Ben seninle es devam ediyorumBen de farklı merkezlerde verdim canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
ay insallah hayırlısı olsunİnşallah geçmez canım
Doktor sana cuma mı kan testi ver dedi bana cumartesi dedi Demekkki cuma da yapabilirimben yapmadım canım. çünkü idrar testi pozitif de olsa yanıltıcı olabiliyor sanırım bilmiyorum. cuma sabahı direk testi veririm artık kısmet. belirtileriniz varmı kızlar
valla gecmis olsun hepsi zor ama diiş en zoru bende cok iyi bilirim oyuzden coronadan önce aslında diş tedavisinde başlamıştım önemli olan cürükleri temizlettm kanal tedavisi oldum ama ufak tefek cürükler kaldı geriye araya corona engeli girdi insallah o ufak cürükler sorun olmaz. 20likleri cektir cürükleride temizlettir diş sorununu bende cok duyuyorum gebelerdeHic bilmiyorum canim..sanmiyorum..oladabilir olmayadabilir..bizim ailede bir tek teyzemde var mesela onun cocugunda yok..akne rose..ya aslinda reakutan diye bi ilac var o baya geciroyor..ama onu kullanincada 1 sene gebelik dusunemiyoaun..cok agir bir ilacmis..bana da psikolojik oluyo dedi doktor..krem felan transfer surecinde kullanabilirsin demisti hem cilt hemde tup bebek doktorum..fakat agiz yoluyla ilac kullanamazsin demislerdi..cok gecmia olsun tekrar..bende dis problemi de var.10 eylul gibii tedavim baslicak benimde..7 eylule randevu aldim baskent hastanesi cene cerrahindan gomulu 20 liklerden kurtiliyim dedim..hamile felan kalirsam tedavide sikinti oluyomus..dis agrisida hicbiseye benzemiyo..insallah siz yasamazsiniz..kuzum.
Öylemii diyorsun inşallah canımbu yeterli belirti bence:)))
cok zararlı birsey yoksa kullanılır bence kullananda cok varmıs .. cokta sakınmak istemiyorum ya sakınan göze cöp batar derler yaBenim aşırı bi çatlak sorunum yoktu bikaç kez kullandım sonra transfer hazırlığından sonra kullanmadım hiçbi kimyasal bişey kullanmadım o dönemden itibaren , hamilelik olursa başlarım içinde zararlı bişey yoksa
bence öyle insallah pozitifi paylaşırsın burda..benimde ara ara hafif vardi son günlere yakın ozellikle ama adet agirisi baya vardı hep geliyor diye bekliyordumÖylemii diyorsun inşallah canım
Aynen canim..bende subatta tedaviye baslamistim..o yuzden o zman aldirmadim..sonra korona cikti iste..ama sende lutfen gunese cok cikma..dedigim gibi..alev almasin..2 senedir gul var bende..ve asil tedavisini olamiyorum..gebelik dusundugum icin..valla gecmis olsun hepsi zor ama diiş en zoru bende cok iyi bilirim oyuzden coronadan önce aslında diş tedavisinde başlamıştım önemli olan cürükleri temizlettm kanal tedavisi oldum ama ufak tefek cürükler kaldı geriye araya corona engeli girdi insallah o ufak cürükler sorun olmaz. 20likleri cektir cürükleride temizlettir diş sorununu bende cok duyuyorum gebelerde
Ay ne güzel konuşuyorsunbence öyle insallah pozitifi paylaşırsın burda..benimde ara ara hafif vardi son günlere yakın ozellikle ama adet agirisi baya vardı hep geliyor diye bekliyordum
Keşke dediğiniz gibi olsa acı tecrübeler yüzünden Ngs yöntemine başvurduk ama şimdi ilk defa başlayan biri olsam kesinlikle yumurta toplanıp embriyo oluşturulduğu an direkt Ngs işlemine gönderirdim baştan önlem almak çok daha iyi oluyor. Embriyo başı 300-350 Euro arası değişiyor TL olarak Haziran ayında 10750 TL verdik 4 embriyo için bununla birlikte transfer ve ilaçlar dahil toplam 19bin TL tuttuBunlara baktırmak icin ekstra bir işlem mi yaptiriyorsunuz yoksa zaten her tüp bebekte bakılıyor mu bunlara
Nitro nun sonuç ben çıktı ben denk gelmedim paylaşımına
İdrar testi pozitifti ama kan vermedi inşallah pozitifNitro nun sonuç ben çıktı ben denk gelmedim paylaşımına
oysaki güneşlenmeyide severim.. ama zaten şu ara evden bile doktor dısında cıkmıyorum, evdende calısıyoruz ..Aynen canim..bende subatta tedaviye baslamistim..o yuzden o zman aldirmadim..sonra korona cikti iste..ama sende lutfen gunese cok cikma..dedigim gibi..alev almasin..2 senedir gul var bende..ve asil tedavisini olamiyorum..gebelik dusundugum icin..
kaçkaldı simdi :) cok heycanlı oldugunu biliyorum bendede öyleydi başlarda olur diye düşünüyoddm sonra nötr oldu hislerim son günlere yakın ağrıyla birlikte negatif hissettim ama teste bi gün kala oyle bir heycan bastı ki beni anlataamam böyle dolanıp duruyorum evin icinde içimede olumlu hissi geliyor ama konduramadımda .. eşimde pozitif oldugunu öyle deli deli dolanmamdan hissetmis farklıydın ozaman diyor hahaAy ne güzel konuşuyorsun
bende de kasık ağrısı oluyor ara ara bir de iştahım acık başka da hiçbir belirtim yokBenim sadece kasık ağrım var oda hastalanmadan öncede olurdu yani bir belirtim yok sizde varmı
Bugün 7. Günüm Cumartesi kan verme günüm. Bütün anlattığın duyguları yaşıyorum şimdi eşimle konuşuyorum test al demiştim yok demişti şimdi akşam getirecem yaparsın dedi şimdi onu yapmaya da korkuyorumkaçkaldı simdi :) cok heycanlı oldugunu biliyorum bendede öyleydi başlarda olur diye düşünüyoddm sonra nötr oldu hislerim son günlere yakın ağrıyla birlikte negatif hissettim ama teste bi gün kala oyle bir heycan bastı ki beni anlataamam böyle dolanıp duruyorum evin icinde içimede olumlu hissi geliyor ama konduramadımda .. eşimde pozitif oldugunu öyle deli deli dolanmamdan hissetmis farklıydın ozaman diyor haha
evet canım benim kan testi günüm cuma gitceğim lab buldum sabahın sekizinde orda olcam inş :)Doktor sana cuma mı kan testi ver dedi bana cumartesi dedi Demekkki cuma da yapabilirim
Birde beni dusunsene canim..adanada yasiyorum..burada golgede bile gunesliyoruz resmen..muazzam bir sicak var..oysaki güneşlenmeyide severim.. ama zaten şu ara evden bile doktor dısında cıkmıyorum, evdende calısıyoruz ..
Corona resmen herkesin hayatını mahvetti. cok sinirmi bozuyor benim artık.. benimde babamda gül hastalıgı var
kız kardesimde de dönemsel cikmişti kayboldu.. bende de simdilik kolumda ve sadece bel kısmında var kremde fayda etmedi sanırım gercekten cözümü olmayan birsey bu.. ağır ilaclar da hamilelik olmasa bile kullanmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?