ben 2 kez gideblldim cildiyeye strese kaynaklı dedi aslinda tüp bebek süreci bide ofise dönmek mevzusu vardi o bende sıkıntı yapti sanirimCanim cok gecmis olsun bendeee var.. akne rose..gunese cikma.cok..maske kullanimi bile yuzunun alev almasini saglayabiliyo..hararet yaptigi icin..malesef hayat boyuu surcekmis..doktoeum ole soylemisti bana..
hepimize gecmis olsn peki cocug gecme durumu varmi var mi bilginCanim cok gecmis olsun bendeee var.. akne rose..gunese cikma.cok..maske kullanimi bile yuzunun alev almasini saglayabiliyo..hararet yaptigi icin..malesef hayat boyuu surcekmis..doktoeum ole soylemisti bana..
aynen övmüşler kullanmaya basladinmi pekiiiBende var obikaç ay önce trendyoldan çok uyguna almıştım çatlak kremi ve serumu ikili.Çok övüyolar jel kıvamında kokusuz bişey.
Benim de çene kısmında çıkmıştı kocaman daha once hic olmayan büyüklükte ve siyah renkte bir sivilce korkmustum sonra kendiliğinden gecti. simdi baska yerlerde hatta kasik bölgemde filan da çıkıyor bence de ilaçlardan o kadar hormon alıyoruz sonuçta canımYaa bende çıldırcam 33 yıldır böyle bişey ilk defa oluyo bende boynumda kocaman bi çıban gibi bişey çıktı.Transferin ilk günlerinde de alerji olmuştum bide dirseklerimin iç kısmında ürtiker oldu birden kaşınıp kabarmaya başlıyo sonra sönüyo.Sırtımda ağrılı bi sivilce var.Demekki ilaçlardan tek yaşayan ben değilmişim.
Benim aşırı bi çatlak sorunum yoktu bikaç kez kullandım sonra transfer hazırlığından sonra kullanmadım hiçbi kimyasal bişey kullanmadım o dönemden itibaren , hamilelik olursa başlarım içinde zararlı bişey yoksaaynen övmüşler kullanmaya basladinmi pekiii
Masallah ne guzel cok sevindimKızlar transfer sonrası
11.gün değerim 705
15.gün değerim 2850♥
Aslında değerler hep 2 katı artmış canım benim ikiz de çok daha fazla artıyorduAmannn maşallah Bir ikizimiz daha geliyor
Evet inşallah geçer.Normalde hamile kaldıktan sonra cilt güzelleşir derler ama biz hamile kalsak da ilaçların etkisi baya sürcek gibiBenim de çene kısmında çıkmıştı kocaman daha once hic olmayan büyüklükte ve siyah renkte bir sivilce korkmustum sonra kendiliğinden gecti. simdi baska yerlerde hatta kasik bölgemde filan da çıkıyor bence de ilaçlardan o kadar hormon alıyoruz sonuçta canım
Hadi hayırlısı canım sağlıcakla devam eder inşallahGüneydin herkese ben de kan verdim sağlık ocağında inşallah öğleden sonraya çıkar
Kaçıncı gün değerin canım maşallahkızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
Sağol canım benimHadi hayırlısı canım sağlıcakla devam eder inşallah
Tesekkur ederim canım güzel dileğin duan için inşallah rabbim ol der olurHayatguzeldir transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun on gün sonra güzel haberlerini alalım inşallah
Hic bilmiyorum canim..sanmiyorum..oladabilir olmayadabilir..bizim ailede bir tek teyzemde var mesela onun cocugunda yok..akne rose..ya aslinda reakutan diye bi ilac var o baya geciroyor..ama onu kullanincada 1 sene gebelik dusunemiyoaun..cok agir bir ilacmis..bana da psikolojik oluyo dedi doktor..krem felan transfer surecinde kullanabilirsin demisti hem cilt hemde tup bebek doktorum..fakat agiz yoluyla ilac kullanamazsin demislerdi..cok gecmia olsun tekrar..bende dis problemi de var.10 eylul gibii tedavim baslicak benimde..7 eylule randevu aldim baskent hastanesi cene cerrahindan gomulu 20 liklerden kurtiliyim dedim..hamile felan kalirsam tedavide sikinti oluyomus..dis agrisida hicbiseye benzemiyo..insallah siz yasamazsiniz..kuzum.hepimize gecmis olsn peki cocug gecme durumu varmi var mi bilgin
