Hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Darısı bizeKızlar transfer sonrası
11.gün değerim 705
15.gün değerim 2850♥
Amannn maşallah Bir ikizimiz daha geliyorKızlar transfer sonrası
11.gün değerim 705
15.gün değerim 2850♥
Yok duruyor benimki geçmedi zaten doktor dedi sende cilt bozukluğu varYaaageçti mi peki antibiyotikli kremler veriyolarmış heralde bende kullanmam verseler de.Çay ağcı yağı sürtorum üzerine çok kaşınıyor ve acıyor.İnşallah geçer
MaşallahHadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Darısı bize
Şöyleki trombofili paneli testi yaptırdık mthfr genimde heterozigot mutasyon var tehlikeli olan homozigot mutasyon imiş ama doktorum şansa bırakmak istemedi o nedenle kullandım ama yalnızca 3. Gebeliğimde. O gebeliğimde kimyasal olduğu için iğnenin faydası olmadı. Malesef ilk 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanana kadar ısrar etmeme rağmen diğer doktorlar klasik kan ve hormon testleri dışında başka bir test istemedi. Belki ilk 2 gebeliğim için kan sulandırıcı faydalı olurduBenim doktorum da tsh a önem veriyor. Siz peki gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başladınızmı
ya cilt bozuklugu bende de başladı.. bacagımda büyük svilce cıkmıs.. onun dısında da transfer öncesinde de gül hastalıg baslamıstı ilac krem kullandım transferden önce ama fayda etmedi. smdi yayıldı iyice bi cosuyolar kızarıyo bi sönüyolar anlamadım bende birsey kullanmıyorumYok duruyor benimki geçmedi zaten doktor dedi sende cilt bozukluğu var
Baslayalim ama hangi çatlak kremini kullanmak lazım. Araştırmak gerekiyorDiğer sorumda bi bloggerda görmüştüm aynı zamanda bebek hemşiresiymiş kendisi hamile kaldıgı andan itibaren çatlak kremlerine başlamış ve hic catlagı oluşmamış ..sizde basladınız mı baslıcakmısınız?erkenmi?
ben bitane isim buldum o bloggerin önerisi işte araştırmak lazım bi yere not ettiydim bulursam yazcamBaslayalim ama hangi çatlak kremini kullanmak lazım. Araştırmak gerekiyor
Gül hastalığı bebeğe geçiyor mu pekiya cilt bozuklugu bende de başladı.. bacagımda büyük svilce cıkmıs.. onun dısında da transfer öncesinde de gül hastalıg baslamıstı ilac krem kullandım transferden önce ama fayda etmedi. smdi yayıldı iyice bi cosuyolar kızarıyo bi sönüyolar anlamadım bende birsey kullanmıyorum
lierac catlak önleyici krem adı buymuşBaslayalim ama hangi çatlak kremini kullanmak lazım. Araştırmak gerekiyor
hiç bir bilgim yok umarım gecmiyodurGül hastalığı bebeğe geçiyor mu peki
hepsine çoooook aminnnnnnnnnnHadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Darısı bize
Yaa bende çıldırcam 33 yıldır böyle bişey ilk defa oluyo bende boynumda kocaman bi çıban gibi bişey çıktı.Transferin ilk günlerinde de alerji olmuştum bide dirseklerimin iç kısmında ürtiker oldu birden kaşınıp kabarmaya başlıyo sonra sönüyo.Sırtımda ağrılı bi sivilce var.Demekki ilaçlardan tek yaşayan ben değilmişim.ya cilt bozuklugu bende de başladı.. bacagımda büyük svilce cıkmıs.. onun dısında da transfer öncesinde de gül hastalıg baslamıstı ilac krem kullandım transferden önce ama fayda etmedi. smdi yayıldı iyice bi cosuyolar kızarıyo bi sönüyolar anlamadım bende birsey kullanmıyorum
yok yok ilaclar etkiliyor eee bir sürü şey alıyoruz illa etkilicek. zamanla azaltıcaz dedi ama coraspini bitirdi prednol da bitince daha almaa dedi. ama beni rahatısz eden o iğneler cok mahvetti kollarımıYaa bende çıldırcam 33 yıldır böyle bişey ilk defa oluyo bende boynumda kocaman bi çıban gibi bişey çıktı.Transferin ilk günlerinde de alerji olmuştum bide dirseklerimin iç kısmında ürtiker oldu birden kaşınıp kabarmaya başlıyo sonra sönüyo.Sırtımda ağrılı bi sivilce var.Demekki ilaçlardan tek yaşayan ben değilmişim.
Bende lierac ın çatlak kremi ve çatlak serumu var bikaç ay önce ikili almıştım çok övmüşlerdi.Lierac güzel bir marka ama hamileler için zarlı bişey varmı içinde araştırmak lazım.Baslayalim ama hangi çatlak kremini kullanmak lazım. Araştırmak gerekiyor
Koldan başka biyerden yapılmıyormuymuş ben hiç koldan iğne yapmadım.Bende hibor var göbekten o da gün geçtikce daha çok acıtıyor, bide progestan var o zaten kaçadan.yok yok ilaclar etkiliyor eee bir sürü şey alıyoruz illa etkilicek. zamanla azaltıcaz dedi ama coraspini bitirdi prednol da bitince daha almaa dedi. ama beni rahatısz eden o iğneler cok mahvetti kollarımı
malesef rize trabzon giresun ve ordu bunların hiç birinde tam anlamıyla duzgun doktor yok.kadin doğum üzerine hiç kimseyi bulamıyorsun .Simdi bakdim da saka gibi koskoca rize perinatoloji uzmani yok... bitane bulabildim oda trabzon da ... alanyadan rize tasiniyoruz en gec 2 hafta sonra nasil olacak bilmiyorum deli sorular.
Bende var olierac catlak önleyici krem adı buymuş
Canim cok gecmis olsun bendeee var.. akne rose..gunese cikma.cok..maske kullanimi bile yuzunun alev almasini saglayabiliyo..hararet yaptigi icin..malesef hayat boyuu surcekmis..doktoeum ole soylemisti bana..ya cilt bozuklugu bende de başladı.. bacagımda büyük svilce cıkmıs.. onun dısında da transfer öncesinde de gül hastalıg baslamıstı ilac krem kullandım transferden önce ama fayda etmedi. smdi yayıldı iyice bi cosuyolar kızarıyo bi sönüyolar anlamadım bende birsey kullanmıyorum
oksapar koldan benimde mahvettti dayancaz umarim tüm hamilelik boyunca tek derdimiz bunlar olurKoldan başka biyerden yapılmıyormuymuş ben hiç koldan iğne yapmadım.Bende hibor var göbekten o da gün geçtikce daha çok acıtıyor, bide progestan var o zaten kaçadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?