2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ben yapmadım canım. çünkü idrar testi pozitif de olsa yanıltıcı olabiliyor sanırım bilmiyorum. cuma sabahı direk testi veririm artık kısmet. belirtileriniz varmı kızlar
Doktor sana cuma mı kan testi ver dedi bana cumartesi dedi Demekkki cuma da yapabilirim

valla gecmis olsun hepsi zor ama diiş en zoru bende cok iyi bilirim oyuzden coronadan önce aslında diş tedavisinde başlamıştım önemli olan cürükleri temizlettm kanal tedavisi oldum ama ufak tefek cürükler kaldı geriye araya corona engeli girdi insallah o ufak cürükler sorun olmaz. 20likleri cektir cürükleride temizlettir diş sorununu bende cok duyuyorum gebelerde

cok zararlı birsey yoksa kullanılır bence kullananda cok varmıs .. cokta sakınmak istemiyorum ya sakınan göze cöp batar derler ya

Aynen canim..bende subatta tedaviye baslamistim..o yuzden o zman aldirmadim..sonra korona cikti iste..ama sende lutfen gunese cok cikma..dedigim gibi..alev almasin..2 senedir gul var bende..ve asil tedavisini olamiyorum..gebelik dusundugum icin..

Bunlara baktırmak icin ekstra bir işlem mi yaptiriyorsunuz yoksa zaten her tüp bebekte bakılıyor mu bunlara
Keşke dediğiniz gibi olsa acı tecrübeler yüzünden Ngs yöntemine başvurduk ama şimdi ilk defa başlayan biri olsam kesinlikle yumurta toplanıp embriyo oluşturulduğu an direkt Ngs işlemine gönderirdim baştan önlem almak çok daha iyi oluyor. Embriyo başı 300-350 Euro arası değişiyor TL olarak Haziran ayında 10750 TL verdik 4 embriyo için bununla birlikte transfer ve ilaçlar dahil toplam 19bin TL tuttu

Aynen canim..bende subatta tedaviye baslamistim..o yuzden o zman aldirmadim..sonra korona cikti iste..ama sende lutfen gunese cok cikma..dedigim gibi..alev almasin..2 senedir gul var bende..ve asil tedavisini olamiyorum..gebelik dusundugum icin..
oysaki güneşlenmeyide severim.. ama zaten şu ara evden bile doktor dısında cıkmıyorum, evdende calısıyoruz ..
Corona resmen herkesin hayatını mahvetti. cok sinirmi bozuyor benim artık.. benimde babamda gül hastalıgı var
kız kardesimde de dönemsel cikmişti kayboldu.. bende de simdilik kolumda ve sadece bel kısmında var kremde fayda etmedi sanırım gercekten cözümü olmayan birsey bu.. ağır ilaclar da hamilelik olmasa bile kullanmak istemem

Merhabalar benim de bugün transferim oldu. 2 tane dondurulmuş embriyolarım transfer edildi. Heyecanlı bekleyiş başladı Benim 2. Transferim ilki boş gebelik oldu ve düşük yapmak için ilaç kullanmıştım. Bu transfer öncesi kasılma önleyici gebelik aşısı, bağışıklık baskılarını tablet ve serum verildi. Her tedavide ilaçları doktor değiştirebiliyor bilginiz olsun. Hepimizin sağlıkla kucakları dolsun inşallah

Ay ne güzel konuşuyorsun
kaçkaldı simdi :) cok heycanlı oldugunu biliyorum bendede öyleydi başlarda olur diye düşünüyoddm sonra nötr oldu hislerim son günlere yakın ağrıyla birlikte negatif hissettim ama teste bi gün kala oyle bir heycan bastı ki beni anlataamam böyle dolanıp duruyorum evin icinde içimede olumlu hissi geliyor ama konduramadımda .. eşimde pozitif oldugunu öyle deli deli dolanmamdan hissetmis farklıydın ozaman diyor haha

Bugün 7. Günüm Cumartesi kan verme günüm. Bütün anlattığın duyguları yaşıyorum şimdi eşimle konuşuyorum test al demiştim yok demişti şimdi akşam getirecem yaparsın dedi şimdi onu yapmaya da korkuyorum

Birde beni dusunsene canim..adanada yasiyorum..burada golgede bile gunesliyoruz resmen..muazzam bir sicak var..yaniyoruz resmen..biz yeterince biktik gunesten sicaktan..burada kis olmuyor..sadece 3 ay bahar havasi..geri kalan aylarr sicakk..Kuzum benim sadece yuzumde var..ilk defa duydum yuz disinda baska bi bolgede ciktigini..benim ailemde kimsede yok teyzem disinda..onun cocuklarindada yok..hic aklina getirme..bole selerii kuzusum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…