2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

inanilmaz bi tansiyon düşüklüğü var ben de
Canım muhakkak bi tuzlu ayran iç tansiyon düşüklüğü çok zordur bilirim ama hamilelikte yüksek tansiyon sıkıntı canını sıkma bol bol dinlenmen lazım uzan muhakkak bi de kalkarken ani kalkma

Kızlar ben pazartesi opu oldum dün döllendi dediler yani dün 0.gün mü yoksa 1.gün müydü? Bugün daha aramadı lar bekliyorum

bilmyorumkii onu sordum hemşreye kese de belli olur dedi
10. gün 157 cıktı
14.gün 1117
ikiz mi acaba
12. gün sonucunu bilemediğimiz için normalde iki katı artıyor ama sende bir yerde 3 katı artmış gibi:) Eğer istiyorsan inşallah ikizdir canım

12. gün sonucunu bilemediğimiz için normalde iki katı artıyor ama sende bir yerde 3 katı artmış gibi:) Eğer istiyorsan inşallah ikizdir canım
valla istiyorduk 2 tane de transfer edildi. ama tabi korkularımda cok var hayırlısı ne diyim

valla istiyorduk 2 tane de transfer edildi. ama tabi korkularımda cok var hayırlısı ne diyim
Korkma canım ben evlenmeden önce bile ikiz istemiyordum ama şimdi hamile kalabilmek için okadar dua ettim ki ikiz de olsa razıyım üçüz de olsa razıyım yeterki sağlıkla doğsun:) ikiz riskli gebelik ama çok iyi perinatoloji uzmanları var.Hiçbişey olmaz Allahın izniyle

Hormon ilaçlarından ve strestten olabilir bendede çıktı . Losyon verdi cilt doktoru ama kullanmadim. Hala duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…