2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Öncelikle üzülmenizi ve stres olmanızı kesinlikle istemem sakin kalıp uygun bir çözüm düşünelim çünkü bebişlerinizin sağlıklı doğması önceliğimiz Allahın izni ile de öyle olacak Ben doktorundan duyduklarımı ve araştırdıklarımı yazdım belki de sizin durumunuz için geçerli değildir. Doktorunuz tüm sonuçlarınızı görmüştür ve en doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum. İçinize sinmezse bir daha görüşün ve kafanızdakileri sorun ama sakın doktorla konuşmadan iğne ya da ilaç almayın kan sulandırıcı olarak. K vitamini içeren yeşil yapraklı sebzelerden biraz uzak durun ve mümkünse bol bol vişne suyu kaynatıp için çünkü vişne suyunun kan cıvıtıcı özelliği var.

İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Benim toplamam ctesi olacak ama transfer için 1 ay bekleyeceğim embriyolar analize gidecek. İnşallah hayırlısı olur

Allah razı olsun Coraspin içiyorum her gece onu aksatmıyoruz doktorum bu sefer sadece coraspin kullanacağız diyor ama inanın ben de o kadar tedirginim ki şansa ne çıkarsa kafasına girdim kafamızı karıştırıyorlar doktorlar da

Ngs süreci çok güzel ilerliyor bilgi veriyorlar arayıp 4 adet gönderdik 3 ü sağlıklı geldi 1 i down sendromlu geldi imha edildi canım 2 adet transfer edildi kalan 1 donduruldu 3 hafta sürüyor sonucun gelmesi
Bunlara baktırmak icin ekstra bir işlem mi yaptiriyorsunuz yoksa zaten her tüp bebekte bakılıyor mu bunlara

ben yapmadım canım. çünkü idrar testi pozitif de olsa yanıltıcı olabiliyor sanırım bilmiyorum. cuma sabahı direk testi veririm artık kısmet. belirtileriniz varmı kızlar
Benim sadece kasık ağrım var oda hastalanmadan öncede olurdu yani bir belirtim yok sizde varmı

Aşılamayla zaman kaybettim sanırım. Manevi olarak da çok yoruldum. Siz hangi şehirdesiniz? Hastane seçerken neye dikkat etmem gerekiyor?
ben aslında özel olarak birşeye dikkat etmedim sadece adı bile olsa hastanenin yeni açılmış olmaması benim için önemliydi. cünkü yeni acılan hastanelerde embrilog tam oturmamıs olabilir doktoru iyi bile olsa. cünkü doktor kadar onlarda önemli. oyuzden ben ona dikkat ettm ve doktorun tamamen iicime sinmesine dikkat ettm ki ben cok yerle görüştüm tüp için hepsi doktoru beğenmedigimden vazgeçtim..istanbul yeşilköy acıbademde yaptırıdm ben.siz nrdensiniz? ilk denememde tuttu benim ama bende cok zaman kaybettm aşılama yaptırmadım ama yinede cok zaman kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…