2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsun baya da çıkmış

Kizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
Neden bu kadar geç çıkıyor en geç 2 saate çıkar kan sonuçları hayırlısı olsun güzel haberleri alalım da bekleriz

Kizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
Canım devlet hastanesinde mi verdin kanı ya da özel de tsh bile versen en fazla öğlen 2 gibi cıkması lazım saat 5i gerçekten abartmışlar

Maşallah gün geçtikçe koyulaşmış değer artıyor demek ki sağlıkla güzel haberler alırsınız inşallah

Bence pozitif

Bende adetin 3. Günü 3 tane eatrafem ile başladım 5. Gün kontroöe gittim rahim çok kalınmış dökülmemiş ilacı bırak dedi. Nolcak bende bilmiyorum ağustosta zor heralde :-(

Canım belki vucudun bir dahaki ay en sağlıklı haliyle hazır olacaktır. Ben de toplamadan sonra ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi düşünüyorum da hem vucudum dinlendi hem rahmim, iyi oldu. Her işte bi hayır vardır diye düşünelim :)

Hadi canı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin
Amin insallah ..ama simdide ikiz olursa diye az korkmuyor deyilim.. son gebeligimde 23 hafta da rahim acildi benim dr um bu tup bebek tedavisine baslamadan oyle yada boyle dikis atacaz dedi .. varmi tanidigi boyle seyler yasayan

Amin insallah ..ama simdide ikiz olursa diye az korkmuyor deyilim.. son gebeligimde 23 hafta da rahim acildi benim dr um bu tup bebek tedavisine baslamadan oyle yada boyle dikis atacaz dedi .. varmi tanidigi boyle seyler yasayan
Böyle bişey duymuştum bir tanıdıkta. Dikiş atılıyor sanırım ve son haftaları mümkün olduğunca yatarak geçiriyordu. 2 çocuğu da sağlıklı ve zamanında doğdu maşallah

Benimde 26. Haftada ikiz iken rahim açıldı erken doğumla kaybettim bebeklerimi bir sonraki tedavimde tek embriyo transfer ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…