Hadi bakalim guzel sonuclar gelir inş.Bende verdim 11 de en gec cikmis olur
Yok başka testler de var. Pihtilasma vs. Bir de doktor onayları gerekiyor 5 i bulur dedi çocuk. Simdi internetten baktim daha sisteme bile girilmemiş. Ozelde verdim canimCanım devlet hastanesinde mi verdin kanı ya da özel de tsh bile versen en fazla öğlen 2 gibi cıkması lazım saat 5i gerçekten abartmışlar
Bana günde 3 ağızdan, bir de vajinal fitil gibi aşağıdan ittirmemi söyledilerMerhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
CANIM BENde de cikolata kisti var ve bende tüp bebek düşünüyorum nasıl bır süreç anlatabılır mısınbende de 2 tane cikolata kisti var tüp ilk denemem tuttu.
Kizlar Merhaba. Benim 11 agustosta blaskosist trasferim oldu. Aslinda 22 agustosta kan testi yaptirmam lazim ama tabi dayanamayip idrar testi yaptim. Tek bir gunu beklemektense hergun minik bi test yapmak pskolojime iyi geldi. Dun ve bugun sonuclar resimdeki gibi. Ne dersiniz sizce ümit var mi ??Eki Görüntüle 2677312
[/
Öyle uzun söylüyorlar ama daha erken çıkıyor öğleden sonra e nabız üzerinden yada hastanenin sitesinden takip edersen daha erken öğrenirsinKizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
Canım pıhtılaşma testin trombofili paneli testi mi? Benden drum istedi bugün vericem kan ama bana genetik teste giriyor 20 30 güne çıkar sonuç dediler.Yok başka testler de var. Pihtilasma vs. Bir de doktor onayları gerekiyor 5 i bulur dedi çocuk. Simdi internetten baktim daha sisteme bile girilmemiş. Ozelde verdim canim
merhaba özelden anlattım :)CANIM BENde de cikolata kisti var ve bende tüp bebek düşünüyorum nasıl bır süreç anlatabılır mısın
merhaba özelden anlattım :)
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizeKizlar benim sonuc geldi 231.94gebeligim yani gayet guzel artio .. 9 uncu gunum bugun .. hadi sira sizde bekliyorum guzel haberlerinzi❤❤❤
Ay canım hadi hayırlısı çok sevindim darısı bizlereKizlar benim sonuc geldi 231.94gebeligim yani gayet guzel artio .. 9 uncu gunum bugun .. hadi sira sizde bekliyorum guzel haberlerinzi❤❤❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahKizlar benim sonuc geldi 231.94gebeligim yani gayet guzel artio .. 9 uncu gunum bugun .. hadi sira sizde bekliyorum guzel haberlerinzi❤❤❤
Sagol tatlim.. amin hepimize nasip etsin rabbim.Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize
Insallah cnm .. rabbim dileyen herkeze versinAy canım hadi hayırlısı çok sevindim darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?