2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar vallahi canim cok sikkin antalyanin beldiye baskanikdan sonra alanyanin belediye baskani da corona pozitif cikti.. yarin kan verecem sokaca cikmaya korkuyorum vallahi ... biraz turizim olsun diye mahvettiler tamaen bitmeden korona yasaklar kaldirilmayacakdi

Yaa ne güzel mucize cok sevindim insallah saglikla olsun

aaaa suan asırı asırı sevındım gercektennn allahım ıns kucagına aldırsın

kılzar merkezden aradılar ılla test yaptırmanız gerek yıne dıye yahu 4gun once negatıf cıkmıs kanda bugun adetım baslamıs.. olmaz demeyın belkı yerlesme kanaması olabılır ısımızı garantıye almak zorundayız dıyorlar ya rab sınıyormusun benı ben umudu kestıkce nedır bu

Çooooooooook sevindim, gözlerim dolu dolu. İnşAllah Allah tamamına erdirsin

Ya harika bir haber buu...canim cok sevindimm..hemen bi kan ver kuzumm..tebrik ederimm..masallah masallah

Allahım nasıl ağladım nasılll Mucizen seninle kalsın çok ama çok mutlu oldum kuzum maşallah subhanallah vallahi aşırı duygulandım sana sarıldığımı hisset ♥♥♥
Canım benimmmmAllah razı olsun Rabbim bekleyen dileyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin duam hep şu oldu Rabbim önce hiç çocuğu olmayanlara sonra da benim gibi kardeş isteyenlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

bende de cikolata kisti vardı hem sagımda solumda.. eşimde sıkıntı yoktu... ben cikolata kistinden ötürü tutacagını düşünmedim genelde tüpde cikolata kisti olanlar sanırım 2. yada 3.de tutuyor düşüncesi vardi bedne ama gecen hafta ilk denememin tuttugunu ögrendim :) aşamaları cok basit aslında ben adetide beklemeden tüpe başladık normalde sanırım 2.yada 3.günü başlanıyor ilac tedavisi görüyorsun dondurma olmayacaksa transfer kısa sürede yapılıyor. Ama bende dondurma yapıldı rahim bir ay dinlendirildi.. yani özetle önce ilac tedaviisi alıyorsun istenilen boyuta gelince yumurtalar toplanıyor narkoz altında ama işlem toplam yarım saat sürüyor acısız agrısız gecti benim hic anlamadım bile.. sonra transfer icin gün alıyorsun o sürecde de ilac tedavisi devam tabi.. transfer normal steril bir odada gercekleşyor 5-10 dakka sürüyor. oda acısız agrısız. test gününe kadarda ilaclara ignelere devam ediliyor bende bu sekilde oldu

Ya harika bir haber buu...canim cok sevindimm..hemen bi kan ver kuzumm..tebrik ederimm..masallah masallah
Vereceğim canım bugün inşallah sağlık ocağında belirli günler alınıyormuş ulaşmaya çalışıyorum hastaneye gitmek istemiyorum.Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin

insallah seninkide mucizedir ve gelir son kez iciniinde rahat etmeesi açısından bence kan ver
kanaman cokmu yogun?

[/QUOTE]
Çok sevindim canım ya Allahım inşallah devamını getirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin

canim senin adına çok çok sevindim.insallah sağlıcakla kucağına alirsin yavrunu.boyle guzel şeyler duyunca bize de umut geliyor.rabbim den umudun kesilmemesi gerektiğini bir kez daha görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…