Yaptım canım dünkünün aynısı gibi çıktınitro Bugünde test yaptın mı merak ettim seni canım.
Aminoasit canım inşallahAllah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin
Bide fiyat meselesi var tabi devlet güzel ilaçları getirmediği gibi getirdiği ilaç kozmetik vs. gibi ürünlere de deli vergiler koyuyor.Güzel olanı iyi olanı kullanma sen dandik olana layıksın diyor resmen.Zaten euro dolar uçmuş gitmiş.Aynı şey gıda için de geçerli..Transferden sonra 30 ağustos'ta eşim yeniden gidiyor. ben de eğer hamile kalmış olursam 1 koli kadar söylerim galiba. İngiltere'de boots ları görmüşsünüzdür zaten o vitaminleri ve değerlerini Türkiye ile karşılaştırmak bile istemiyorum cidden. Buralara getirmiyor olmaları da ayrı bi durum ama yapabilecek bir şey yok. Bir de türkiye fiyatları ile karşılaştırınca insan daha bi üzülüyor. mesela Palmers çatlak yağı orada 4 pound yani yaklaşık 40 tl, türkiyede ise 155 tl...
Kan testi yapıp rahatla canım ben eşime dedim test al diye bakarız dedi o cumartesini beklemek istiyorYaptım canım dünkünün aynısı gibi çıktı
Canım kanı cumartesi yaptırayım diyorum hiç olmadı dayanamazsam perşembe fln yaptırırımKan testi yapıp rahatla canım ben eşime dedim test al diye bakarız dedi o cumartesini beklemek istiyor
Folic trio kullanıyorum ben tavsiye ederin içeriği iyi bayaÖnerdiğiniz bi marka var mı folik asit için
Yuh ya ne kadar fark varmış. Çok ayıp yaaa. Nasıl herşeyi suistimal ediyorlar.merhaba gonal f 810 tl raporsuz fakat ben eczaneyle pazarlık edıp 500 tlye aldım
Yaptım canım dünkünün aynısı gibi çıktı
Ben 6000 Yumurta toplama için verdim. 2500 transfer için verdim. Her dondurma işlemi içinde 700tl verdim. İşlemleri yaptırırken verdim hepsini işlem başına.Tup bebek icin ucreti ne zman verdiniz acaba? İlk gorusmede mi daha sonra mi?
Aynı onun transferi önemli sanırım benim dondurulmuş tu banada regli den hesaplattılar. Kese günü Dr. Tam tatıh veriyormuş.kizlar tup bebekte embriyolar kac aylik nasil hesaplanıyor. Yine son adet tarihine göre mi? Ornegin dondurulmus embriyo olunca nasıl oluyro?
Folbiol verdi bnm Dr. UmÖnerdiğiniz bi marka var mı folik asit için
Evet. normal eczane 10 tl bıle ındırmezken tup bebek merkezının cevresınde rekabet cok oldugu ıcın neredeyse yarı fıyatına aldım tum ılacları catlama ıgnesıne kadar ındırımlı aldımYuh ya ne kadar fark varmış. Çok ayıp yaaa. Nasıl herşeyi suistimal ediyorlar.
Benimde ilk iki gün çok ağrım vardı hatta tuvaşetten sonra kasılma gibi ağrım oluyodu ama bu transferden önceki iki günde de vardı biliyosun sende de vardı.Sonra geçti o 3.günden sonra şimdi çok nadir oluyor bazen batmalar oluyor.Ama bunlar ilaçlardan canım yap yarın erken gebelik çok merak ediyosan zaten 7.gün.Ben 5.gün kendimi kötü hissettim modum düştü ondan yaptımBaya belli çok güzel yaaaVallahi çok mutlu oluyorum böyle görünce inşallah bizde görebiliriz. Çok mutsuzum kasık ağrılarım bitti rahminde başladı dolgunluk hissi ve ağrı.Bir yanım test yapmak istiyor bir yanımda korku var
canım sen çatlatma iğneni ne zaman vurmuştun ?Yaptım canım dünkünün aynısı gibi çıktı
Benimde ilk iki gün çok ağrım vardı hatta tuvaşetten sonra kasılma gibi ağrım oluyodu ama bu transferden önceki iki günde de vardı biliyosun sende de vardı.Sonra geçti o 3.günden sonra şimdi çok nadir oluyor bazen batmalar oluyor.Ama bunlar ilaçlardan canım yap yarın erken gebelik çok merak ediyosan zaten 7.gün.Ben 5.gün kendimi kötü hissettim modum düştü ondan yaptım
Benimki donmuş transferdi birde geçici menopozdaydım benim transfer hazırlığım adet olmadan başladı.Sadece 7 ağustosda ovitrelle in 1/3 ünü vurdum transferden 5 gün önceydi.canım sen çatlatma iğneni ne zaman vurmuştun ?
hmm anladım. teste göre pozitifsin canım inş kanda da güzel sonucu görürsün :)Benimki donmuş transferdi birde geçici menopozdaydım benim transfer hazırlığım adet olmadan başladı.Sadece 7 ağustosda ovitrelle in 1/3 ünü vurdum transferden 5 gün önceydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?