2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Yaaa geçti mi peki antibiyotikli kremler veriyolarmış heralde bende kullanmam verseler de.Çay ağcı yağı sürtorum üzerine çok kaşınıyor ve acıyor.İnşallah geçer
Yok duruyor benimki geçmedi zaten doktor dedi sende cilt bozukluğu var

Benim doktorum da tsh a önem veriyor. Siz peki gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başladınızmı
Şöyleki trombofili paneli testi yaptırdık mthfr genimde heterozigot mutasyon var tehlikeli olan homozigot mutasyon imiş ama doktorum şansa bırakmak istemedi o nedenle kullandım ama yalnızca 3. Gebeliğimde. O gebeliğimde kimyasal olduğu için iğnenin faydası olmadı. Malesef ilk 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanana kadar ısrar etmeme rağmen diğer doktorlar klasik kan ve hormon testleri dışında başka bir test istemedi. Belki ilk 2 gebeliğim için kan sulandırıcı faydalı olurdu
Siz kullanıyor musunuz?

Yok duruyor benimki geçmedi zaten doktor dedi sende cilt bozukluğu var
ya cilt bozuklugu bende de başladı.. bacagımda büyük svilce cıkmıs.. onun dısında da transfer öncesinde de gül hastalıg baslamıstı ilac krem kullandım transferden önce ama fayda etmedi. smdi yayıldı iyice bi cosuyolar kızarıyo bi sönüyolar anlamadım bende birsey kullanmıyorum

Baslayalim ama hangi çatlak kremini kullanmak lazım. Araştırmak gerekiyor

Gül hastalığı bebeğe geçiyor mu peki

Yaa bende çıldırcam 33 yıldır böyle bişey ilk defa oluyo bende boynumda kocaman bi çıban gibi bişey çıktı.Transferin ilk günlerinde de alerji olmuştum bide dirseklerimin iç kısmında ürtiker oldu birden kaşınıp kabarmaya başlıyo sonra sönüyo.Sırtımda ağrılı bi sivilce var.Demekki ilaçlardan tek yaşayan ben değilmişim.

yok yok ilaclar etkiliyor eee bir sürü şey alıyoruz illa etkilicek. zamanla azaltıcaz dedi ama coraspini bitirdi prednol da bitince daha almaa dedi. ama beni rahatısz eden o iğneler cok mahvetti kollarımı

Baslayalim ama hangi çatlak kremini kullanmak lazım. Araştırmak gerekiyor
Bende lierac ın çatlak kremi ve çatlak serumu var bikaç ay önce ikili almıştım çok övmüşlerdi.Lierac güzel bir marka ama hamileler için zarlı bişey varmı içinde araştırmak lazım.

yok yok ilaclar etkiliyor eee bir sürü şey alıyoruz illa etkilicek. zamanla azaltıcaz dedi ama coraspini bitirdi prednol da bitince daha almaa dedi. ama beni rahatısz eden o iğneler cok mahvetti kollarımı
Koldan başka biyerden yapılmıyormuymuş ben hiç koldan iğne yapmadım.Bende hibor var göbekten o da gün geçtikce daha çok acıtıyor, bide progestan var o zaten kaçadan.

Simdi bakdim da saka gibi koskoca rize perinatoloji uzmani yok... bitane bulabildim oda trabzon da ... alanyadan rize tasiniyoruz en gec 2 hafta sonra nasil olacak bilmiyorum deli sorular.
malesef rize trabzon giresun ve ordu bunların hiç birinde tam anlamıyla duzgun doktor yok.kadin doğum üzerine hiç kimseyi bulamıyorsun .

Canim cok gecmis olsun bendeee var.. akne rose..gunese cikma.cok..maske kullanimi bile yuzunun alev almasini saglayabiliyo..hararet yaptigi icin..malesef hayat boyuu surcekmis..doktoeum ole soylemisti bana..

Koldan başka biyerden yapılmıyormuymuş ben hiç koldan iğne yapmadım.Bende hibor var göbekten o da gün geçtikce daha çok acıtıyor, bide progestan var o zaten kaçadan.
oksapar koldan benimde mahvettti dayancaz umarim tüm hamilelik boyunca tek derdimiz bunlar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…