Maşallah canım tebrik ediyorum sana da listede hamiş emojisi koyalım o zamanKızlar ben kan verdim sonuç 22.5 çıktı tam 2 katı artmış inşallah aynı hızla ilerler bugün transferden sonra 13. Gün cuma günü tekrar istedi
biz hersene antalyaya tatile geliyoruz bu sene de hatta eylülde tatilimiz vardı otelde iptal ettirdik sırf coronadan sorasındada ben hamile kaldım.. kalmaasamda gelmezdim zaten hc seyaht edilecek zaman mı su zaman? bide ruslar geliyor iyice delirdiler artıkKizlar vallahi canim cok sikkin antalyanin beldiye baskanikdan sonra alanyanin belediye baskani da corona pozitif cikti.. yarin kan verecem sokaca cikmaya korkuyorum vallahi ... biraz turizim olsun diye mahvettiler tamaen bitmeden korona yasaklar kaldirilmayacakdi
bende de cikolata kisti vardı hem sagımda solumda.. eşimde sıkıntı yoktu... ben cikolata kistinden ötürü tutacagını düşünmedim genelde tüpde cikolata kisti olanlar sanırım 2. yada 3.de tutuyor düşüncesi vardi bedne ama gecen hafta ilk denememin tuttugunu ögrendim :) aşamaları cok basit aslında ben adetide beklemeden tüpe başladık normalde sanırım 2.yada 3.günü başlanıyor ilac tedavisi görüyorsun dondurma olmayacaksa transfer kısa sürede yapılıyor. Ama bende dondurma yapıldı rahim bir ay dinlendirildi.. yani özetle önce ilac tedaviisi alıyorsun istenilen boyuta gelince yumurtalar toplanıyor narkoz altında ama işlem toplam yarım saat sürüyor acısız agrısız gecti benim hic anlamadım bile.. sonra transfer icin gün alıyorsun o sürecde de ilac tedavisi devam tabi.. transfer normal steril bir odada gercekleşyor 5-10 dakka sürüyor. oda acısız agrısız. test gününe kadarda ilaclara ignelere devam ediliyor bende bu sekilde oldu
Amin kuzumm..guzell haberlerlerini bekliyorumm...allahimm şööölee insallah yuksek yuksek degeeler cikar..Vereceğim canım bugün inşallah sağlık ocağında belirli günler alınıyormuş ulaşmaya çalışıyorum hastaneye gitmek istemiyorum.Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
Maşallah canım tebrik ediyorum sana da listede hamiş emojisi koyalım o
Canım çok sevindim dile kolay 16 yılın ardından supriz yapacakmış bebeğin sana Allah kucağına almayı nasip etsinGünaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize
Daha doğrusu ilaca fiyatları hakkında bilgisi olan var miTüp bebek ilaç fiyatları hakkında bilgisi olan var mi
Allah razı olsun ınsallahAminnn canım binlerce kez aminnn Rabbim sana da yaşatsın bu mucizeyi
aslında herzamankınden az.. bıryandan guzel bırsey hanı parasını aldık deyıp fazla ırdelemeyebılırlerdı..insallah seninkide mucizedir ve gelir son kez iciniinde rahat etmeesi açısından bence kan ver
kanaman cokmu yogun?
merhaba gonal f 810 tl raporsuz fakat ben eczaneyle pazarlık edıp 500 tlye aldımDaha doğrusu ilaca fiyatları hakkında bilgisi olan var mi
Aslinda az az ve 6 ogun yemek lazimmis. Gunde 1 porsiyon meyve yemek lazimmis. Beyaz ekmeği kesmek pirin yememek gerekiyormuş.
Simdi gebelik diyetisyeni araştırıyorum kendime. En azindan tup bebek kilolarını 3 ayda vereyim. Bebege saglikli yiyecekler yemeye başlayayım.
Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah razı olsunAyy ne güzel ne özel bir haber çok sevindimYüce yaradana binlerce şükür Sağa sağlim kucağına almayı da nasip etsin darısı bütün isteyen ve bekleyenlerin başına
Amin canım Rabbim hepinize nasip etsinCanım çok sevindim dile kolay 16 yılın ardından supriz yapacakmış bebeğin sana Allah kucağına almayı nasip etsin
ben istanbul yeşilköy acıbam de yaptırdımÇok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için siz nerede yaptırdınız tüp bebek
Ayy hadi seninde az kalmış öğrenmene 12. Gün mü öğreniyorsunız nasıl yapıyorsunuzEvet canım oldum 6. Günüm bugün ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?