2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

11 gün önceden de etki ediyormuymuş ovitrelle?Ama tam doz vurmadım zaten.Sanki Ebrarinannesii da aynı durum olmuştu test yapmıştı çatlatma iğnesi etki etmişmidir diye konuşulmuştu.
benim internetten gördüğüm kadarıyla 12 gün sonra test yapılması gerektiği. ama burda tecrübeli arkadaşlar varsa fikir verirlerse sevinirim.

bir kadın doğum doktorunun sitesinde aşağıdaki gibi yazıyor

Bu nedenle çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonraki döneme kadar gebelik testi aldatıcı bir sonuç verebilir.

kizlar iç çamşaımda açık kahve lekeler vrdi 3-4 damla kadar cok korkuyorum valla aglıcam düşüyormu acaba
Canım çok normal lekelenme hatta hafif kanama bile hamileliğin ilk haftalarında.Düşüyor diye düşünme.Çok kişide oldu kanama hamilelikleri devam ediyor hala

Sen hangi gün vurdun canım ovitrelle i bide tam dozmuydu?

açık kahveden korkmayiz coraspini bırakın istiraht edin ve bol su icin yazmis hemşire yine de o değeri görmeden icim rahat etmez

sizde de hala bi sürü igne ilac devam ediyormu oksapar , prednol ., porgestan fitik, prolutex, estrofem günde 4 tane bide coraspin vardi biraktirtti simdi normalmi siZce folik de var da hadi o vitamin gibi bisey

sizde de hala bi sürü igne ilac devam ediyormu oksapar , prednol ., porgestan fitik, prolutex, estrofem günde 4 tane bide coraspin vardi biraktirtti simdi normalmi siZce folik de var da hadi o vitamin gibi bisey
Lekelenme olabilir, ben kızımda kanama bile yaşadım, bence çok takılmayın.
Ben o estrofem i bırakacağım günü iple çekiyorum midemi, bağırsağımı vücut dengemi mahvediyor gerçekten

11 gün önceden de etki ediyormuymuş ovitrelle?Ama tam doz vurmadım zaten.Sanki Ebrarinannesii da aynı durum olmuştu test yapmıştı çatlatma iğnesi etki etmişmidir diye konuşulmuştu.
Kuzum ben 30 temmuzda ovitrelle olmuştum sonra 7 agustos da transfer sonrası 3.güne denk geliyordu idrar testi yapmıştım çok silikti ona yormuştum sonra transfer sonrası 6.gün ve 9.günler yapınca cizgi çok belirince hamile olduğumu öyle anladım yoksa ovitrelle mutlaka bi acaba bıraktırıyor insanın aklında

kizlar iç çamşaımda açık kahve lekeler vrdi 3-4 damla kadar cok korkuyorum valla aglıcam düşüyormu acaba
Kuzum benim hiç korkma Alahın izniyle olmaz düşük dediğimiz şey Allah korusun öyle 2-3 şekerlik birşey değil için rahat olsun bu arada benim de bel ağrım ve şeffaf sarımsı bi akıntım var hep kontrol halindeyim travmalar bitmiyor sen bol bol yat Allah’ın izniyle hiç korkma ama dinlen kendini yorma 12.haftaya kadar sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…