- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Bende kendi kendime diyorum evde yaparım çıkmazsa pozitif gitmem bir de oraya kan vermeye gidip eli boş dönmek istemiyorumBenim de 6. Günüm Cumartesi test günüm ben dayanamadım bugün yaptım çıkmadı Cuma evde tekrar yapmayı düşünüyorum Cumartesi de kan vermeyi.Evde yaptığında çıkmasa bile kan ver mutlaka evde çıkmayıp kanda çıkan oluyor
bence öyledir ya cünkü ben nisan ayi itibariyle 2 ayda bagısıklık güclendirmek icin ilaç kullandim covitte önemli rol oynuyor bagısıklık ne kdr kuvvetilyse covid okdr kolay atltiliyor diye. öyle durumda bende tutmAzdi heraldeBence de sorun bu değil ama bazı kadınlarda sorun oluyor heralde. Bir de bağışıklığınız çok güçlüyse vücut rahime konulan embriyoyla savaşıp tutunmasını engelliyor diye duydum, şehir efsanesi mi acaba?
Canım çıkmasa bile kana gitmen lazım son gün idrar testi yapmış olsan bile idrarda çıkmayıp kanda çılabiliyo bakma ben evde test yaptım ama çok güvenilirliği yok onların kan değerinin düzgün çıkması gerek.Hatta o da yeterli değil düzgün ilerlemesi gerekKızlar bugün altıncı günüm transferden sonra çok heyecanlıyım cumartesi test günüm ama evde test almasını için ikna ettim en erken perşembe alırım dedi. Bir yanım diyo tutmadı bir yanım tuttu tabi tutmama olasılığını daha çok düşünüyorum içim içimi yiyor kan testine gitmeden önce evde yapmak istiyorum en azından çıkmazsa hiç gitmem
Evet işte onun için de intralipid serum yapıyolar bağışıklığı baskılıyor vücudun embriyoya yabancı gibi davranmasını engelliyor diyorlar ama o da kesin değil.Hatta benim doktorum güvenilir sonuçları olmadığını söylüyorBence de sorun bu değil ama bazı kadınlarda sorun oluyor heralde. Bir de bağışıklığınız çok güçlüyse vücut rahime konulan embriyoyla savaşıp tutunmasını engelliyor diye duydum, şehir efsanesi mi acaba?
Bilmiyordum bu şekilde olduğunu ozaman gitmek gerek teşekkür ederimCanım çıkmasa bile kana gitmen lazım son gün idrar testi yapmış olsan bile idrarda çıkmayıp kanda çılabiliyo bakma ben evde test yaptım ama çok güvenilirliği yok onların kan değerinin düzgün çıkması gerek.Hatta o da yeterli değil düzgün ilerlemesi gerek
Haklısın ama idrara daha geç geçiyor .Yapmazsan da içinde kalacak acaba var mı diye.İnşallah Çakar da mutlu dönersinBende kendi kendime diyorum evde yaparım çıkmazsa pozitif gitmem bir de oraya kan vermeye gidip eli boş dönmek istemiyorum
Bende yarin ikinci kan testini yapacagimBugun hemsire yazdı da sonucu. Değerlerinin cikti mi diye. Yarin kan testi insallah hemen cikar.
Yarin yine bi toplu kan verme seanslarimiz basladiBende yarin ikinci kan testini yapacagim
Canim benim iki kizimda da 3 ay lekelenme oldu icini ferah tut dua et.. dinlen.. yarin yine hep birlilte kan verip güzel artislarimizi yazacagiz insallahaz önce bi damla yine gelmis ama herkes normal demis hemşirede korkulcak birsey yok demis yinede kan sonucum bir yükselsinde öyle rahat edicem bii gözümlede göreyiim:) simdi nerde yaptırıyorsun?
inşallah canimmmCanim benim iki kizimda da 3 ay lekelenme oldu icini ferah tut dua et.. dinlen.. yarin yine hep birlilte kan verip güzel artislarimizi yazacagiz insallah
Yarin olsun sirayla artislari yazacagiz allahin izniyle. Ben inaniyorum..inşallah canimmmvalla iyiki vrsınız hepiniz yoksa kendi yerdim heralde yarın kadar
kişiye göre değişiyor tedavi ve ilac uygulaması ben günde 2yle başladım 3e cıktı simdi 4deyiz sabah 2 alıyorum aynı anda aksam 2 alıyorumMerhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
Benim transfer oncesi 3 du transfere 4 gu kala 4 e cikti. Hala 4 aliyorumkişiye göre değişiyor tedavi ve ilac uygulaması ben günde 2yle başladım 3e cıktı simdi 4deyiz sabah 2 alıyorum aynı anda aksam 2 alıyorum
Ben 3 aldım hala alıyorumMerhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
Merhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
[/QUOTE 3 kez aliyorum ben tesavi baslayali
Benim transfer oncesi 3 du transfere 4 gu kala 4 e cikti. Hala 4 aliyorum
Benim transfer oncesi 3 du transfere 4 gu kala 4 e cikti. Hala 4 aliyorumMerhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?