ben ben ben görüyorumBoyle daha mi belli bilmiyorum ama ben cok heycanlandimm
Yaaa allahimm insallahhh kurban oldugum hepimzi guldursun.. muradina erdirsin insallah.. tranferle birlikte 5inci gunum o yuzden silik olmasi normal yeterki kanda belirsin yarabbim insallah.. 2 saat gecmez sonuc bekliyorummben ben ben görüyorum
Ben de gördüm Allah kalbinizdekini versinBoyle daha mi belli bilmiyorum ama ben cok heycanlandimm
Canım benim önceki tedavimde halimi görsen ağlardın artık iğne yapacak yer kalmamıştı şiddet görmüş gibiydim burda okudum arnica diye bir jel varmış eczanede satılıyor bu transferimde onu kullanmayı düşünüyorum birde çok beyazım ben morarma yapmayanlar çok şanslılar be çok yakıyorduCanim senin cildin cok iyi demek ki. Ben kime sorsam morartiyor. Hemşirenin yaptığı da morardı.
Hadi inşallahKizlarrr gunaydinlar... ben bugun sabah 7 de test yapdim silik ikinci cizgi belirdi.. hemen kan vermeye kostumdua edin bana noooolur cift 5 aa kilite transferin 5inci gunundeyim
evet daha erken sılık olması normal 5. gun embrıosu muydu pekıYaaa allahimm insallahhh kurban oldugum hepimzi guldursun.. muradina erdirsin insallah.. tranferle birlikte 5inci gunum o yuzden silik olmasi normal yeterki kanda belirsin yarabbim insallah.. 2 saat gecmez sonuc bekliyorumm
Büyük ihtimal 9-20 arası sonuç gelebilir kuzum hayırlı olsunBoyle daha mi belli bilmiyorum ama ben cok heycanlandimm
Evet görünüyor ikinciBoyle daha mi belli bilmiyorum ama ben cok heycanlandimm
Tamam hemen hemdeEvet görünüyor ikinciçizgi kan çıkınca haber ver
Daha 5inci günBüyük ihtimal 9-20 arası sonuç gelebilir kuzum hayırlı olsunçok ama çok yeni olduğu belli
Evet iki tane 5 inci gun embriosu transferle birlikte 5inci gunumevet daha erken sılık olması normal 5. gun embrıosu muydu pekı
Sagol cnm amin rabbim h3pimizin kucagini doldursun insallahBen de gördüm Allah kalbinizdekini versin
Canım ben aşılama olduğumda 14. Gün yaptırmıştı doktorum şükür bir kızım oldu o tedaviden darısı başına biraz daha bekle ya da gidip kan ver varsa kesin çıkar kafanı bulandırmazsın en azındanİnşallah canım ya aşılamanın 11.günğ
masallah masallah yuksek ıhtımalle dogru testın canım benımEvet iki tane 5 inci gun embriosu transferle birlikte 5inci gunum
vala al benden de okadar transferden 6 gun sonra pozıtıfı gordum buda gol degılse artık benden pes yanı.Peki benim testlerin 3.günden itibaren cıkmasıyarın o kan testinde bomba bi sonuç gelmezse alırım boyumun ölçüsünü artık
cok sağolasınMerhaba arkadaşım ben normalde çok nemruttum kızım doğmadan önce, daha önceki transferlerimde de böyle put gibiydim. Kızım transfer edildiğinde 8. günde dalin reklamına ağladım ve o an hamile olduğumu anladım, inşallah senin bu ruh hali değişiminin de bir sebebi vardır
Kızlar içim gitti yaaaaa, çok geçmiş olsun...
Merhabalar çatlatma iğnesinin etkisi olabilir emin olmak için kan verseniz kendinizi de yıpratmamış olursunuz, umarım hamilesinizdir.
Rabbim insallah kucagini doldurur canimPeki benim testlerin 3.günden itibaren cıkmasıyarın o kan testinde bomba bi sonuç gelmezse alırım boyumun ölçüsünü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?