2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kizlar transferden sonraki ilk 3 gun cok kotu depresyona girmistim. Sabaha kadar ağladım falan. O ilaclar beni cok cok kotu yapti. Simdi düzeldi o ruh halim.

Merhaba arkadaşım ben normalde çok nemruttum kızım doğmadan önce, daha önceki transferlerimde de böyle put gibiydim. Kızım transfer edildiğinde 8. günde dalin reklamına ağladım ve o an hamile olduğumu anladım, inşallah senin bu ruh hali değişiminin de bir sebebi vardır
bana hep hemşire yapiyor kolumun arkasi böyle iki kolda dayak yemis gibi kalcamda böyle
Canim benim daha beter

Kızlar içim gitti yaaaaa, çok geçmiş olsun...

Kızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
Merhabalar çatlatma iğnesinin etkisi olabilir emin olmak için kan verseniz kendinizi de yıpratmamış olursunuz, umarım hamilesinizdir.

gunaydın tatlım.. benım bugun umudum pek yok huzunluyum nedense olmayacakmıs gıbı hıssedıyorum ılk defa sende ne var ne yok
Ben iyiyim işe geldim ne hissettiğim hakkında da pek bi bilgim yok açıkcası dün ki işlemden sonra biraz kanamam oldu, transfer gününü bekliyoruz işte keşke hemen gelse. geceleri Rengine bakıyorum böyle uyurken ay kızımla daha mı az ilgileneceğim acaba diyorum, sonra aaaaa olur mu öyle şey kardeş dünyanın en güzel şeyi diyorum. kendi içimde sürekli gelgitler ile uğraşıyorum bir yandan da biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yok diyorum, bakalım hayat bize neler gösterecek heyecan ile bekliyorum...

Tsk ler cnm bilgi icin

aaa bu şey değil mi ya bennoktasına kadar hemde.. bende transferın ertesı gunuıse geldım mecbur zaten tutacagı varsa tutar yoksa kuş da kondursak nafıle

5.gün 2 embriyo transfer edilecek nasipse. Net olmamakla birlikte transfer günüm 21 Ağustos. Çocukluğumdan beri ikizlerim olsun isterdim, nasip olur mu dersiniz :)
Canım neden olmasın Allah gönlüne göre versin inşallahhh da ikizlerin olsun

Resimde tam belli olmuyor ama ben o ikimciyi gordugum an kosturdum kan vermeye

Eklentiler

• 20200814_094427.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…