ozaman son bi yaptır bence ilgilenmeleride güzel tabiaslında herzamankınden az.. bıryandan guzel bırsey hanı parasını aldık deyıp fazla ırdelemeyebılırlerdı..
Ilaclara toplam ne kadar ücret ödedinizben istanbul yeşilköy acıbam de yaptırdım
inşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim utandırmasınben istanbul yeşilköy acıbam de yaptırdım
bizim cok tuttu ya benim yumurtlar hemen büyümedi yumurt toplam trnsfer dahil 20bini geçmiştirIlaclara toplam ne kadar ücret ödediniz
amiin inşallahinşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim utandırmasın
Evet en azından parayı aldık olduys aolduk kafasında degıllermıs bunu gormem ıyı oldu zaten hıc bana oyle hıssettırmeıslerdıozaman son bi yaptır bence ilgilenmeleride güzel tabi
iyi bir yer bulmak zor bence cogu yer pra göz oldugundanEvet en azından parayı aldık olduys aolduk kafasında degıllermıs bunu gormem ıyı oldu zaten hıc bana oyle hıssettırmeıslerdı
bizim cok tuttu ya benim yumurtlar hemen büyümedi yumurt toplam trnsfer dahil 20bini geçmiştir
evet kafamda hep bu dusunce vardı zaten su serpıldı guven duygusu onemlı acabalarla tup bebek zor olurduiyi bir yer bulmak zor bence cogu yer pra göz oldugundan
Tup bebek icin ucreti ne zman verdiniz acaba? İlk gorusmede mi daha sonra mi?benımde 15i buldu toplam vıtamınlere kadar belkı 16000 olmustur en fazla
bana da ilaç 4-6 bin arasi tutar demişlerdi ama o fiyatı aştık bayaBaya tutmuş sizinki evet bana bulunduğum yerde tüp bebek için 7000 tl dediler ilaç fiyatları da ne tutar bilmiyorum işte
Ben on görüşme için gitmiştim de transferin yapılacağı gün istediler tamamını bendenTup bebek icin ucreti ne zman verdiniz acaba? İlk gorusmede mi daha sonra mi?
tabiki ama insallah bidaha yapmana gerek kalmaz kan testin pozitif olurevet kafamda hep bu dusunce vardı zaten su serpıldı guven duygusu onemlı acabalarla tup bebek zor olurdu
Hayırlısı olsun ne yapalım sonuç herşeye değer allahım nasip etsin hepimize sağlıkla gelsinlerbana da ilaç 4-6 bin arasi tutar demişlerdi ama o fiyatı aştık baya
Allah razı olsun canım amin sağlıkla kucağımıza alalım hep beraber inşallahhh diğer isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamandaÇok sevindim canım ya Allahım inşallah devamını getirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?