- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Sabah 8 bucuk 9 gibiBen yarın öğlen gibi kan vereceğim kızlar sizler kaçta gideceksiniz
Ben bır hafta kullandım kalçadan hastanede vurdurdum, gitmeden elinde ısıt solusyonu ve vuran kısı yavasca yapsın birden vurmasın canın yanmaz bır dakıka yat ve yürü bir süre, cok agır deıl ıgne..Kızlar merhaba, transfer sürecinde olup da progestan dex 25 mg iğne kullanan var mi? Göbekten çok zor oluyor hep morardı nerdeyse
9 gibi gidicem sabah öğleni bekleyememBen yarın öğlen gibi kan vereceğim kızlar sizler kaçta gideceksiniz
BendeSabah 8 bucuk 9 gibi
Daha önce arkadaşlarda buz vs. Dedi, aklıma duydunuz mu bilmiyorum LRın acil yardım seti var aleoveralı soğuk sprey o bence baya yardımcı olur Bi deneseniz. Hatta farmasi vs. De vardır belki. Benim büyük köpeğim var sağol sun Bi ara heryer im mor geziyordum acayip iyi gelirdi.Kızlar merhaba, transfer sürecinde olup da progestan dex 25 mg iğne kullanan var mi? Göbekten çok zor oluyor hep morardı nerdeyse
5.güne gitmesi çok kaliteli demek değil orada kalite için daha çok AA AB gibi değerlere bakıyorlar diye biliyorum. Oda embriyo daki hücre sayısı. Nekadar çok hücre okadar iyiymiş.Kizlar gece gece aklimda yine deli sorular
Simdi 5.gune gelebilmis embriyo hep aa kalite midir? Yoksa 5.gune gelmis dusuk kalitede bb cb gibi kalitede 5.gun embriyolari var mi?
Benim bugun embriyolarin 3.gunuydi gelismeleri devam ediyor diye hic biri dondurulmadi. Icimi korku kapladi insallah yasamaya devam ederler
Ben 1 aydır günde 5 alıyorum. 2 sabah 2 öğle 1 akşam. Günler geçsin bitsin artık şu ilaç.Merhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
Kizlar gece gece aklimda yine deli sorular
Simdi 5.gune gelebilmis embriyo hep aa kalite midir? Yoksa 5.gune gelmis dusuk kalitede bb cb gibi kalitede 5.gun embriyolari var mi?
Benim bugun embriyolarin 3.gunuydi gelismeleri devam ediyor diye hic biri dondurulmadi. Icimi korku kapladi insallah yasamaya devam ederler
[/QUOTE Öyle olmuyor, çünkü benim 5.gün embriyosu ama kaliteleri 2ab 2bb. Ama nasipte varsa, ona bakmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben 5AA ile hamile kaldım ama devam etmedi,o yüzden ben kalitesine çok takılmıyorum,inşallah zamanı gelmiştir diyorum
Öyle olmuyor, çünkü benim 5.gün embriyosu ama kaliteleri 2ab 2bb. Ama nasipte varsa, ona bakmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben 5AA ile hamile kaldım ama devam etmedi,o yüzden ben kalitesine çok takılmıyorum,inşallah zamanı gelmiştir diyorumKizlar gece gece aklimda yine deli sorular
Benimkiler öyle kuzum 5bb 5bc doktorum ama düşük değil orta düzeyde kalite diyebiliriz demiştiKizlar gece gece aklimda yine deli sorular
4 gün 1 tane 4 gün 2 tane 3 gün 3tane içip kontrole gideceğim transfere 1 hafta varMerhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
5. Güne gelen cb benim. Evet kalitesi var yaniKizlar gece gece aklimda yine deli sorular
Var canım inşallah kanda da güzel sonuç alırsın benim test günüm de 22siKizlar Merhaba. Benim 11 agustosta blaskosist trasferim oldu. Aslinda 22 agustosta kan testi yaptirmam lazim ama tabi dayanamayip idrar testi yaptim. Tek bir gunu beklemektense hergun minik bi test yapmak pskolojime iyi geldi. Dun ve bugun sonuclar resimdeki gibi. Ne dersiniz sizce ümit var mi ??Eki Görüntüle 2677312
Bence pozitifKizlar Merhaba. Benim 11 agustosta blaskosist trasferim oldu. Aslinda 22 agustosta kan testi yaptirmam lazim ama tabi dayanamayip idrar testi yaptim. Tek bir gunu beklemektense hergun minik bi test yapmak pskolojime iyi geldi. Dun ve bugun sonuclar resimdeki gibi. Ne dersiniz sizce ümit var mi ??Eki Görüntüle 2677312
Benimde çikolata kistim vardı tüp bebekle 35 yaşından sonra 2 kez hamile kaldım. Şimdi 3. Deneme yapacağız inş karamsarlığa düşmeMerhaba kaç yaşındasınız? Aşılama denediniz mi? Bende çikolata kistinden muzdaribim. Biraz bilgi almak istiyorum
Canım ben hiç bilmiyorum ilk defa duyuyorum belki stresten falan olabilirKızlar benim bikaç gündür vücudumda ağrılı sivilceler çıktı hatta boynumda baya çıban gibi bişey çıktı ağrılı ve kaşıntılı çok canımı sıkıyo hiç bugüne kadar yaşadığım birşey değil ilk kez oldu.Böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?