Canım ben annemdeyim bir şey yapmıyorum iş olarak devamlı yatmadım ara ara yürüyorum devamlı yatmamamı söyledi doktor kendimi yoruyorum ama düzenli yiyorum ara ara kasık ağrım oluyor heyecanlıyım hala benimle mi yoksa düştü mü diye düşünüyorum düşşe fark eder miyim
Ay çok sevindim ya çok şükürKizlar sonux geldi. 59.96
Çok çok erken yaptın çünkü yedin bitirdin kendini şimdi lütfen rahat ol:)Ya beb erken gebelikte yaptim ya canim. Cikmadi onda. O yuzden yok herhalde bir sey dedim
Bende yaaaiyice umutsuzluga kapıldım nedense ya
Cok sukur canim. Insallah saglikla artar deger.Çok çok erken yaptın çünkü yedin bitirdin kendini şimdi lütfen rahat ol:)
Senin hamile olduğuna dair ciddi inancım var hadi bismillahiyice umutsuzluga kapıldım nedense ya
Bugün transferinin kaçıncı günü ve kaçıncı gün embriyosu CanımBende yaaaevde kaset test var yapsam ı diyorum,korkuyorum.Eşimede söz verdim, asla erken test yaptırma bana dedim. Yarın öğlen gidicem normalde ama, heyecan sardı.
Ya o testlerde cikmiyor kizlar. Gidip kan testi yaptirmak en guzeliBende yaaaevde kaset test var yapsam ı diyorum,korkuyorum.Eşimede söz verdim, asla erken test yaptırma bana dedim. Yarın öğlen gidicem normalde ama, heyecan sardı.
Avakodo ve havuç suyu da içmiştim ben canımKızlar merhabaaa benimde bugün transferim oldu kabak çekirdeği ananas yemeye başladım bol sıvı tüketiyorum siz neler yaptınız transferden sonra
Ya ama yaa..cok mutlu oldumm..kuzumm...biliyodum ben..cunki bi ara akintin geliyodu..Kizlar sonux geldi. 59.96
yarın bende gidiorum bi cok kişi gidiyor bekle bekle yapma bilrkte yaparız yarın ama benmde modum düştüBende yaaaevde kaset test var yapsam ı diyorum,korkuyorum.Eşimede söz verdim, asla erken test yaptırma bana dedim. Yarın öğlen gidicem normalde ama, heyecan sardı.
gerçektenmii bunu duymak bile iyi gelsede içten içe o his var yaa ah nası kemiriyo içimi yani pozitif olursa havaya falan ucarım sanırımSenin hamile olduğuna dair ciddi inancım var hadi bismillah
Benim ilk kızımda 7.gün değerim 59 du :)Cok sukur canim. Insallah saglikla artar deger.
Olmayacak galiba çünkü hiç söz etmedi doktor bende olmasını istemiyorum zaten senin olacak mıNetlesir yarina bana da cumartesi pazar demisti cumartesi olarak belirlendi.. rahim dinlendirme olacak mi senin
5.gğn emb. Transfer sonrası 8. Gün.Bugün transferinin kaçıncı günü ve kaçıncı gün embriyosu Canım
Denedim onayladım diyorsunYa o testlerde cikmiyor kizlar. Gidip kan testi yaptirmak en guzeli
Insallah canim. Hic moralini bozma. Cok guzel sonuclar olacak. Uzme kendiniDenedim onayladım diyorsunBana da dua eder isin canım inşallah güzel haberlerle gelirim yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?