11 gün önceden de etki ediyormuymuş ovitrelle?Ama tam doz vurmadım zaten.Sankicanım sen çatlatma iğneni ne zaman vurmuştun ?
benim internetten gördüğüm kadarıyla 12 gün sonra test yapılması gerektiği. ama burda tecrübeli arkadaşlar varsa fikir verirlerse sevinirim.11 gün önceden de etki ediyormuymuş ovitrelle?Ama tam doz vurmadım zaten.SankiEbrarinannesii da aynı durum olmuştu test yapmıştı çatlatma iğnesi etki etmişmidir diye konuşulmuştu.
Canım çok normal lekelenme hatta hafif kanama bile hamileliğin ilk haftalarında.Düşüyor diye düşünme.Çok kişide oldu kanama hamilelikleri devam ediyor halakizlar iç çamşaımda açık kahve lekeler vrdi 3-4 damla kadar cok korkuyorum valla aglıcam düşüyormu acaba
Benim sgk raporum var. ilaclar haric islem icin 5500 tl odedik, ilaclara da 2 bin odemisizdir. Ayrica dondurma islemi de yaptirmak istiyoruz insallah ikinci cocuk icin ona da 1000 dediler. Ozel hastaneye gidiyorumTup bebek icin ucreti ne zman verdiniz acaba? İlk gorusmede mi daha sonra mi?
Aynı gün transfer olacağız kısmetseSelamlar, şimdi doktordan geldik pazartesi 12.30 da transfer gerçekleşecek. Ne olur dualarınızda beni de unutmayın....
Sen hangi gün vurdun canım ovitrelle i bide tam dozmuydu?benim internetten gördüğüm kadarıyla 12 gün sonra test yapılması gerektiği. ama burda tecrübeli arkadaşlar varsa fikir verirlerse sevinirim.
bir kadın doğum doktorunun sitesinde aşağıdaki gibi yazıyor
Bu nedenle çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonraki döneme kadar gebelik testi aldatıcı bir sonuç verebilir.
6 ağustosta canım evet tam dozdu. bu yüzden idrar testi yapmıyorum belki perşembe falan yaparım. cuma da test günüm.Sen hangi gün vurdun canım ovitrelle i bide tam dozmuydu?
insallah ilk olunca cok korktum ne nedir bilmiyoumda belimde agriyoCanım çok normal lekelenme hatta hafif kanama bile hamileliğin ilk haftalarında.Düşüyor diye düşünme.Çok kişide oldu kanama hamilelikleri devam ediyor hala
bende 1 kez verdim yarin yine verceKizlar herkes en az 2 dwfa kan testi verdi mi? Ben bir defa verdim.
Bugun hemsire yazdı da sonucu. Değerlerinin cikti mi diye. Yarin kan testi insallah hemen cikar.bende 1 kez verdim yarin yine verce
Prf.dr.mehmet zeki ışıkİzmir medicalparkta kimdi doktorunuz
2 gün sonra neden vermedin canım 2 gün sonraki artış önemliKizlar herkes en az 2 dwfa kan testi verdi mi? Ben bir defa verdim.
Lekelenme olabilir, ben kızımda kanama bile yaşadım, bence çok takılmayın.sizde de hala bi sürü igne ilac devam ediyormu oksapar , prednol ., porgestan fitik, prolutex, estrofem günde 4 tane bide coraspin vardi biraktirtti simdi normalmi siZce folik de var da hadi o vitamin gibi bisey
bana yan etkisi olmadi da ben iğneleri istemiyorum artık ya kolumda mor olmayan yer kalmadi resmenBen o estrofem i bırakacağım günü iple çekiyorum midemi, bağırsağımı vücut dengemi mahvediyor gerçekten
Birlikte sonuç bekleriz inşallahAynı gün transfer olacağız kısmetse
Kuzum ben 30 temmuzda ovitrelle olmuştum sonra 7 agustos da transfer sonrası 3.güne denk geliyordu idrar testi yapmıştım çok silikti ona yormuştum sonra transfer sonrası 6.gün ve 9.günler yapınca cizgi çok belirince hamile olduğumu öyle anladım yoksa ovitrelle mutlaka bi acaba bıraktırıyor insanın aklında11 gün önceden de etki ediyormuymuş ovitrelle?Ama tam doz vurmadım zaten.SankiEbrarinannesii da aynı durum olmuştu test yapmıştı çatlatma iğnesi etki etmişmidir diye konuşulmuştu.
Kuzum benim hiç korkma Alahın izniyle olmaz düşük dediğimiz şey Allah korusun öyle 2-3 şekerlik birşey değil için rahat olsun bu arada benim de bel ağrım ve şeffaf sarımsı bi akıntım var hep kontrol halindeyim travmalar bitmiyor sen bol bol yat Allah’ın izniyle hiç korkma ama dinlen kendini yorma 12.haftaya kadar sabretkizlar iç çamşaımda açık kahve lekeler vrdi 3-4 damla kadar cok korkuyorum valla aglıcam düşüyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?