- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Canım bende yarın kan vereceğim yani 4 gün sonra kan vermiş olacağım 705 cıkmıştı şimdi yarın en az 3000 lerde cıkması lazım bakalım inşallah sağlıklı ilerlediğini hepimiz görürüz bu işler çok stresliKizlar herkes en az 2 dwfa kan testi verdi mi? Ben bir defa verdim.
uyumusum yinee bu saatlwrde cok uykum geliyor bide öğlenleri ama işden dolayi öğlen uyuyamiyorum tabi. cok korktum yaa yarın kan verirsemde briaz rahatlarim.. bende durmadan bakıyorum. dün ben dolap düzelttim yordum kendimi sanirim bugün de ortaligi düzenledim banyoyu sildimKuzum benim hiç korkma Alahın izniyle olmaz düşük dediğimiz şey Allah korusun öyle 2-3 şekerlik birşey değil için rahat olsun bu arada benim de bel ağrım ve şeffaf sarımsı bi akıntım var hep kontrol halindeyim travmalar bitmiyor sen bol bol yat Allah’ın izniyle hiç korkma ama dinlen kendini yorma 12.haftaya kadar sabret
yarin yine hep birlikte kan veriyoruzCanım bende yarın kan vereceğim yani 4 gün sonra kan vermiş olacağım 705 cıkmıştı şimdi yarın en az 3000 lerde cıkması lazım bakalım inşallah sağlıklı ilerlediğini hepimiz görürüz bu işler çok stresli
Tatlım selam kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilecek? Yazarsan listeye bilgileri ekleyeyimSelamlar, şimdi doktordan geldik pazartesi 12.30 da transfer gerçekleşecek. Ne olur dualarınızda beni de unutmayın....
Selam tatlım hayırlı olsun kancı gün embriyosu ve kaç tane yerleştirilecek listeye bileğilerini ekleyeyimHerkese merhaba, bende dün kontrole gittim. rahim 8 küsür mm. 3çizgi imiş. c tesi transfer inşallah. embriklerimden bir 8 diğeri 6 hücreli imiş. inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder allah
Canim ilk kan kan ne cikri 2. Ne cikCanım bende yarın kan vereceğim yani 4 gün sonra kan vermiş olacağım 705 cıkmıştı şimdi yarın en az 3000 lerde cıkması lazım bakalım inşallah sağlıklı ilerlediğini hepimiz görürüz bu işler çok stresli
Aynen kan verme seansları baslqdi.yarin yine hep birlikte kan veriyoruz
delik deşik oldukCanim ilk kan kan ne cikri 2. Ne cik
Aynen kan verme seansları baslqdi.
Ver yaylım 1 kere daha artışa bakılsın aklında kalmasın.Kizlar herkes en az 2 dwfa kan testi verdi mi? Ben bir defa verdim.
Bugun de hemsire yazdi bana sonuxunuz belli oldu mu diye. Yarin yaptircam dedim. Bu ne rahatlıktan demiştir içindendelik deşik olduk
Yapma canım ya iş felan. O kadar uğraştık Allah aşkına bırak dolap dağınık olsun. Biz Ken Di Ke dimize yapıyoruz valla ya. Yatabildiğimiz kadar yatalım. Allah korusun Elimizden geleni yapalım, gerisini Allaha bırakalım.uyumusum yinee bu saatlwrde cok uykum geliyor bide öğlenleri ama işden dolayi öğlen uyuyamiyorum tabi. cok korktum yaa yarın kan verirsemde briaz rahatlarim.. bende durmadan bakıyorum. dün ben dolap düzelttim yordum kendimi sanirim bugün de ortaligi düzenledim banyoyu sildimakşama dogru da bi mide bulantisi aha kusuyorum dedim attm kendmi yatga uyumusum ama bukdr erkenden bulanmaz heralde mide
yani 5 ağustoda transfer oldum ogünden beri hesaplıcam dimi. daha coooooook kücüklerrrbizim transfer olduğu an biz 2 haftalik hamile sayiliyormusuz. Biliyor muydunuz?
ay daha yapmam zateeen. o dolaaap cok fenaydı coktandır batıyordu gözüme agır brseyde yoktu iiçinde olsayapmazdım zatende.. ama artık hep yatış modu :)Yapma canım ya iş felan. O kadar uğraştık Allah aşkına bırak dolap dağınık olsun. Biz Ken Di Ke dimize yapıyoruz valla ya. Yatabildiğimiz kadar yatalım. Allah korusun Elimizden geleni yapalım, gerisini Allaha bırakalım.
İçini rahat tut hiç bişey olmaz. Benim bütün arkadaşlarımda hep geldi az da olsa kan. Hiç bişey olmuyor
ama normali o heralde bilemedimki benim doktorda 4 gün sora kana cagırdı işte normalde iki günde bir degilmiBugun de hemsire yazdi bana sonuxunuz belli oldu mu diye. Yarin yaptircam dedim. Bu ne rahatlıktan demiştir içinden
zor malesef bebişin tutunsun ondan sonrada morarcaksın daha bunlar birsey degilKızlar merhaba, transfer sürecinde olup da progestan dex 25 mg iğne kullanan var mi? Göbekten çok zor oluyor hep morardı nerdeyse
Sağol canım inşallah kanda da pozitifi görürümKuzum ben 30 temmuzda ovitrelle olmuştum sonra 7 agustos da transfer sonrası 3.güne denk geliyordu idrar testi yapmıştım çok silikti ona yormuştum sonra transfer sonrası 6.gün ve 9.günler yapınca cizgi çok belirince hamile olduğumu öyle anladım yoksa ovitrelle mutlaka bi acaba bıraktırıyor insanın aklında
İlk denememde bende kullanmıştım bu ilaçları aklıma direk Medical Park geldi. Lekelenmeler olabilir canım tedirgin olma sensizde de hala bi sürü igne ilac devam ediyormu oksapar , prednol ., porgestan fitik, prolutex, estrofem günde 4 tane bide coraspin vardi biraktirtti simdi normalmi siZce folik de var da hadi o vitamin gibi bisey
az önce bi damla yine gelmis ama herkes normal demis hemşirede korkulcak birsey yok demis yinede kan sonucum bir yükselsinde öyle rahat edicem bii gözümlede göreyiim:) simdi nerde yaptırıyorsun?İlk denememde bende kullanmıştım bu ilaçları aklıma direk Medical Park geldi. Lekelenmeler olabilir canım tedirgin olma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?