- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Yarın vereceğim canım yarında tekrar yapacağımAslında daha koyu çıkmasını bekliyordum evet çizgi var ama çok silik canım bence kan ver
Allah gönlüne göre versin canımmYarın vereceğim canım yarında tekrar yapacağım
Günaydınn n, yarın birçoğumuz test yaptırıcam, bugün bitmez artıkGünaydın kizlar
gunaydın bende 10. gunumdeyımGünaydın Tatlı kızlar transfer sonrası 10.günden selam olsun
gunaydınnnnGünaydın kizlar
kizlar transferden sonraki ilk 3 gun cok kotu depresyona girmistim. Sabaha kadar ağladım falan. O ilaclar beni cok cok kotu yapti. Simdi düzeldi o ruh halim.
bana hep hemşire yapiyor kolumun arkasi böyle iki kolda dayak yemis gibi kalcamda böyle
Canim benim daha beter
Merhabalar çatlatma iğnesinin etkisi olabilir emin olmak için kan verseniz kendinizi de yıpratmamış olursunuz, umarım hamilesinizdir.Kızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
Günaydın kizlar
gunaydınnnn
gunaydın tatlım.. benım bugun umudum pek yok huzunluyum nedenseGünaydınlar kızlar nasılsınız? moraller nasıl
Ben iyiyim işe geldim ne hissettiğim hakkında da pek bi bilgim yok açıkcasıgunaydın tatlım.. benım bugun umudum pek yok huzunluyum nedenseolmayacakmıs gıbı hıssedıyorum ılk defa sende ne var ne yok
Tsk ler cnm bilgi icinrize de tup bebek merkezi yok bildiğim kadarıyla.genellikle rize den trabzona geliyorlardı.trabzonda tip fakültesi çok kötü durumda.medikalpark var orada da herşey aşırı özensiz ilgisiz.iki meşhur doktorları var.muthis derecede negatif izlenim bıraktılar bende.en kötüsünü söylüyorlar ve kendini tamamen umutsuz vaka olarak hissediyorsun.kesinlikle tavsiye etmiuyorum.ben sizi yerinizde olsam antalyaya giderdim transfer icin
aaa bu şey değil mi ya benBen iyiyim işe geldim ne hissettiğim hakkında da pek bi bilgim yok açıkcasıdün ki işlemden sonra biraz kanamam oldu, transfer gününü bekliyoruz işte keşke hemen gelse. geceleri Rengine bakıyorum böyle uyurken ay kızımla daha mı az ilgileneceğim acaba diyorum, sonra aaaaa olur mu öyle şey kardeş dünyanın en güzel şeyi diyorum. kendi içimde sürekli gelgitler ile uğraşıyorum bir yandan da biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yok diyorum, bakalım hayat bize neler gösterecek heyecan ile bekliyorum...
allahım hadı ınsallah hayırlarla pozıtıflerı goster ya rabbımKizlarrr gunaydinlar... ben bugun sabah 7 de test yapdim silik ikinci cizgi belirdi.. hemen kan vermeye kostumdua edin bana noooolur cift 5 aa kilite transferin 5inci gunundeyim
Canım neden olmasın Allah gönlüne göre versin inşallahhh da ikizlerin olsun5.gün 2 embriyo transfer edilecek nasipse. Net olmamakla birlikte transfer günüm 21 Ağustos. Çocukluğumdan beri ikizlerim olsun isterdim, nasip olur mu dersiniz :)
Amin amin amin insallah canim hepimizeeeallahım hadı ınsallah hayırlarla pozıtıflerı goster ya rabbım
Hadi inşallah, hayırlı haberler ile dön sonuç her ne olursa olsunResimde tam belli olmuyor ama ben o ikimciyi gordugum an kosturdum kan vermeye
Insallah cnm hepimiz insallah... resimde belli olmiyir pek ama canli canli baya belli bakalim kanda ne cikacak...Hadi inşallah, hayırlı haberler ile dön sonuç her ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?