2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Aaaaaa neden öyle kuruntulara kapılıyorsun, onlar gayet iyi beslenirler mercimekler sen merak etme. Ben ne yapayım bir çocuk annesiyim ve 48 kiloyum boyum 1.65 alamıyorum alamıyorum.

Herkese merhaba, bende dün kontrole gittim. rahim 8 küsür mm. 3çizgi imiş. c tesi transfer inşallah. embriklerimden bir 8 diğeri 6 hücreli imiş. inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder allah

Ben genelde yurt dışından alıyorum, eğer imkanınız varsa klaire ya da wellwoman bulabilirseniz. İyi markalardır ve içindeki vitamin mineral oranları hemen hemen bizimkilerin iki katıdır.
Yurtdışında özellikle almanya ve avusturyada olan femibion diye bir marka da var hem folik hem omega3 hem de başka vitamin mineraller de içeriyo özellikle hamileler için ben bir arkadaşım için yurtdışına çıktığımda getirmiştim.Hatta doğumdan sonra emzirirken de kullanmıştı bebeğe de geçiyomuş sütle.Ama türkiyede yok tabi ben de şuan folidoce kullanıyorum klasik folik asit

Biz İngiltereye çok sık gidip geliyoruz, açıkcası Avrupa markalarını çok bilmem ama Almanlar yapmışsa kesinlikle alırım :)

Henüz baslamadum ben tüp bebek tedavisine başında kullanmak istiyorum var mı sakıncası
Bana 1 ay önceden vermişti doktorum bir sakıncası yok.Folik bebeğin tutunması için değil bebeğin beyninde oluşabilcek hasarlara karşı koruyucu etkisi var oyüzden veriliyor

Bana 1 ay önceden vermişti doktorum bir sakıncası yok.Folik bebeğin tutunması için değil bebeğin beyninde oluşabilcek hasarlara karşı koruyucu etkisi var oyüzden veriliyor
Yanlış biliyormuşum ama faydası gözardı edilmeyecek kadar var bende basalayayim o zaman folidays mantıklı geldi bana onu kullanabilirim

Biz İngiltereye çok sık gidip geliyoruz, açıkcası Avrupa markalarını çok bilmem ama Almanlar yapmışsa kesinlikle alırım :)
Aynen almanyada rossman da bile satılıyo ama londraya da gitmiştim orada bulamadım bunu.Yurtdışı bu tarz vitaminlerde tam bir cennet ama türkiyeye gelmiyor işte bir çoğu, üzücü.

Aynen almanyada rossman da bile satılıyo ama londraya da gitmiştim orada bulamadım bunu.Yurtdışı bu tarz vitaminlerde tam bir cennet ama türkiyeye gelmiyor işte bir çoğu, üzücü.
Transferden sonra 30 ağustos'ta eşim yeniden gidiyor. ben de eğer hamile kalmış olursam 1 koli kadar söylerim galiba. İngiltere'de boots ları görmüşsünüzdür zaten o vitaminleri ve değerlerini Türkiye ile karşılaştırmak bile istemiyorum cidden. Buralara getirmiyor olmaları da ayrı bi durum ama yapabilecek bir şey yok. Bir de türkiye fiyatları ile karşılaştırınca insan daha bi üzülüyor. mesela Palmers çatlak yağı orada 4 pound yani yaklaşık 40 tl, türkiyede ise 155 tl...

Doğru imkan varsa mutlaka alın.Olmasa da ölünmüyor tabi ama insan hele hele bizim durumumuzdayken hamilelik için uğraşınca olunca da en iyi gıda en iyi ilaç-vitamin olsun istiyor ama maalesef yok.

Doğru imkan varsa mutlaka alın.Olmasa da ölünmüyor tabi ama insan hele hele bizim durumumuzdayken hamilelik için uğraşınca olunca da en iyi gıda en iyi ilaç-vitamin olsun istiyor ama maalesef yok.
Tabi ki ölünmüyor ne kadar doğru söylediniz. Benim vücut emilimim de problem olduğu için maalesef hep yüksek değerli vitamin aramamızdan kaynaklı olarak bunları araştırdık ve bilgi sahibi olduk yoksa ben de diğer vitaminleri kullanıyor olurdum. Dediğim gibi 1 çocuk annesi olmama rağmen 48 kiloyum, Allahtan kızım bana hiç çekmemiş en azından dışardan bakınca sağlıklı gözüküyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…