Öncelikle üzülmenizi ve stres olmanızı kesinlikle istemem sakin kalıp uygun bir çözüm düşünelim çünkü bebişlerinizin sağlıklı doğması önceliğimiz Allahın izni ile de öyle olacakCanım benim mthfr677t genim homozigot yazıyor ama diğer genlerim yani trombofili panelim de ki diğer genler normal yazıyor hematoloğa bile gittim kan pıhtısı yok diyor geçen doğal yolla olan gebeligim de bile kan sulandırıcı kullanmama rağmen yine çocuğumun kalbi durdu şimdi sen homozigot tehlikeli yazmışsın acaba yine mi gitsem şuan tüp bebek doktorum mthfr677t geni için iğnenin ağır olduğunu bu genin sadece folikasit ve b12 yle ilgili bir gen olduğunu belirtti ekstra vitamin desteği alıyorum ama iğne de mi kullanmalıyım kafam aşırı karışık
Teşekkür ederim.. hangi şehirdesiniz? Sanırım nerde yaptırdığınızda önemli.Benimde çikolata kistim vardı tüp bebekle 35 yaşından sonra 2 kez hamile kaldım. Şimdi 3. Deneme yapacağız inş karamsarlığa düşme
Aşılamayla zaman kaybettim sanırım. Manevi olarak da çok yoruldum. Siz hangi şehirdesiniz? Hastane seçerken neye dikkat etmem gerekiyor?bende de 2 tane cikolata kisti var tüp ilk denemem tuttu.
Ne güzel işte rahat ol sendeEsim eve yardimci alacagim rahat ol diyor sagolsun.. rabbime emamet iki tane ise ki oyle gorunuyor..
Ben de farklı merkezlerde verdim canım rabbim gönlüne göre versin inşallahİşte ben ama farklı merkezler de verdim o değişken olurmuş doktorum ikiz olduğunu söyledi henüz keseye bakmadık inşallah kese ve kalp için 5 Eylül de gideceğim♥
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızBen sadece 1 transfer yaşadım. 3 embriyom vardı. İkisini koydular 1 i donduruldu. Transferle birlikte hemen ipne ve coraspirin başladılar. İster pıhtılaşma olsun olmasın risk almak istemiyorlar. Ama malesef ikisi de tutmadı. Tek dondurulmuşu transfer etmek yerine daha çok embriyo olsun diye 2. Tedaviye başlamayı uygun buldu doktorum. Şimdi vitamin desteği alıyorum. Bir de 11 mm çikolata kistim varmış, çok minicik ama sanırım iğneyle onu baskılayıp transferi öyle yapacak.
Sen test yaptın mı canım
Yok ben yapmadım aynı gün transfer olduğumuz kızlardan nitro dışında yapan varmı merak ettim ben korkuyorum ve yaklaştıkça ümitsizlik artıyorSen test yaptın mı canım
Sağol canım benim sağlık ocağında verdim ya daha çıkmamış saat başı bakıyorumCanimcimm belliimi sonucun..insallahh guzrl bir degerr gelir kuzum ya..dualatim seninlee..insallahh
ben yapmadım canım. çünkü idrar testi pozitif de olsa yanıltıcı olabiliyor sanırım bilmiyorum. cuma sabahı direk testi veririm artık kısmet. belirtileriniz varmı kızlar
Insallah aksama kadar guzel haberlerini alcaz kuzm benim..Sağol canım benim sağlık ocağında verdim ya daha çıkmamış saat başı bakıyorum
Allah razı olsun Coraspin içiyorum her gece onu aksatmıyoruz doktorum bu sefer sadece coraspin kullanacağız diyor ama inanın ben de o kadar tedirginim ki şansa ne çıkarsa kafasına girdim kafamızı karıştırıyorlar doktorlar daÖncelikle üzülmenizi ve stres olmanızı kesinlikle istemem sakin kalıp uygun bir çözüm düşünelim çünkü bebişlerinizin sağlıklı doğması önceliğimiz Allahın izni ile de öyle olacakBen doktorundan duyduklarımı ve araştırdıklarımı yazdım belki de sizin durumunuz için geçerli değildir. Doktorunuz tüm sonuçlarınızı görmüştür ve en doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum. İçinize sinmezse bir daha görüşün ve kafanızdakileri sorun ama sakın doktorla konuşmadan iğne ya da ilaç almayın kan sulandırıcı olarak. K vitamini içeren yeşil yapraklı sebzelerden biraz uzak durun ve mümkünse bol bol vişne suyu kaynatıp için çünkü vişne suyunun kan cıvıtıcı özelliği var.
Bunlara baktırmak icin ekstra bir işlem mi yaptiriyorsunuz yoksa zaten her tüp bebekte bakılıyor mu bunlaraNgs süreci çok güzel ilerliyor bilgi veriyorlar arayıp 4 adet gönderdik 3 ü sağlıklı geldi 1 i down sendromlu geldi imha edildi canım 2 adet transfer edildi kalan 1 donduruldu 3 hafta sürüyor sonucun gelmesi
Benim sadece kasık ağrım var oda hastalanmadan öncede olurdu yani bir belirtim yok sizde varmıben yapmadım canım. çünkü idrar testi pozitif de olsa yanıltıcı olabiliyor sanırım bilmiyorum. cuma sabahı direk testi veririm artık kısmet. belirtileriniz varmı kızlar
Ben dün evde yaptık çıkmadı Cuma evde tekrar yapacağım Cumartesi de test günüm kan vereceğim beklemedeyim
Işık’larımda doluluk hissi arada da batma gibi ağrı oluyor o kadar başka belirtim yok.Bir de uyku kaybım var uyuyamıyorum belirtimidir bilmiyorumBenim sadece kasık ağrım var oda hastalanmadan öncede olurdu yani bir belirtim yok sizde varmı
bu yeterli belirti bence:)))Benim sadece kasık ağrım var oda hastalanmadan öncede olurdu yani bir belirtim yok sizde varmı
ben aslında özel olarak birşeye dikkat etmedim sadece adı bile olsa hastanenin yeni açılmış olmaması benim için önemliydi. cünkü yeni acılan hastanelerde embrilog tam oturmamıs olabilir doktoru iyi bile olsa. cünkü doktor kadar onlarda önemli. oyuzden ben ona dikkat ettm ve doktorun tamamen iicime sinmesine dikkat ettm ki ben cok yerle görüştüm tüp için hepsi doktoru beğenmedigimden vazgeçtim..istanbul yeşilköy acıbademde yaptırıdm ben.siz nrdensiniz? ilk denememde tuttu benim ama bende cok zaman kaybettm aşılama yaptırmadım ama yinede cok zaman kaybettimAşılamayla zaman kaybettim sanırım. Manevi olarak da çok yoruldum. Siz hangi şehirdesiniz? Hastane seçerken neye dikkat etmem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?