2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de yediğime içtiğime çok dikkat ederim, abur cubur çok nadirdir. Organik beslenirim. Boyum 1.64, kilom 55. Sadece haşimatom var ama ilacımı çok düzenli alırım ve değerlerim çok normal

Bende kendi kendime diyorum evde yaparım çıkmazsa pozitif gitmem bir de oraya kan vermeye gidip eli boş dönmek istemiyorum

bence öyledir ya cünkü ben nisan ayi itibariyle 2 ayda bagısıklık güclendirmek icin ilaç kullandim covitte önemli rol oynuyor bagısıklık ne kdr kuvvetilyse covid okdr kolay atltiliyor diye. öyle durumda bende tutmAzdi heralde

Canım çıkmasa bile kana gitmen lazım son gün idrar testi yapmış olsan bile idrarda çıkmayıp kanda çılabiliyo bakma ben evde test yaptım ama çok güvenilirliği yok onların kan değerinin düzgün çıkması gerek.Hatta o da yeterli değil düzgün ilerlemesi gerek

Evet işte onun için de intralipid serum yapıyolar bağışıklığı baskılıyor vücudun embriyoya yabancı gibi davranmasını engelliyor diyorlar ama o da kesin değil.Hatta benim doktorum güvenilir sonuçları olmadığını söylüyor

Kızlar benim bikaç gündür vücudumda ağrılı sivilceler çıktı hatta boynumda baya çıban gibi bişey çıktı ağrılı ve kaşıntılı çok canımı sıkıyo hiç bugüne kadar yaşadığım birşey değil ilk kez oldu.Böyle birşey yaşayan varmı aranızda?

Bilmiyordum bu şekilde olduğunu ozaman gitmek gerek teşekkür ederim

az önce bi damla yine gelmis ama herkes normal demis hemşirede korkulcak birsey yok demis yinede kan sonucum bir yükselsinde öyle rahat edicem bii gözümlede göreyiim:) simdi nerde yaptırıyorsun?
Canim benim iki kizimda da 3 ay lekelenme oldu icini ferah tut dua et.. dinlen.. yarin yine hep birlilte kan verip güzel artislarimizi yazacagiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…