Canım bende hep ağda yaptırırdım ama artık 2 dir jilet yapıyorum mecbur. Biyerde okumuştum gebeyken tüğ dökücü krem asla kullanmayın yazıyordu. Artık yapacak bişey yok 1 sene jilet kullanıcaz.yapabilşrsen makina yla al ama ben yapamadım.jilet en kolayı galibakızlar şimdi benim sorularım varrr..
Kişisel temizliginizi nasıl yapıyorsunuz? malum coronadan ötürü ağda merkezleri yalan oldu. ben krem kullanıyordum o süreçte ama simdi nasıl oclak bilmiyorum hemşireye sordum kullanabilirsin krem dedi yine de cok sık kullanma jilet kullan dedi. Güvenlir kuaförün varsa eve cagır ama gitme biyere dedi. Evede istemiorum kimde ne hastalık var bilemem jilette ne bilyim cok kötü ya
Eğer ikiz ise hatta değilse bile böyle bir sıkıntın varsa bu sebepten dolayı kaybın olmuşsa mutlaka doktorunla görül konul belli bir haftada serklaj yaptır işine garantiye aldır açılma olduktan sonra yaptırmaktan iyidirBenimde suan tek derdim sikintim ikiz ise saglicakla onlari kucagima alabilecem mi.. rahim agzi yetmezligi ile. Bitarafdan cok mutlu bitarafdan cok endiseliyim
Catlak icin hicbirsey kullanmadim cok az bi catlagim var kasigimin az ustundeDiğer sorumda bi bloggerda görmüştüm aynı zamanda bebek hemşiresiymiş kendisi hamile kaldıgı andan itibaren çatlak kremlerine başlamış ve hic catlagı oluşmamış ..sizde basladınız mı baslıcakmısınız?erkenmi?
jilet nasıl rahatmı? ben arada bacaklarda kullandıgım oldu ama orda kullanmadım hiç korkuyorum acıkcası ondanda üst bisey degilde daha derin kısımlar sıkıntıBen jilet kullandim cnm hep..
Kuafor de gitmedim organik yasadim 9 ay
Serklaj yapilacak zaten kuzum ama ondan sonra ortadaki risk butun kalkmio ki ... bilmiyorum ki nasil olcak yasayan tanidim kimsem de yok.Eğer ikiz ise hatta değilse bile böyle bir sıkıntın varsa bu sebepten dolayı kaybın olmuşsa mutlaka doktorunla görül konul belli bir haftada serklaj yaptır işine garantiye aldır açılma olduktan sonra yaptırmaktan iyidir
benim normalde bacak arkalaarımda o cizgiler catlaklar var.. ve ablamda oldumu hatırlamıyorum sorsam anlarlar hahah
[/QUOTE
Hamilelik dışında benim de var çatlaklarım anan hamilelikte pek oldu diyemem belki çok az.Zaman çok nasıl olsa hamilelik müjdeni verdiğinde sorarsın.Kullanmak istiyorsan da kimyasal yerine hakiki zeytinyağı ile başla derin yumuşasın bebiş de zarar görmemiş olur.Cldin kuruysa 2. Aydan sonra başla zaten
Rahat aslinda alisirsin derin kisimlara da .. ama son aylarda ayna sartjilet nasıl rahatmı? ben arada bacaklarda kullandıgım oldu ama orda kullanmadım hiç korkuyorum acıkcası ondanda üst bisey degilde daha derin kısımlar sıkıntı
Ngs süreci çok güzel ilerliyor bilgi veriyorlar arayıp 4 adet gönderdik 3 ü sağlıklı geldi 1 i down sendromlu geldi imha edildi canım 2 adet transfer edildi kalan 1 donduruldu 3 hafta sürüyor sonucun gelmesiMerhaba, Allah nasip ederse ctesi günü toplama işlemim olacak ve sonrasında embriyolar ngs işlemi için İstanbula gidecek. Daha önce 3 defa doğal yolla hamile kaldım ama düşüklerim oldu artık ngs yapacağız dedi doktor. İlk tüp bebek denememiz ve süreç hk. hiçbir fikrim yok. Ngs de süreç nasıl ilerledi kaç embriyo gönderdiniz kaçı sağlıklı geldi bilgi verebilir misiniz
makinaaa offff cok fenadır hahahCanım bende hep ağda yaptırırdım ama artık 2 dir jilet yapıyorum mecbur. Biyerde okumuştum gebeyken tüğ dökücü krem asla kullanmayın yazıyordu. Artık yapacak bişey yok 1 sene jilet kullanıcaz.yapabilşrsen makina yla al ama ben yapamadım.jilet en kolayı galiba
Zaten kalkmaz hiç bit şeyin garantisi yok ama sonrasına da başına çok dikkat edeceksin ağır iş güç yapmayacaksın bol bol dinleneceksin uzun yürüyüşler de olmayacak.Nasibin de varsa ki inşallah vardır sağsalim alırsın kucağına.Düşünce vücüdu etkiliyor kolay değil ama olumsuz düşünmemeye çalış güzel düşün güzel olsun inşSerklaj yapilacak zaten kuzum ama ondan sonra ortadaki risk butun kalkmio ki ... bilmiyorum ki nasil olcak yasayan tanidim kimsem de yok.
