2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hormon ilaçlarından ve strestten olabilir bendede çıktı . Losyon verdi cilt doktoru ama kullanmadim. Hala duruyorlar
Yaaa geçti mi peki antibiyotikli kremler veriyolarmış heralde bende kullanmam verseler de.Çay ağcı yağı sürtorum üzerine çok kaşınıyor ve acıyor.İnşallah geçer

işte saglıklı doğuranda cok var tek derdim tek korkum o olursa saglıklı olmaları

Ben de yediğime içtiğime çok dikkat ederim, abur cubur çok nadirdir. Organik beslenirim. Boyum 1.64, kilom 55. Sadece haşimatom var ama ilacımı çok düzenli alırım ve değerlerim çok normal
Merhaba, haşimato için hangi ilacı kullanıyorsunuz. Normalde kan değerlerim oldukça normaldi ancak 2 ay önce kimyasal gebelik nedeni ile düşük yaparken anti tpo ve anti tg değerlerim yüksek çıktı. Dahiliye doktoruna gittim gebelik için bu değerler değil tsh önemli dedi ve anti tpo ile anti tg değerlerini tekrarlamadı bile. Tsh için de 25 mg levotiron alıyorum. Sizin doktorunuzun yaklaşımı nasıl acb?

Merhaba, Allah nasip ederse ctesi günü toplama işlemim olacak ve sonrasında embriyolar ngs işlemi için İstanbula gidecek. Daha önce 3 defa doğal yolla hamile kaldım ama düşüklerim oldu artık ngs yapacağız dedi doktor. İlk tüp bebek denememiz ve süreç hk. hiçbir fikrim yok. Ngs de süreç nasıl ilerledi kaç embriyo gönderdiniz kaçı sağlıklı geldi bilgi verebilir misiniz

İkiz bence canım hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Hayırlısı neyse o olsun, sağlıklı nasıl olcaksa öyle olsun tek duam bu... Darısı da tüm isteyen herkese insallah.
Allahım kimse evlatsız kalmasın özellikle hakeden herkese nasip olur insalah

kızlar şimdi benim sorularım varrr..
Kişisel temizliginizi nasıl yapıyorsunuz? malum coronadan ötürü ağda merkezleri yalan oldu. ben krem kullanıyordum o süreçte ama simdi nasıl oclak bilmiyorum hemşireye sordum kullanabilirsin krem dedi yine de cok sık kullanma jilet kullan dedi. Güvenlir kuaförün varsa eve cagır ama gitme biyere dedi. Evede istemiorum kimde ne hastalık var bilemem jilette ne bilyim cok kötü ya

Diğer sorumda bi bloggerda görmüştüm aynı zamanda bebek hemşiresiymiş kendisi hamile kaldıgı andan itibaren çatlak kremlerine başlamış ve hic catlagı oluşmamış ..sizde basladınız mı baslıcakmısınız?erkenmi?

Benimde suan tek derdim sikintim ikiz ise saglicakla onlari kucagima alabilecem mi.. rahim agzi yetmezligi ile. Bitarafdan cok mutlu bitarafdan cok endiseliyim

Ben jilet kullandim cnm hep..
Kuafor de gitmedim organik yasadim 9 ay

Çatlak konusu ırsi bir durum benim doktorum ben kullanırsan kullan yapında varsa çatlarsan yoksa kullanmazsan bile çatlamazsın dedi.Ğrün farketmez yani dedi.Ben son 2 ay falan kullandım aşırı büyüdüğü halde olmadı çatlağım.Anne abla kardeşlerin sen olmadıysa sen de olmaz olsa da az olur büyük ihtimal

benim normalde bacak arkalaarımda o cizgiler catlaklar var.. ve ablamda oldumu hatırlamıyorum sorsam anlarlar hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…