2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Mesela transferden 2 hafta geçtiyse su an bebegin kalp ve beynini oluşturacak yapılar olusuyormus. Bol bil protein yiyin. Ceviz alin kizlar. Dengeli beslenin cok onemli

bu durumda akşamki bulantımda gebelige baglıydı ozaman cünki agır birseyde yemediim makarna yedim salcalı ki cok severim ama abartmadım 4 hafta artık haftası var yaniii

Ben transfer oldum transferden önceki iki ay geçici menopozdaydım evet hem kist Hem rahim dinlendirme için 2 ay lucrin depot vurdum
Bende de 11 mm çikolata kisti var, yeniden opu yapılacak ama sanırım transfer öncesi geçici menopoza sokacak. Ben de endımetriozis derneğinin bir yayınını okudum. Geçici menopoza sokmanın hiçbir faydası olmadığı yönünde. Doktoruma da yolladım, kızmış olmalı ki cevap yazmadıçok araştıran hastalara gıcık mı oluyolar ki..

Benim doktorum aynı zamanda hastanedeki endometriozis kliniği başkanı çok fazla çikolata kisti hastası var hepsine bu yöntemi uyguluyor bazısına yumurta toplamadan önce uyguluyordu önceden ama bu ilaç yumurtaları da baskıladığı için toplamadan önce yapmıyor artık toplamadan sonra transferden önce yapıyor.Endometriozisli hastalarının %90 ı bu yöntemlerle pozitif sonuç aldı.Ama senin zaten çok küçük kistin senin kistin de çok bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Yok depot olandı benim kullandığım 1 aylık, 2 tane vurdum sadece adetin ikinci günü vurdum ilkini ikincisini 28 gün sonra vurdum
Başka bir sebep bulamadı dr. Embriyolar 8 kromozom ve en kalitelisi dedi. Rahim iyi. Herşey iyi. Ama durdu durdu çikolata kistini diyeyim bari dedi heralde. 11 mm minnacık bişey. Bakalım herşeye umut bağlıyoruz, bari ikiz olsa da sağlıklı ve akli melekeleri yerinde olanTüm çektiklerimize değse

bende de 2 tane cikolata kisti var bir sagımda biri solumda gecici menopoz uygulanmdi bende ilk denemede de hamile kaldım

Kızlar bugün altıncı günüm transferden sonra çok heyecanlıyım cumartesi test günüm ama evde test almasını için ikna ettim en erken perşembe alırım dedi. Bir yanım diyo tutmadı bir yanım tuttu tabi tutmama olasılığını daha çok düşünüyorum içim içimi yiyor kan testine gitmeden önce evde yapmak istiyorum en azından çıkmazsa hiç gitmem

Benim de 6. Günüm Cumartesi test günüm ben dayanamadım bugün yaptım çıkmadı Cuma evde tekrar yapmayı düşünüyorum Cumartesi de kan vermeyi.Evde yaptığında çıkmasa bile kan ver mutlaka evde çıkmayıp kanda çıkan oluyor

Kızlar ayın 20 sinde kontrole gideceğim ve muhtemelen haftaya 27-28 i gibi transfer olacak. Transfer öncesi iğne falan veriliyor mu.

bende de 2 tane cikolata kisti var bir sagımda biri solumda gecici menopoz uygulanmdi bende ilk denemede de hamile kaldım
Bence de sorun bu değil ama bazı kadınlarda sorun oluyor heralde. Bir de bağışıklığınız çok güçlüyse vücut rahime konulan embriyoyla savaşıp tutunmasını engelliyor diye duydum, şehir efsanesi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…