Aaaaaa neden öyle kuruntulara kapılıyorsun, onlar gayet iyi beslenirler mercimekler sen merak etme. Ben ne yapayım bir çocuk annesiyim ve 48 kiloyum boyum 1.65 alamıyorum alamıyorum.İlk maalesef tedavide kilo gerçekten alınıyor kuzum ekstra çünkü yumurta toplama olayı oldugu için rahim de dinlendirilme olsa o kilo hemen gidemiyor çok iyi anlarım seni.
ben de 1.70 boyundayım ama tüp mideli olduğum için tabi herşeyi yiyorum ama eskisi gibi yiyemiyorum aradan 2.5 sene geçse de olmuyor şimdi tam tersi kilo vermişim canım sıkılıyor ya çocuklari içimde büyütemezsem diyorum moralim bozuldu
Allah yardımcınız olsun inşallah rabbim tamamlasın sonu hayır olsun inşallah canımSelamlar, şimdi doktordan geldik pazartesi 12.30 da transfer gerçekleşecek. Ne olur dualarınızda beni de unutmayın....
doktor zaten başlaman gerkeen zamanı sana söyler canım. benimki folidaysKizlar bi de birşey sorucam folik asit kullanımı tüp bebekte tutunma şansını arttırıyor diyorlar sizce doğruluk payı var mı ben ekimde yaptırılan şimdiden başlasam olur mu
Henüz baslamadum ben tüp bebek tedavisine başında kullanmak istiyorum var mı sakıncasıdoktor zaten başlaman gerkeen zamanı sana söyler canım. benimki folidays
Ayy hadi seninde az kalmış öğrenmene 12. Gün mü öğreniyorsunız nasıl yapıyorsunuz
Ben genelde yurt dışından alıyorum, eğer imkanınız varsa klaire ya da wellwoman bulabilirseniz. İyi markalardır ve içindeki vitamin mineral oranları hemen hemen bizimkilerin iki katıdır.Önerdiğiniz bi marka var mı folik asit için
doktor bilir canım ben senin yerinde olsam doktor demeden başlamam ama sen bilirsin. vitamin de olsa herşeyin doğru zamanda kullanılması gerekir.Henüz baslamadum ben tüp bebek tedavisine başında kullanmak istiyorum var mı sakıncası
Her şey yolunda ise ne güzel, Allah tamamına erdirsinHerkese merhaba, bende dün kontrole gittim. rahim 8 küsür mm. 3çizgi imiş. c tesi transfer inşallah. embriklerimden bir 8 diğeri 6 hücreli imiş. inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder allah
Yurtdışında özellikle almanya ve avusturyada olan femibion diye bir marka da var hem folik hem omega3 hem de başka vitamin mineraller de içeriyo özellikle hamileler için ben bir arkadaşım için yurtdışına çıktığımda getirmiştim.Hatta doğumdan sonra emzirirken de kullanmıştı bebeğe de geçiyomuş sütle.Ama türkiyede yok tabi ben de şuan folidoce kullanıyorum klasik folik asitBen genelde yurt dışından alıyorum, eğer imkanınız varsa klaire ya da wellwoman bulabilirseniz. İyi markalardır ve içindeki vitamin mineral oranları hemen hemen bizimkilerin iki katıdır.
Biz İngiltereye çok sık gidip geliyoruz, açıkcası Avrupa markalarını çok bilmem ama Almanlar yapmışsa kesinlikle alırım :)Yurtdışında özellikle almanya ve avusturyada olan femibion diye bir marka da var hem folik hem omega3 hem de başka vitamin mineraller de içeriyo özellikle hamileler için ben bir arkadaşım için yurtdışına çıktığımda getirmiştim.Hatta doğumdan sonra emzirirken de kullanmıştı bebeğe de geçiyomuş sütle.Ama türkiyede yok tabi ben de şuan folidoce kullanıyorum klasik folik asit
Bana 1 ay önceden vermişti doktorum bir sakıncası yok.Folik bebeğin tutunması için değil bebeğin beyninde oluşabilcek hasarlara karşı koruyucu etkisi var oyüzden veriliyorHenüz baslamadum ben tüp bebek tedavisine başında kullanmak istiyorum var mı sakıncası
Yanlış biliyormuşum ama faydası gözardı edilmeyecek kadar var bende basalayayim o zaman folidays mantıklı geldi bana onu kullanabilirimBana 1 ay önceden vermişti doktorum bir sakıncası yok.Folik bebeğin tutunması için değil bebeğin beyninde oluşabilcek hasarlara karşı koruyucu etkisi var oyüzden veriliyor
Aynen almanyada rossman da bile satılıyo ama londraya da gitmiştim orada bulamadım bunu.Yurtdışı bu tarz vitaminlerde tam bir cennet ama türkiyeye gelmiyor işte bir çoğu, üzücü.Biz İngiltereye çok sık gidip geliyoruz, açıkcası Avrupa markalarını çok bilmem ama Almanlar yapmışsa kesinlikle alırım :)
Transferden sonra 30 ağustos'ta eşim yeniden gidiyor. ben de eğer hamile kalmış olursam 1 koli kadar söylerim galiba. İngiltere'de boots ları görmüşsünüzdür zaten o vitaminleri ve değerlerini Türkiye ile karşılaştırmak bile istemiyorum cidden. Buralara getirmiyor olmaları da ayrı bi durum ama yapabilecek bir şey yok. Bir de türkiye fiyatları ile karşılaştırınca insan daha bi üzülüyor. mesela Palmers çatlak yağı orada 4 pound yani yaklaşık 40 tl, türkiyede ise 155 tl...Aynen almanyada rossman da bile satılıyo ama londraya da gitmiştim orada bulamadım bunu.Yurtdışı bu tarz vitaminlerde tam bir cennet ama türkiyeye gelmiyor işte bir çoğu, üzücü.
Doğru imkan varsa mutlaka alın.Olmasa da ölünmüyor tabi ama insan hele hele bizim durumumuzdayken hamilelik için uğraşınca olunca da en iyi gıda en iyi ilaç-vitamin olsun istiyor ama maalesef yok.Transferden sonra 30 ağustos'ta eşim yeniden gidiyor. ben de eğer hamile kalmış olursam 1 koli kadar söylerim galiba. İngiltere'de boots ları görmüşsünüzdür zaten o vitaminleri ve değerlerini Türkiye ile karşılaştırmak bile istemiyorum cidden. Buralara getirmiyor olmaları da ayrı bi durum ama yapabilecek bir şey yok...
Tabi ki ölünmüyor ne kadar doğru söylediniz. Benim vücut emilimim de problem olduğu için maalesef hep yüksek değerli vitamin aramamızdan kaynaklı olarak bunları araştırdık ve bilgi sahibi olduk yoksa ben de diğer vitaminleri kullanıyor olurdum. Dediğim gibi 1 çocuk annesi olmama rağmen 48 kiloyum, Allahtan kızım bana hiç çekmemiş en azından dışardan bakınca sağlıklı gözüküyor :)Doğru imkan varsa mutlaka alın.Olmasa da ölünmüyor tabi ama insan hele hele bizim durumumuzdayken hamilelik için uğraşınca olunca da en iyi gıda en iyi ilaç-vitamin olsun istiyor ama maalesef yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?