Ayy inşAllah güzel haberlerini bekliyoruzz10.gün kan vericem kısmetse cumartesi günü evet az kaldı stresli bekleyiş.
Oyle degilmis iste. Transerden onceki 2 haftayı hep ekliyceksin. Mesela sen 4 hafta 1 gunluk çıkıyorsun.yani 5 ağustoda transfer oldum ogünden beri hesaplıcam dimi. daha coooooook kücüklerrr
Evet öğrendiğimizde 4 haftalık felan oluyorlar baktım ben hamilelik programını indirdim 1 önceki ayı baz alarak hesapladımbizim transfer olduğu an biz 2 haftalik hamile sayiliyormusuz. Biliyor muydunuz?
Çikolata kisti için mi geçici menopozdasınız?Benimki donmuş transferdi birde geçici menopozdaydım benim transfer hazırlığım adet olmadan başladı.Sadece 7 ağustosda ovitrelle in 1/3 ünü vurdum transferden 5 gün önceydi.
bu durumda akşamki bulantımda gebelige baglıydı ozaman cünki agır birseyde yemediim makarna yedim salcalı ki cok severim ama abartmadım 4 hafta artık haftası var yaniiiOyle degilmis iste. Transerden onceki 2 haftayı hep ekliyceksin. Mesela sen 4 hafta 1 gunluk çıkıyorsun.
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
Ben transfer oldum transferden önceki iki ay geçici menopozdaydım evet hem kist Hem rahim dinlendirme için 2 ay lucrin depot vurdumÇikolata kisti için mi geçici menopozdasınız?
Hergün mü vuruldunuz pekiBen transfer oldum transferden önceki iki ay geçici menopozdaydım evet hem kist Hem rahim dinlendirme için 2 ay lucrin depot vurdum
Bende de 11 mm çikolata kisti var, yeniden opu yapılacak ama sanırım transfer öncesi geçici menopoza sokacak. Ben de endımetriozis derneğinin bir yayınını okudum. Geçici menopoza sokmanın hiçbir faydası olmadığı yönünde. Doktoruma da yolladım, kızmış olmalı ki cevap yazmadıBen transfer oldum transferden önceki iki ay geçici menopozdaydım evet hem kist Hem rahim dinlendirme için 2 ay lucrin depot vurdum
Yok depot olandı benim kullandığım 1 aylık, 2 tane vurdum sadece adetin ikinci günü vurdum ilkini ikincisini 28 gün sonra vurdumHergün mü vuruldunuz peki
Benim doktorum aynı zamanda hastanedeki endometriozis kliniği başkanı çok fazla çikolata kisti hastası var hepsine bu yöntemi uyguluyor bazısına yumurta toplamadan önce uyguluyordu önceden ama bu ilaç yumurtaları da baskıladığı için toplamadan önce yapmıyor artık toplamadan sonra transferden önce yapıyor.Endometriozisli hastalarının %90 ı bu yöntemlerle pozitif sonuç aldı.Ama senin zaten çok küçük kistin senin kistin de çok bir zararı olacağını düşünmüyorum.Bende de 11 mm çikolata kisti var, yeniden opu yapılacak ama sanırım transfer öncesi geçici menopoza sokacak. Ben de endımetriozis derneğinin bir yayınını okudum. Geçici menopoza sokmanın hiçbir faydası olmadığı yönünde. Doktoruma da yolladım, kızmış olmalı ki cevap yazmadıçok araştıran hastalara gıcık mı oluyolar ki..
Yok depot olandı benim kullandığım 1 aylık, 2 tane vurdum sadece adetin ikinci günü vurdum ilkini ikincisini 28 gün sonra vurdum
Başka bir sebep bulamadı dr. Embriyolar 8 kromozom ve en kalitelisi dedi. Rahim iyi. Herşey iyi. Ama durdu durdu çikolata kistini diyeyim bari dedi heralde. 11 mm minnacık bişey. Bakalım herşeye umut bağlıyoruz, bari ikiz olsa da sağlıklı ve akli melekeleri yerinde olanBenim doktorum aynı zamanda hastanedeki endometriozis kliniği başkanı çok fazla çikolata kisti hastası var hepsine bu yöntemi uyguluyor bazısına yumurta toplamadan önce uyguluyordu önceden ama bu ilaç yumurtaları da baskıladığı için toplamadan önce yapmıyor artık toplamadan sonra transferden önce yapıyor.Endometriozisli hastalarının %90 ı bu yöntemlerle pozitif sonuç aldı.Ama senin zaten çok küçük kistin senin kistin de çok bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Brn de hep bi halsizlik var. Sanki tansiyonum dusuyor surekli. Sizde de oluyor mubu durumda akşamki bulantımda gebelige baglıydı ozaman cünki agır birseyde yemediim makarna yedim salcalı ki cok severim ama abartmadım 4 hafta artık haftası var yaniii
bende de 2 tane cikolata kisti var bir sagımda biri solumda gecici menopoz uygulanmdi bende ilk denemede de hamile kaldımBende de 11 mm çikolata kisti var, yeniden opu yapılacak ama sanırım transfer öncesi geçici menopoza sokacak. Ben de endımetriozis derneğinin bir yayınını okudum. Geçici menopoza sokmanın hiçbir faydası olmadığı yönünde. Doktoruma da yolladım, kızmış olmalı ki cevap yazmadıçok araştıran hastalara gıcık mı oluyolar ki..
yok benim dün ve bugün nabzım aşırı hızlandi yine kii bende nbiz hızlanma sorunu var zaten bugünde midem kötüBrn de hep bi halsizlik var. Sanki tansiyonum dusuyor surekli. Sizde de oluyor mu
Benim de 6. Günüm Cumartesi test günüm ben dayanamadım bugün yaptım çıkmadı Cuma evde tekrar yapmayı düşünüyorum Cumartesi de kan vermeyi.Evde yaptığında çıkmasa bile kan ver mutlaka evde çıkmayıp kanda çıkan oluyorKızlar bugün altıncı günüm transferden sonra çok heyecanlıyım cumartesi test günüm ama evde test almasını için ikna ettim en erken perşembe alırım dedi. Bir yanım diyo tutmadı bir yanım tuttu tabi tutmama olasılığını daha çok düşünüyorum içim içimi yiyor kan testine gitmeden önce evde yapmak istiyorum en azından çıkmazsa hiç gitmem
Bence de sorun bu değil ama bazı kadınlarda sorun oluyor heralde. Bir de bağışıklığınız çok güçlüyse vücut rahime konulan embriyoyla savaşıp tutunmasını engelliyor diye duydum, şehir efsanesi mi acaba?bende de 2 tane cikolata kisti var bir sagımda biri solumda gecici menopoz uygulanmdi bende ilk denemede de hamile kaldım
Kişiye göre tedavi değişir ama bana vermediler estrofem ve progestan folic asit kullandım sadece transfer öncesiKızlar ayın 20 sinde kontrole gideceğim ve muhtemelen haftaya 27-28 i gibi transfer olacak. Transfer öncesi iğne falan veriliyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?