2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim de burcum yengeç, ben inanıyorum çünkü burcun en baskın özelliği anaçlığı. Yaşadığı her şey üreme fonksiyonlarını etkiliyor. Çikolata kestim de var, yumurta rezerv azlığı teşhisi konmuştu 27 yaşımda

Yeni umutlar seninle olsun canım ben de bir tane boş gebelik geçirdim tüp bebekte bu ihtimalin az olduğunu okumuştum ondan merak ettim sizde de sperm sorunu mu vardı? Şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine boş gebelik olursa diye

Ben Başak eşim yengeç kuzum biz de yengeç erkeği var

Kizlar benim sonuc geldi 231.94 gebeligim yani gayet guzel artio .. 9 uncu gunum bugun .. hadi sira sizde bekliyorum guzel haberlerinzi❤❤❤
ay maşallah ne güzel, Allah tamamına erdirsin
kızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
Maşallah epeyce bir artmış acaba ikiz mi geliyor dındındın
Sizin gibi değil fakat benim de cildimde problemler var seboreik dermatit şeklinde. Ben zaten normalde de vücut yağı kullanıyorum, hamilelikte çatlamak kesinlikle genetik. Çok az da olsa bir katkımız olursa ne güzel, ben earth mama kullanmıştım bi ara, ay bi de bee li bir marka vardı onu kullanmıştım bi kaç marka daha var tam hatırlarsam yazayım size. Lierac benim rahatsızlığımdan kaynaklı bir nebze dahi nemlendirmiyordu beni, umarım size çok iyi etki eder
Kızlar transfer sonrası
11.gün değerim 705
15.gün değerim 2850
Ay ne güzel yaaaaa geliyor bebişler Allah’ın izniyle
Sonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay ben sizi nedense sonlara doğru yaptıracakmışsınız gibi hatırladım. Ama pozitif sonuç almanıza da bir o kadar mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasaip etsin
Kizlar kiyamm ya esim gitmis balik et kemik bir suru sey doldurdu eve bide bunu almis. Sanki 2 hafta sonra gitmicez olsun olsun dio hepsini ye dio kiyamam yaa❤ sukurler olsun yol arkadasim cok iyi.. sizce bu vitamin iyi mi
Benim bildiğim kadarıyla Türkiye’deki iyi vitaminlerden biri. Sağlıkla kalın inşallah

Ben oğlağım, eşim de boğa sürekli polip için histereskopi oluyorum ben de ama kist yok şükür.

Estrofem kullanmaya başlayalı sanki için sıkılıyor gibi. Panik atak gibi sanki nefesimi sonuna kadar çekemiyorum gibi koronalı günlerde yine evham mı yapıyorum acaba

Ben kova

Maşallah epeyce bir artmış acaba ikiz mi geliyor dındındın

Sizin gibi değil fakat benim de cildimde problemler var seboreik dermatit şeklinde. Ben zaten normalde de vücut yağı kullanıyorum, hamilelikte çatlamak kesinlikle genetik. Çok az da olsa bir katkımız olursa ne güzel, ben earth mama kullanmıştım bi ara, ay bi de bee li bir marka vardı onu kullanmıştım bi kaç marka daha var tam hatırlarsam yazayım size. Lierac benim rahatsızlığımdan kaynaklı bir nebze dahi nemlendirmiyordu beni, umarım size çok iyi etki eder

Koseden valla bende şu ara aşırı merak ediyorum ikiz mi degilmi..
Bu arada arkadaşımla görüştüm belki fikir olur buda iki şey önerdi çatlaga..
biri hindistancevizi yağı ile aloe verayı karıştır kullan dedi yada şunu yollamıs ekdeki

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Müjdeli ve güzel haberler sonuna kadar sağlıkla nasip olsun Bizde hem sperm morfolojisi hem yumurta azlığı vardı. Siz kaçıncı haftadasınız şimdi? Benim 7 haftadan sonra hamilelik belirtilerim azalmaya başlamıştı mesela o zaman anladım sıkıntı var diye.

Yaaaaa ben sizin durumu kaçırmışım, nasıl sevindim belli değil. İnanılmaz mutlu bir haber, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba arkadaşım bende de mthfr heterozigot mutasyon vardı ilk transferden sonra hem coraspirin hem kan sulandırıcı vermişlerdi. Ama bu mutasyon olsun olmasın her hastaya ihtimal dahilinde veriyorlar. Zaten bu mutasyona bağlı kalmadan küçücük bir pıhtı bile tutunmayı veya sağlıklı tutunmayı etkiliyor düşüğe neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…