2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım devlet hastanesinde mi verdin kanı ya da özel de tsh bile versen en fazla öğlen 2 gibi cıkması lazım saat 5i gerçekten abartmışlar
Yok başka testler de var. Pihtilasma vs. Bir de doktor onayları gerekiyor 5 i bulur dedi çocuk. Simdi internetten baktim daha sisteme bile girilmemiş. Ozelde verdim canim

Kizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
Öyle uzun söylüyorlar ama daha erken çıkıyor öğleden sonra e nabız üzerinden yada hastanenin sitesinden takip edersen daha erken öğrenirsin

Ben de şimdi siz kanları verdik dedikçe heyecan bastı kızlar hadi hayırlı haberler alalım inşallah ben öğlen anca çıkarım sanırım

Yok başka testler de var. Pihtilasma vs. Bir de doktor onayları gerekiyor 5 i bulur dedi çocuk. Simdi internetten baktim daha sisteme bile girilmemiş. Ozelde verdim canim
Canım pıhtılaşma testin trombofili paneli testi mi? Benden drum istedi bugün vericem kan ama bana genetik teste giriyor 20 30 güne çıkar sonuç dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…