2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar ben kan verdim sonuç 22.5 çıktı tam 2 katı artmış inşallah aynı hızla ilerler bugün transferden sonra 13. Gün cuma günü tekrar istedi
Maşallah canım tebrik ediyorum sana da listede hamiş emojisi koyalım o zaman

biz hersene antalyaya tatile geliyoruz bu sene de hatta eylülde tatilimiz vardı otelde iptal ettirdik sırf coronadan sorasındada ben hamile kaldım.. kalmaasamda gelmezdim zaten hc seyaht edilecek zaman mı su zaman? bide ruslar geliyor iyice delirdiler artık

Vereceğim canım bugün inşallah sağlık ocağında belirli günler alınıyormuş ulaşmaya çalışıyorum hastaneye gitmek istemiyorum.Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
Amin kuzumm..guzell haberlerlerini bekliyorumm...allahimm şööölee insallah yuksek yuksek degeeler cikar..

Canım çok sevindim dile kolay 16 yılın ardından supriz yapacakmış bebeğin sana Allah kucağına almayı nasip etsin

Çok sevindim canım ya Allahım inşallah devamını getirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin
[/QUOTE]
Allah razı olsun canım amin sağlıkla kucağımıza alalım hep beraber inşallahhh diğer isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda

Ayy ne güzel ne özel bir haber çok sevindimYüce yaradana binlerce şükürSağa sağlim kucağına almayı da nasip etsindarısı bütün isteyen ve bekleyenlerin başına
Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah razı olsun

Hepinize binlerce kez teşekkür ediyorum atladığım varsa kusuruma bakmayın heyecanıma verim Rabbim hepinize nasip edin inanın o kadar çok yaşadım ki negatif teste bakmayı şimdi bile inanması güç durup durup bakıyorum inanamıyorum inşallahhh sağlıklıdır inşallah hayırlı bir evlat olur kızıma da hayırlı bir kardeş olur inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur dualarım sizinle canlarım desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler ben burdayım listeye hamiş emojisi koymaya devam sonuna kadar

Benim kontrollerim yapildi. Carsamba gunu ilaclarimi yazicak merional. Tup bebek ucreti 7 bin tl. Bu ucreti ne zaman veriyoruz? Aşilamada asilama gunu ödemistik. Tup bebekte ne zman oluyor ucret odemesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…