2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bide fiyat meselesi var tabi devlet güzel ilaçları getirmediği gibi getirdiği ilaç kozmetik vs. gibi ürünlere de deli vergiler koyuyor.Güzel olanı iyi olanı kullanma sen dandik olana layıksın diyor resmen.Zaten euro dolar uçmuş gitmiş.Aynı şey gıda için de geçerli..

kizlar tup bebekte embriyolar kac aylik nasil hesaplanıyor. Yine son adet tarihine göre mi? Ornegin dondurulmus embriyo olunca nasıl oluyro?

Yaptım canım dünkünün aynısı gibi çıktı

Baya belli çok güzel yaaa Vallahi çok mutlu oluyorum böyle görünce inşallah bizde görebiliriz. Çok mutsuzum kasık ağrılarım bitti rahminde başladı dolgunluk hissi ve ağrı.Bir yanım test yapmak istiyor bir yanımda korku var

kizlar tup bebekte embriyolar kac aylik nasil hesaplanıyor. Yine son adet tarihine göre mi? Ornegin dondurulmus embriyo olunca nasıl oluyro?
Aynı onun transferi önemli sanırım benim dondurulmuş tu banada regli den hesaplattılar. Kese günü Dr. Tam tatıh veriyormuş.

Yuh ya ne kadar fark varmış. Çok ayıp yaaa. Nasıl herşeyi suistimal ediyorlar.
Evet. normal eczane 10 tl bıle ındırmezken tup bebek merkezının cevresınde rekabet cok oldugu ıcın neredeyse yarı fıyatına aldım tum ılacları catlama ıgnesıne kadar ındırımlı aldım

Benimde ilk iki gün çok ağrım vardı hatta tuvaşetten sonra kasılma gibi ağrım oluyodu ama bu transferden önceki iki günde de vardı biliyosun sende de vardı.Sonra geçti o 3.günden sonra şimdi çok nadir oluyor bazen batmalar oluyor.Ama bunlar ilaçlardan canım yap yarın erken gebelik çok merak ediyosan zaten 7.gün.Ben 5.gün kendimi kötü hissettim modum düştü ondan yaptım

Kizlar ben bir test yaptirdim. Onda da deger 59 cikti. 7. Gundu. Kimyasal vs olma ihtimali var mi sizce ? Simdi gebelik hesaplamaya baktığımızda transfer oncesi 2 hafta da katılıyormus. Ornegin 7 agustosda transfer olan biri simdi 3 hafta 6 gunluk hamile sayiliyormus

kizlar iç çamşaımda açık kahve lekeler vrdi 3-4 damla kadar cok korkuyorum valla aglıcam düşüyormu acaba

Cumaya kadar beklerim büyük ihtimal olmadıysada napalım artık diyorum nasip kısmet. Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Benimki donmuş transferdi birde geçici menopozdaydım benim transfer hazırlığım adet olmadan başladı.Sadece 7 ağustosda ovitrelle in 1/3 ünü vurdum transferden 5 gün önceydi.
hmm anladım. teste göre pozitifsin canım inş kanda da güzel sonucu görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…