2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar merhaba, transfer sürecinde olup da progestan dex 25 mg iğne kullanan var mi? Göbekten çok zor oluyor hep morardı nerdeyse
Ben bır hafta kullandım kalçadan hastanede vurdurdum, gitmeden elinde ısıt solusyonu ve vuran kısı yavasca yapsın birden vurmasın canın yanmaz bır dakıka yat ve yürü bir süre, cok agır deıl ıgne..

Kizlar gece gece aklimda yine deli sorular
Simdi 5.gune gelebilmis embriyo hep aa kalite midir? Yoksa 5.gune gelmis dusuk kalitede bb cb gibi kalitede 5.gun embriyolari var mi?
Benim bugun embriyolarin 3.gunuydi gelismeleri devam ediyor diye hic biri dondurulmadi. Icimi korku kapladi insallah yasamaya devam ederler

Kızlar merhaba, transfer sürecinde olup da progestan dex 25 mg iğne kullanan var mi? Göbekten çok zor oluyor hep morardı nerdeyse
Daha önce arkadaşlarda buz vs. Dedi, aklıma duydunuz mu bilmiyorum LRın acil yardım seti var aleoveralı soğuk sprey o bence baya yardımcı olur Bi deneseniz. Hatta farmasi vs. De vardır belki. Benim büyük köpeğim var sağol sun Bi ara heryer im mor geziyordum acayip iyi gelirdi.

5.güne gitmesi çok kaliteli demek değil orada kalite için daha çok AA AB gibi değerlere bakıyorlar diye biliyorum. Oda embriyo daki hücre sayısı. Nekadar çok hücre okadar iyiymiş.

Öyle olmuyor, çünkü benim 5.gün embriyosu ama kaliteleri 2ab 2bb. Ama nasipte varsa, ona bakmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben 5AA ile hamile kaldım ama devam etmedi,o yüzden ben kalitesine çok takılmıyorum,inşallah zamanı gelmiştir diyorum

Benimkiler öyle kuzum 5bb 5bc doktorum ama düşük değil orta düzeyde kalite diyebiliriz demişti

5. Güne gelen cb benim. Evet kalitesi var yani

Merhaba kaç yaşındasınız? Aşılama denediniz mi? Bende çikolata kistinden muzdaribim. Biraz bilgi almak istiyorum

Kizlar Merhaba. Benim 11 agustosta blaskosist trasferim oldu. Aslinda 22 agustosta kan testi yaptirmam lazim ama tabi dayanamayip idrar testi yaptim. Tek bir gunu beklemektense hergun minik bi test yapmak pskolojime iyi geldi. Dun ve bugun sonuclar resimdeki gibi. Ne dersiniz sizce ümit var mi ??

Var canım inşallah kanda da güzel sonuç alırsın benim test günüm de 22si

Bence pozitif

Bende adetin 3. Günü 3 tane eatrafem ile başladım 5. Gün kontroöe gittim rahim çok kalınmış dökülmemiş ilacı bırak dedi. Nolcak bende bilmiyorum ağustosta zor heralde :-(

Merhaba kaç yaşındasınız? Aşılama denediniz mi? Bende çikolata kistinden muzdaribim. Biraz bilgi almak istiyorum
Benimde çikolata kistim vardı tüp bebekle 35 yaşından sonra 2 kez hamile kaldım. Şimdi 3. Deneme yapacağız inş karamsarlığa düşme

Canım ben hiç bilmiyorum ilk defa duyuyorum belki stresten falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…