Benim 39 ben öliyimm ozman..sakinnn umitsizligee kapilmaa..bana bile doktorumm dogal kalabilorsin diyoo..kalitesizdi benimde embriyomm..tatlimm hersey heran degisebilir..umitlenmede..ama yilmaa..insallahh pozitif alirsinn kuzusum..dua ediyorum inan hepiniz icin..cunkii ne demek oldugunu cok iyi biliyorum o acilarin..nasil sikintilardan gectigini biliyorum herkezin..burda abla kardes gibi olduk hepimiz...maddi manevii cok zorlu sureclerden geciyoruz..en cokta maneviyati yoruyor..ama kendini telkin et hep ..bazen benimde modum cok dusuyo burdaki arkadaslar kaldiriyor hep..allah hepsinden razi olsunn...kimseye nazlanamadigimi..burda yapiyorumm..bazen..ama senin olacak ben buna inaniyorummm..lutfen sende inannnn...olmuyosada nasip degildir de kendine hep..zamani degilmis de..zamani gelince olucak de..en cokta boyle zamanlarda guclu olmaliyizz..birde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim
sağol canim benim Allah hepinizden razı olsun hepinizdenBenim 39 ben öliyimm ozman..sakinnn umitsizligee kapilmaa..bana bile doktorumm dogal kalabilorsin diyoo..kalitesizdi benimde embriyomm..tatlimm hersey heran degisebilir..umitlenmede..ama yilmaa..insallahh pozitif alirsinn kuzusum..dua ediyorum inan hepiniz icin..cunkii ne demek oldugunu cok iyi biliyorum o acilarin..nasil sikintilardan gectigini biliyorum herkezin..burda abla kardes gibi olduk hepimiz...maddi manevii cok zorlu sureclerden geciyoruz..en cokta maneviyati yoruyor..ama kendini telkin et hep ..bazen benimde modum cok dusuyo burdaki arkadaslar kaldiriyor hep..allah hepsinden razi olsunn...kimseye nazlanamadigimi..burda yapiyorumm..bazen..ama senin olacak ben buna inaniyorummm..lutfen sende inannnn...olmuyosada nasip degildir de kendine hep..zamani degilmis de..zamani gelince olucak de..en cokta boyle zamanlarda guclu olmaliyizz..ben iki kere 2. Kalite 3. Gun embriyosu transferi oldum..mesela 3. Yu planliyorumm..eylulde olcak allah kismet ederse..bir daha 3. Gun embriyosu transferi olmicam mesela..cok degerlisin..daha test gunun gelmemis..insallahh guzel haberlerini alcaz kuzum..
Benim de cumrtesi toplanacak allah yardimcimiz olsunHerkese merhabalar bende bülent traş hocanın yanında tedaviye başladım pazartesi yumurtalar toplanacak nasipse cok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
kalmadı canim eşimin sperm hareketi yüzde 17 hareketliCanım benim doktorum belli günler özel Konak hastanesine geliyor sanırım istersen görüş daha yaşın ne ki kuzum 41 yaşındayım yaniii bana göre ne kadar avantajlısın sizdeki sorun ne canım?dındurulmuş kalmadı mi?
Hngi sehirdeki?Merhaba bende 2 kez medical parkta denedim malesef olmadi orası tamamen ticarethane
3. deneme canim 2 kes hamile kaldim düştüGata da iyi olabilir canim. Kacinci denemendi senin canim?
bende orayı düşünüyorum transfer ücreti ne kadar canim.ordaCanım ben irenbedeyim. Doktorum ümit hanım. Çok ilgili ve candan bir kadın. İlk transferim tutmadı, küçük bi çikolata kistim var. Şimdi 2. Yi deniycez. Yine de moralim yüksek. İnşallah tutar
Senden de tatlisim..simdi sil gozyaslarini..ve ayaga kalk..transferden onceki hayatin nasilsa hayatina devam et.dunyanin sonu degill yanii bu durum...daha hersey bitmedide ama..test gunu gelmedi..2 olasilik var..negatife alistirdin zaten kendini..yeterince uzdugunu dusunuyorumm..birak oyle kalsin..unut..ilaclarinada devam et ama..6. Gundu sanirim..cok erken..diyelimkii pozitiff tadindan yenmicek zatenn..sağol canim benim Allah hepinizden razı olsun hepinizden
Canim dusuk oluyorsa sende lupus testi yapildi mi? Doktorlar o testi atlıyor, o testi muhakkak yaptir. Doktor ona göre ilac vermesi lazım senin transferini yaparken. Transfer sonrasi serum verilmesi gerekli.3. deneme canim 2 kes hamile kaldim düştü
Sana özel mesaj atamıyorum. Profilin mi kapalıkalmadı canim eşimin sperm hareketi yüzde 17 hareketli
Belirtimi bilmem ama bende gogusumde sislik su gibi akinti ve gaz oluyor ilacdan midir belirtimidir bilemem ha bide uyumayi seviyorum bu arAKızlar bir şey soracam belirti oluyor mu tutununca ne gibi belirti oluyor ve ne zaman başlıyor bilginiz varmı.
Canim bizim tup bebek ya. Yerleşmesi gereken ilk sperm gittiği zaman. Bizim diaarda dollenip içeriye bırakıyorlar. 3 gun icerisinde kabuğunu sokup yerleşirsr yerleşiyor, yerlesmiyorsa yerleşmiyor. Sonraki 3 gunde kanda beta değeri salgılanmaya basliyor iste...bu yazıdan ne anladınız bebegin tutnması ne zaman gercekleşiyor son cümleye dikkat
Eki Görüntüle 2674962
Bunlae bende de var canim. Ilactan sanirim.Belirtimi bilmem ama bende gogusumde sislik su gibi akinti ve gaz oluyor ilacdan midir belirtimidir bilemem ha bide uyumayi seviyorum bu arA
Benim esimin de ileri hareket yuzde 5 maalesef.kalmadı canim eşimin sperm hareketi yüzde 17 hareketli
ileri hareket icin havuc suyumu iyi geliyodu araştrdınmı hicBenim esimin de ileri hareket yuzde 5 maalesef.
ayy of böle beklemekde işkence varsa var yoksa yok cmt gelsin ya napaım of ofCanim bizim tup bebek ya. Yerleşmesi gereken ilk sperm gittiği zaman. Bizim diaarda dollenip içeriye bırakıyorlar. 3 gun icerisinde kabuğunu sokup yerleşirsr yerleşiyor, yerlesmiyorsa yerleşmiyor. Sonraki 3 gunde kanda beta değeri salgılanmaya basliyor iste...
Yaaaa inşallah kuzumBence ikizhem de bir kız biri erkek☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?