Hayırlı olsun baya da çıkmışKizlar Merhaba. Benim 11 agustosta blaskosist trasferim oldu. Aslinda 22 agustosta kan testi yaptirmam lazim ama tabi dayanamayip idrar testi yaptim. Tek bir gunu beklemektense hergun minik bi test yapmak pskolojime iyi geldi. Dun ve bugun sonuclar resimdeki gibi. Ne dersiniz sizce ümit var mi ??Eki Görüntüle 2677312
Neden bu kadar geç çıkıyor en geç 2 saate çıkar kan sonuçları hayırlısı olsun güzel haberleri alalım da beklerizKizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
Canım devlet hastanesinde mi verdin kanı ya da özel de tsh bile versen en fazla öğlen 2 gibi cıkması lazım saat 5i gerçekten abartmışlarKizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
Maşallah gün geçtikçe koyulaşmış değer artıyor demek ki sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallahKizlar Merhaba. Benim 11 agustosta blaskosist trasferim oldu. Aslinda 22 agustosta kan testi yaptirmam lazim ama tabi dayanamayip idrar testi yaptim. Tek bir gunu beklemektense hergun minik bi test yapmak pskolojime iyi geldi. Dun ve bugun sonuclar resimdeki gibi. Ne dersiniz sizce ümit var mi ??Eki Görüntüle 2677312
5i de cidden abartmışlar, siz ara ara kontrol edin belki bhcg hemen çıkarKizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
5. gün embriyosu 1 adet transfer edilecek ama ben kalitelerini kaç hücreli olduğunu bilmiyorum, 7 sene önce kızımdan kalan embriyoları kullanacağız.Tatlım selam kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilecek? Yazarsan listeye bilgileri ekleyeyim
bende de 2 tane cikolata kisti var tüp ilk denemem tuttu.Merhaba kaç yaşındasınız? Aşılama denediniz mi? Bende çikolata kistinden muzdaribim. Biraz bilgi almak istiyorum
ay eveeet benimdee nasi karnım agrıyo varya heycandan midem de bulandi cok heycan geldi yineBugün kan verecek olan arkadaşlarım için karnımda kelebekler uçuşuyor, Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)
Bence pozitif
Bende adetin 3. Günü 3 tane eatrafem ile başladım 5. Gün kontroöe gittim rahim çok kalınmış dökülmemiş ilacı bırak dedi. Nolcak bende bilmiyorum ağustosta zor heralde :-(
Hadi canı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsinBende verdim 11 de en gec cikmis olur
Amin insallah ..ama simdide ikiz olursa diye az korkmuyor deyilim.. son gebeligimde 23 hafta da rahim acildi benim dr um bu tup bebek tedavisine baslamadan oyle yada boyle dikis atacaz dedi .. varmi tanidigi boyle seyler yasayanHadi canı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin
Böyle bişey duymuştum bir tanıdıkta. Dikiş atılıyor sanırım ve son haftaları mümkün olduğunca yatarak geçiriyordu. 2 çocuğu da sağlıklı ve zamanında doğdu maşallahAmin insallah ..ama simdide ikiz olursa diye az korkmuyor deyilim.. son gebeligimde 23 hafta da rahim acildi benim dr um bu tup bebek tedavisine baslamadan oyle yada boyle dikis atacaz dedi .. varmi tanidigi boyle seyler yasayan
Benimde 26. Haftada ikiz iken rahim açıldı erken doğumla kaybettim bebeklerimi bir sonraki tedavimde tek embriyo transfer ettikAmin insallah ..ama simdide ikiz olursa diye az korkmuyor deyilim.. son gebeligimde 23 hafta da rahim acildi benim dr um bu tup bebek tedavisine baslamadan oyle yada boyle dikis atacaz dedi .. varmi tanidigi boyle seyler yasayan
Hayırlısı bol şans5. gün embriyosu 1 adet transfer edilecek ama ben kalitelerini kaç hücreli olduğunu bilmiyorum, 7 sene önce kızımdan kalan embriyoları kullanacağız.
Bir dunya test var. Hepsini 5 de mi yayınlarlar yoksa parca parca mi anlamadim5i de cidden abartmışlar, siz ara ara kontrol edin belki bhcg hemen çıkar
Bilemedim yaaCanım ben hiç bilmiyorum ilk defa duyuyorum belki stresten falan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?