15. Gun mu canim?kızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
İkiz bence canım hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsinkızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
Oooooooooooo maşşallahkızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
Bende de var ilk hamileligimde de vardı 9a 5e kadar düştüğü oluyordu dun babamın tansiyon aletiyle ölçtüm 10a 6 cıktıinanilmaz bi tansiyon düşüklüğü var ben de
Ikizler geliyor galiba ☺kızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
Canım muhakkak bi tuzlu ayran iç tansiyon düşüklüğü çok zordur bilirim ama hamilelikte yüksek tansiyon sıkıntı canını sıkma bol bol dinlenmen lazım uzan muhakkak bi de kalkarken ani kalkmainanilmaz bi tansiyon düşüklüğü var ben de
Hayırlı olsun canım kaçıncı gündü bugün? Yoksa seninde mi ikizkızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
bilmyorumkii onu sordum hemşreye kese de belli olur dediHayırlı olsun canım kaçıncı gündü bugün? Yoksa seninde mi ikiz
öylemidir gerçektenIkizler geliyor galiba ☺
4 gün canımOooooooooooo maşşallaharalarında kaç gün var kuzum
12. gün sonucunu bilemediğimiz için normalde iki katı artıyor ama sende bir yerde 3 katı artmış gibi:) Eğer istiyorsan inşallah ikizdir canımbilmyorumkii onu sordum hemşreye kese de belli olur dedi
10. gün 157 cıktı
14.gün 1117
ikiz mi acaba
ayaklarını yüksege kaldır uzan doktorunla görüştünmü? gerçi normaldir şu süreçte.. Benimde bildigim yüksek tehlikeliinanilmaz bi tansiyon düşüklüğü var ben de
valla istiyorduk 2 tane de transfer edildi. ama tabi korkularımda cok var hayırlısı ne diyim12. gün sonucunu bilemediğimiz için normalde iki katı artıyor ama sende bir yerde 3 katı artmış gibi:) Eğer istiyorsan inşallah ikizdir canım
Korkma canım ben evlenmeden önce bile ikiz istemiyordum ama şimdi hamile kalabilmek için okadar dua ettim ki ikiz de olsa razıyım üçüz de olsa razıyım yeterki sağlıkla doğsun:) ikiz riskli gebelik ama çok iyi perinatoloji uzmanları var.Hiçbişey olmaz Allahın izniylevalla istiyorduk 2 tane de transfer edildi. ama tabi korkularımda cok var hayırlısı ne diyim
Hormon ilaçlarından ve strestten olabilir bendede çıktı . Losyon verdi cilt doktoru ama kullanmadim. Hala duruyorlarKızlar benim bikaç gündür vücudumda ağrılı sivilceler çıktı hatta boynumda baya çıban gibi bişey çıktı ağrılı ve kaşıntılı çok canımı sıkıyo hiç bugüne kadar yaşadığım birşey değil ilk kez oldu.Böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
Maşallah canım bence ikizbilmyorumkii onu sordum hemşreye kese de belli olur dedi
10. gün 157 cıktı
14.gün 1117
ikiz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?