Canimcimm belliimi sonucun..insallahh guzrl bir degerr gelir kuzum ya..dualatim seninlee..insallahhSağol canım benimkaçta gittin kalp ve kese için
Canım benim mthfr677t genim homozigot yazıyor ama diğer genlerim yani trombofili panelim de ki diğer genler normal yazıyor hematoloğa bile gittim kan pıhtısı yok diyor geçen doğal yolla olan gebeligim de bile kan sulandırıcı kullanmama rağmen yine çocuğumun kalbi durdu şimdi sen homozigot tehlikeli yazmışsın acaba yine mi gitsem şuan tüp bebek doktorum mthfr677t geni için iğnenin ağır olduğunu bu genin sadece folikasit ve b12 yle ilgili bir gen olduğunu belirtti ekstra vitamin desteği alıyorum ama iğne de mi kullanmalıyım kafam aşırı karışıkŞöyleki trombofili paneli testi yaptırdık mthfr genimde heterozigot mutasyon var tehlikeli olan homozigot mutasyon imiş ama doktorum şansa bırakmak istemedi o nedenle kullandım ama yalnızca 3. Gebeliğimde. O gebeliğimde kimyasal olduğu için iğnenin faydası olmadı. Malesef ilk 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanana kadar ısrar etmeme rağmen diğer doktorlar klasik kan ve hormon testleri dışında başka bir test istemedi. Belki ilk 2 gebeliğim için kan sulandırıcı faydalı olurdu
Siz kullanıyor musunuz?
Kuzu 6+4 te gittim ben ayrı ayrı gitmedimSağol canım benimkaçta gittin kalp ve kese için
Ben sadece 1 transfer yaşadım. 3 embriyom vardı. İkisini koydular 1 i donduruldu. Transferle birlikte hemen ipne ve coraspirin başladılar. İster pıhtılaşma olsun olmasın risk almak istemiyorlar. Ama malesef ikisi de tutmadı. Tek dondurulmuşu transfer etmek yerine daha çok embriyo olsun diye 2. Tedaviye başlamayı uygun buldu doktorum. Şimdi vitamin desteği alıyorum. Bir de 11 mm çikolata kistim varmış, çok minicik ama sanırım iğneyle onu baskılayıp transferi öyle yapacak.Şöyleki trombofili paneli testi yaptırdık mthfr genimde heterozigot mutasyon var tehlikeli olan homozigot mutasyon imiş ama doktorum şansa bırakmak istemedi o nedenle kullandım ama yalnızca 3. Gebeliğimde. O gebeliğimde kimyasal olduğu için iğnenin faydası olmadı. Malesef ilk 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanana kadar ısrar etmeme rağmen diğer doktorlar klasik kan ve hormon testleri dışında başka bir test istemedi. Belki ilk 2 gebeliğim için kan sulandırıcı faydalı olurdu
Siz kullanıyor musunuz?
İşte ben ama farklı merkezler de verdim o değişken olurmuş doktorum ikiz olduğunu söyledi henüz keseye bakmadık inşallah kese ve kalp için 5 Eylül de gideceğimAslında değerler hep 2 katı artmış canım benim ikiz de çok daha fazla artıyordu
İnşallah geçmez canımhiç bir bilgim yok umarım gecmiyodur
Babaannem Kız olursa annesinin güzelliğini alır derdiEvet inşallah geçer.Normalde hamile kaldıktan sonra cilt güzelleşir derler ama biz hamile kalsak da ilaçların etkisi baya sürcek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?