Evet deneme bir iki bakalım olacak mı efenimtatlım google den girince resim paylaşılıyor yoksa olmuyo ablan denedi
herşey sizin için canlarım keyifli feda ediyorum buralardaAaa cidden mi yaa denemeliyim bunusağol appplllaamm sayende yeni bişey daha öğrendim canım tişkürler
Hay Allah razı olsun canımherşey sizin için canlarım keyifli feda ediyorum buralarda
ayyy hadi gözün aydin tarih kesinleşmiş iste benimde arefe gunu netlesecekKızlar bende bugün kontrole gittim İlaçlarımı yükledim sırtıma Maşallah Kocaman torba4 Ağustos saat 16:00 da transferim olacak inşallah ama daha kontrole çağırmadı herşey yolunda dedi hamdolsun
sağol canimEllerinize sağlık ne güzel örüyorsunuz ☺
ahh tatlım bende olmasamHay Allah razı olsun canımsende olmasan ben resim kesim paylaşamazdım bak aferin bana
Evet farkettim ki geçmiş yıllarda forumda bunu bilmediğim için tutmamış ya benim bebişler neyse o sene bu sene diyoruzahh tatlım bende olmasam
pozitif idrar testi atman için sana öğrettim ben onu insallah tez zamanda aminnnnn
Hayirli olsun canim gonal f mi verdi?Kızlar bende bugün kontrole gittim İlaçlarımı yükledim sırtıma Maşallah Kocaman torba4 Ağustos saat 16:00 da transferim olacak inşallah ama daha kontrole çağırmadı herşey yolunda dedi hamdolsun
ahh ahh ben olmasam ne yapcan bacim sen sağlıkla pozitifi doğumu görelimde ben sana daha nerelere resim atmayı öğreticemEvet farkettim ki geçmiş yıllarda forumda bunu bilmediğim için tutmamış ya benim bebişler neyse o sene bu sene diyoruzgeçen yıllarda olsa paylaşamazdım yani iyi olmuş bak Amin çok amin hepimiz inşallah tez zamanda pozitiflerle dolsun buralar
Ahaha hadi bakalım bekliyorumahh ahh ben olmasam ne yapcan bacim sen sağlıkla pozitifi doğumu görelimde ben sana daha nerelere resim atmayı öğreticemo uğurlu sene bu sene iste
atalım canim atalım yeterki sağlıkla dogsunlardaAhaha hadi bakalım bekliyorumaynen atcam ben her yere atcam seninkini de atcam gaza gelip
Bana da iple cok zormuş gibi geliyoryaa keçeden görmedim hic ben iple örüyorum
Ne kadar guzeller ellerine saglikBana da iple cok zormuş gibi geliyor
Bunlar benim yaptıklarim keçe
İnsallah kendi cocuklarmiza da yapmak nasip olur
ayıyı çok güzeller canim iple de kolayBana da iple cok zormuş gibi geliyor
bunlarda bendenBana da iple cok zormuş gibi geliyor
Bana da iple cok zormuş gibi geliyor
sağol canim bebelerimiz sağlıkla gelsinde sizlere de yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?