan hastanesi kafasına şimdiden koymuş hiç bana demiyor ki ya sen ne düşünürsünyani erkek ler hç düşünmüyor bilee benimde eşim ps oynuyor eşime göre kader kısmetstres yapıp kendimizi yoran bizleriz aslında tabi tüm herseyi biz cektigimizden ötürü taşıcak olanda bizleriz dogum yapacak olanda tedavi görende
Bence ikizErkek olursa Mirza
Kız olursa Mina,Mira
İkiz olurlarsa hiç düşünmedimYeter ki gelsinler koyarız elbet bir isim
İpek ismini ben de çok severim ama kuzenimin adı İpek o yüzden elemiştimKiz: ipek
Erkek: Yaman
❣❣
sen hangi acıbademe gdersin bilmiyorumda ben benim acıbademden memnunum daha önce de dedigim gibi tüp merkezi istememiştim .. cok aşırı kötü hissettim icinde. Ve onun üzerine 1-2 sene ben tedaviyi cıkardım kafamdan kötü görüntüydü. Acıbademde ama tamamen bana odaklılar ... hızlı sekilde geri dönüşde alıyorum. simdi okuyorumda mesela bazılarına verilmeyen ilaclar bana verilms işte günde 2kez prolutex, günde 1 oksapar , 1 coraspin, folik var, prednol var. günde 4kez estrofem .. günde 2 kez progestan fitil.. bence iyi de ilerledik. ben bide cok endiseliydim o konudada icimi rahatlattılar tabi heycnaım gecmek bilmeyen birsey ona ayrı bir tedavi gerekiyor benceEşime göre de olmazsa baştan başlayacağız Acıbadem veya Amerikan hastanesi kafasına şimdiden koymuş hiç bana demiyor ki ya sen ne düşünürsünAllah biliyor ya baştan başlamak öyle gözümde büyüyor ki Rabbim şu yüzlerimizi güldürsün de gerek kalmasın inşallah cümlemize
Canım boşluk dediğin neresi?beniim şiimdide sol boşlugum agrımaya basladı kızlar bu kimyasal dış gebelik gbi seyler degildir diimi onlarda böle belrti varmıdır? cünkii bu zattn gebelik belirtisi degil de ama onlarda o belirti varmı acaba
ahahha derdimi anlatırken benCanım boşluk dediğin neresi?
ağrıyormu peki? Bİ Sag bi sol tarafim agrıyo benim :dgünlerdir kendime soruyorum bu boşluk neresi acaba benimde mi ağrıyo diye
Yok ağrımıyo bende böbrek taşı var da bazen az su içtiğimde ağrıyo seninde böbrek olmasınağrıyormu peki? Bİ Sag bi sol tarafim agrıyo benim :d
bi kac sene önce bakılmıştı yoktu ama bu bide transferden sonra oldu hatta su üc gündür var ne biliym taş mi dersin ay başıma gelenlerYok ağrımıyo bende böbrek taşı var da bazen az su içtiğimde ağrıyo seninde böbrek olmasın
Canım benim doktorum belli günler özel Konak hastanesine geliyor sanırım istersen görüş daha yaşın ne ki kuzum 41 yaşındayım yaniii bana göre ne kadar avantajlısın sizdeki sorun ne canım?dındurulmuş kalmadı mi?zaten maddi olarak bittik canim mecbur bekliycez eşim kesinlikle artık tüp bebek istemiyor bilmiyorum aynı merkezli asla burdan yazıyorum izmir medical park sakin yaklasmayin
Yok inşallah değildir onu Allah düşmanıma bile vermesin.İlaçlardan olabilir yada çok hareket etmediysen ondan da olabilirbi kac sene önce bakılmıştı yoktu ama bu bide transferden sonra oldu hatta su üc gündür var ne biliym taş mi dersin ay başıma gelenler
yani annemde var aslında taş ama ins degildri..Yok inşallah değildir onu Allah düşmanıma bile vermesin.İlaçlardan olabilir yada çok hareket etmediysen ondan da olabilir
Taş olsa zaten bi sol bi sağ ağrımaz tek taraf ağrıryani annemde var aslında taş ama ins degildri..
oda dogru bende değiştriyolar bigün sag bigün sol agrıyorTaş olsa zaten bi sol bi sağ ağrımaz tek taraf ağrır
Hangi acibademdesin canim. Benim transferim acibademde yapildi. Elime bir kagit bile vermediler embriyolarla ilgili. Haftasonlari embriyo bilgisi vermediler.sen hangi acıbademe gdersin bilmiyorumda ben benim acıbademden memnunum daha önce de dedigim gibi tüp merkezi istememiştim .. cok aşırı kötü hissettim icinde. Ve onun üzerine 1-2 sene ben tedaviyi cıkardım kafamdan kötü görüntüydü. Acıbademde ama tamamen bana odaklılar ... hızlı sekilde geri dönüşde alıyorum. simdi okuyorumda mesela bazılarına verilmeyen ilaclar bana verilms işte günde 2kez prolutex, günde 1 oksapar , 1 coraspin, folik var, prednol var. günde 4kez estrofem .. günde 2 kez progestan fitil.. bence iyi de ilerledik. ben bide cok endiseliydim o konudada icimi rahatlattılar tabi heycnaım gecmek bilmeyen birsey ona ayrı bir tedavi gerekiyor bence
hadi ya benimle cok iyi ilgilendiler. Transfer sonra yatış verdiler okadar cok odaya gelen olduki hemşiresi , kat hizmetlsi, yemek servisi, tüp hemsiresi , tansiyon nabız ölceni, en son doktor da ugradı cıkış yapmamı kendi söyledi... cok iyiydi cok memnun kaldım ben. Yeşiilköy acıbademdeyim ben canım... Ekrandan mesela transfer saatimi bile takip ettim.Hangi acibademdesin canim. Benim transferim acibademde yapildi. Elime bir kagit bile vermediler embriyolarla ilgili. Haftasonlari embriyo bilgisi vermediler.
Transfer sonrasi ignemi yapmayı unuttular. Biz gidip söyledik sonra baktik gelmiyorlar. Ben yaptim igneyi hemsireye sorup.
Islem bitti gidelim mi dedik. Tup bebek katına sorun dediler. Oraya indik odanızda ki kata sorun dendi. Daha birnirlerinden haberleri yok.
Embriyo bozulmuş. Arayip haber bile vermediler. Bir de ulaşamadık diyorlar. Arkadasima da ayni şeyi yapmışlar. Tam bir fiyasko
Ay ay fistigimm lekeleknme mi olmus acepp..insallahh kuzum yaa..cok dua ediyorumm...inan...Kizlar sabah sürdüğüm jel cok küçük bir de biraz pembe şeklinde gelmis. Acaba embriyo mu düştü ya
Canim kacinci gunn..hafiff silik biseyler var ben gordumm..lutfen yarindda dene...Bu akşamki 6 da yaptım ümitsizlik ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?