Esim eve yardimci alacagim rahat ol diyor sagolsun.. rabbime emamet iki tane ise ki oyle gorunuyor..Zaten kalkmaz hiç bit şeyin garantisi yok ama sonrasına da başına çok dikkat edeceksin ağır iş güç yapmayacaksın bol bol dinleneceksin uzun yürüyüşler de olmayacak.Nasibin de varsa ki inşallah vardır sağsalim alırsın kucağına.Düşünce vücüdu etkiliyor kolay değil ama olumsuz düşünmemeye çalış güzel düşün güzel olsun inş
Ben uzun zamandır medical park endokrin uzmanına gidiyorum. Mutlaka ultrasonla nodül kontrolü yapar. Ben levotiron 75 kullanıyorum. Kontrollerimi de düzenli yaptırıyorum. Dozda bş değişiklik olmadı.Merhaba, haşimato için hangi ilacı kullanıyorsunuz. Normalde kan değerlerim oldukça normaldi ancak 2 ay önce kimyasal gebelik nedeni ile düşük yaparken anti tpo ve anti tg değerlerim yüksek çıktı. Dahiliye doktoruna gittim gebelik için bu değerler değil tsh önemli dedi ve anti tpo ile anti tg değerlerini tekrarlamadı bile. Tsh için de 25 mg levotiron alıyorum. Sizin doktorunuzun yaklaşımı nasıl acb?
Çok şükür sizin sonucunuz olumlu olmuş inşallah ben ve benim gibi bekleyen herkes için de güzel sonuçlar olur. Peki dondurulmuş embriyo transferinden önce dikkat edilmesi gereken şeyler var mı? Bir de benim doktorum vitamin, folik asit vb haplara bu aydan itibaren başladı bu ilaçları hiç kesmeden devam mı ediyoruz?Ngs süreci çok güzel ilerliyor bilgi veriyorlar arayıp 4 adet gönderdik 3 ü sağlıklı geldi 1 i down sendromlu geldi imha edildi canım 2 adet transfer edildi kalan 1 donduruldu 3 hafta sürüyor sonucun gelmesi
Teşekkür ederim sanırım transferden önce aklımda soru işareti kalmasın diye bir daha anti tpo ve anti tg baktıracağımBen uzun zamandır medical park endokrin uzmanına gidiyorum. Mutlaka ultrasonla nodül kontrolü yapar. Ben levotiron 75 kullanıyorum. Kontrollerimi de düzenli yaptırıyorum. Dozda bş değişiklik olmadı.
Benim doktorum da tsh a önem veriyor. Siz peki gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başladınızmıMerhaba, haşimato için hangi ilacı kullanıyorsunuz. Normalde kan değerlerim oldukça normaldi ancak 2 ay önce kimyasal gebelik nedeni ile düşük yaparken anti tpo ve anti tg değerlerim yüksek çıktı. Dahiliye doktoruna gittim gebelik için bu değerler değil tsh önemli dedi ve anti tpo ile anti tg değerlerini tekrarlamadı bile. Tsh için de 25 mg levotiron alıyorum. Sizin doktorunuzun yaklaşımı nasıl acb?
Canım ben Kızımda 13 kilo aldım 3. Aydan itibaren bebe yağı ve kakao yağını karıştırıp sürdüm doktor tavsiye etmişti hiç çatlağım olmadı şükür yine aynı yöntemi yapmayı düşünüyorum.diğer soruya gelince çok şükür h tek tük tüylerim var iğneli epilasyon yaptırmıştım kızımın doğumundan sonra o sebeple rahatım ama kaş bıyık sıkıntı onu da evde hallederim bir şekildeDiğer sorumda bi bloggerda görmüştüm aynı zamanda bebek hemşiresiymiş kendisi hamile kaldıgı andan itibaren çatlak kremlerine başlamış ve hic catlagı oluşmamış ..sizde basladınız mı baslıcakmısınız?erkenmi?
Canım ikizler geliyor gözün aydın Allah kucağına da almayı nasip etsinKızlar transfer sonrası
11.gün değerim 705
15.gün değerim 2850
Hayırlı olsun canım, sen yorma kendini, taşınıcam diye iş yapma.Simdi bakdim da saka gibi koskoca rize perinatoloji uzmani yok... bitane bulabildim oda trabzon da ... alanyadan rize tasiniyoruz en gec 2 hafta sonra nasil olacak bilmiyorum deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?