2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Meraba bein trasferin 8. günü biraz önce gebelik testi yaptım ve olumsuz idrar testi erken mi sizce 5. emriyosu

Meraba bein trasferin 8. günü biraz önce gebelik testi yaptım ve olumsuz idrar testi erken mi sizce 5. emriyosu

Çok sevindim canım ya Allahım inşallah devamını getirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım amin sağlıkla kucağımıza alalım hep beraber inşallahhh diğer isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda
[/QUOTE]
Canim cok onemli maalesef cunku seker ve tiroid bebege zarar veriyor. O nedenle bebeggjn gelisimi ve kendi sağlığımız için tiroid zehirlenmesi yaşamayalım. Seker yükselişine geçip bebege zatat vermeyelim diye arastirmamiz gerekecek.

Kizlar yarin bir defa daha kan vericem. Bugun veremedim saglik ocaginda. Ayni zamanda tiroid tahlilelrim yapilacak. Insallah bir sorun yasamam.

Kizlar bi de birşey sorucam folik asit kullanımı tüp bebekte tutunma şansını arttırıyor diyorlar sizce doğruluk payı var mı ben ekimde yaptırılan şimdiden başlasam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…