2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım bende hep ağda yaptırırdım ama artık 2 dir jilet yapıyorum mecbur. Biyerde okumuştum gebeyken tüğ dökücü krem asla kullanmayın yazıyordu. Artık yapacak bişey yok 1 sene jilet kullanıcaz.yapabilşrsen makina yla al ama ben yapamadım.jilet en kolayı galiba

Benimde suan tek derdim sikintim ikiz ise saglicakla onlari kucagima alabilecem mi.. rahim agzi yetmezligi ile. Bitarafdan cok mutlu bitarafdan cok endiseliyim
Eğer ikiz ise hatta değilse bile böyle bir sıkıntın varsa bu sebepten dolayı kaybın olmuşsa mutlaka doktorunla görül konul belli bir haftada serklaj yaptır işine garantiye aldır açılma olduktan sonra yaptırmaktan iyidir

Catlak icin hicbirsey kullanmadim cok az bi catlagim var kasigimin az ustunde

Serklaj yapilacak zaten kuzum ama ondan sonra ortadaki risk butun kalkmio ki ... bilmiyorum ki nasil olcak yasayan tanidim kimsem de yok.

Ngs süreci çok güzel ilerliyor bilgi veriyorlar arayıp 4 adet gönderdik 3 ü sağlıklı geldi 1 i down sendromlu geldi imha edildi canım 2 adet transfer edildi kalan 1 donduruldu 3 hafta sürüyor sonucun gelmesi

makinaaa offff cok fenadır hahah jilete döneyim ozaman napalım

Serklaj yapilacak zaten kuzum ama ondan sonra ortadaki risk butun kalkmio ki ... bilmiyorum ki nasil olcak yasayan tanidim kimsem de yok.
Zaten kalkmaz hiç bit şeyin garantisi yok ama sonrasına da başına çok dikkat edeceksin ağır iş güç yapmayacaksın bol bol dinleneceksin uzun yürüyüşler de olmayacak.Nasibin de varsa ki inşallah vardır sağsalim alırsın kucağına.Düşünce vücüdu etkiliyor kolay değil ama olumsuz düşünmemeye çalış güzel düşün güzel olsun inş

Esim eve yardimci alacagim rahat ol diyor sagolsun.. rabbime emamet iki tane ise ki oyle gorunuyor..

Ben uzun zamandır medical park endokrin uzmanına gidiyorum. Mutlaka ultrasonla nodül kontrolü yapar. Ben levotiron 75 kullanıyorum. Kontrollerimi de düzenli yaptırıyorum. Dozda bş değişiklik olmadı.

Ngs süreci çok güzel ilerliyor bilgi veriyorlar arayıp 4 adet gönderdik 3 ü sağlıklı geldi 1 i down sendromlu geldi imha edildi canım 2 adet transfer edildi kalan 1 donduruldu 3 hafta sürüyor sonucun gelmesi
Çok şükür sizin sonucunuz olumlu olmuş inşallah ben ve benim gibi bekleyen herkes için de güzel sonuçlar olur. Peki dondurulmuş embriyo transferinden önce dikkat edilmesi gereken şeyler var mı? Bir de benim doktorum vitamin, folik asit vb haplara bu aydan itibaren başladı bu ilaçları hiç kesmeden devam mı ediyoruz?

Ben uzun zamandır medical park endokrin uzmanına gidiyorum. Mutlaka ultrasonla nodül kontrolü yapar. Ben levotiron 75 kullanıyorum. Kontrollerimi de düzenli yaptırıyorum. Dozda bş değişiklik olmadı.
Teşekkür ederim sanırım transferden önce aklımda soru işareti kalmasın diye bir daha anti tpo ve anti tg baktıracağım

Benim doktorum da tsh a önem veriyor. Siz peki gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başladınızmı

Simdi bakdim da saka gibi koskoca rize perinatoloji uzmani yok... bitane bulabildim oda trabzon da ... alanyadan rize tasiniyoruz en gec 2 hafta sonra nasil olacak bilmiyorum deli sorular.

Canım ben Kızımda 13 kilo aldım 3. Aydan itibaren bebe yağı ve kakao yağını karıştırıp sürdüm doktor tavsiye etmişti hiç çatlağım olmadı şükür yine aynı yöntemi yapmayı düşünüyorum.diğer soruya gelince çok şükür h tek tük tüylerim var iğneli epilasyon yaptırmıştım kızımın doğumundan sonra o sebeple rahatım ama kaş bıyık sıkıntı onu da evde hallederim bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…