2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba benimde agustostu doktor izninden dolayı eylüle kaldı galiba ilaç ve tedaviler transfer benim eşim sperm sorunu var. Hareket azmış Allah herkese nasip etsin tez zamanda bizlerde evlatlarımızı Sağlıkla kucagımıza alalım

ıns ya Rabbım duysun sesımızı bi tutsun dogsun cok zafer dolu pozlarım olacak kafamda hepsı hazır
Kızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sanki

Kızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sanki
Amın hepımızınkını ıns. cok haklısın hayatımızın en onemlı bekleyısı ıns pozıtıflerı gorursun

Amin inşallah canım

Kızlar herkesin hayırlı sonucları olsun. Birbirimizi yüzyüze tanımadan kalpten tanıstık. Pozitifi görenlerle sevinip negatifi görenlerle üzülüyoruz.
Bizi en iyi biz anlarız.En yakın dostun da olsa annen de olsa yaşamayan anlayamıyor.Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…