Benimde yükselen teraziben teraziyim benimde 2 çikolata kistim var
Benim de burcum yengeç, ben inanıyorum çünkü burcun en baskın özelliği anaçlığı. Yaşadığı her şey üreme fonksiyonlarını etkiliyor. Çikolata kestim de var, yumurta rezerv azlığı teşhisi konmuştu 27 yaşımdaKızlar bişey sorcam hangi burçsunuz?Burçlara inanırmısınız bilmem ama ben yengeç burcuyum genelde yengeçi üreme kasıklar yumurtalıkarla ilgili hastalıklar ilgilendiriyomuş.Etrafımda tanıdığım tüm çikolata kisti olan veya Yumurtalık-rahimle ilgili sorunu olanlar hep yengeç burcu
acaba bnimkide yengecmi hic bilmiyorum hahahaBenimde yükselen terazi
Yeni umutlar seninle olsun canım ben de bir tane boş gebelik geçirdim tüp bebekte bu ihtimalin az olduğunu okumuştum ondan merak ettim sizde de sperm sorunu mu vardı? Şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine boş gebelik olursa diyeEvet canım teşekkür ederim, tüp bebekte oldu 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Kan tahlili pozitif alınmıştı. 9. Hafta da bebek gözükmeyince boş gebelik teşhisi konuldu. Olabiliyormuş tüp bebekte de, embriyo yaşama uygun kromazal yapıda olmayınca vücut hamile kalıyor sonra embriyoyu absorbe ediyormuş. Daha sonra boş keseyi düşürdüm.Hepsi geçiyor yeni umutlar var oldukça
Ben Başak eşim yengeç kuzum biz de yengeç erkeği varKızlar bişey sorcam hangi burçsunuz?Burçlara inanırmısınız bilmem ama ben yengeç burcuyum genelde yengeçi üreme kasıklar yumurtalıkarla ilgili hastalıklar ilgilendiriyomuş.Etrafımda tanıdığım tüm çikolata kisti olan veya Yumurtalık-rahimle ilgili sorunu olanlar hep yengeç burcu
Evet eşden dolayı da olabilirBen Başak eşim yengeç kuzum biz de yengeç erkeği var
ay maşallah ne güzel, Allah tamamına erdirsinKizlar benim sonuc geldi 231.94gebeligim yani gayet guzel artio .. 9 uncu gunum bugun .. hadi sira sizde bekliyorum guzel haberlerinzi❤❤❤
Maşallah epeyce bir artmış acaba ikiz mi geliyor dındındınkızlar 1117 cıkmısssssssssssssssssss. yani 157den 1117 olmusssssssss
Sizin gibi değil fakat benim de cildimde problemler var seboreik dermatit şeklinde. Ben zaten normalde de vücut yağı kullanıyorum, hamilelikte çatlamak kesinlikle genetik. Çok az da olsa bir katkımız olursa ne güzel, ben earth mama kullanmıştım bi ara, ay bi de bee li bir marka vardı onu kullanmıştım bi kaç marka daha var tam hatırlarsam yazayım size. Lierac benim rahatsızlığımdan kaynaklı bir nebze dahi nemlendirmiyordu beni, umarım size çok iyi etki ederDiğer sorumda bi bloggerda görmüştüm aynı zamanda bebek hemşiresiymiş kendisi hamile kaldıgı andan itibaren çatlak kremlerine başlamış ve hic catlagı oluşmamış ..sizde basladınız mı baslıcakmısınız?erkenmi?
Ay ne güzel yaaaaa geliyor bebişler Allah’ın izniyleKızlar transfer sonrası
11.gün değerim 705
15.gün değerim 2850♥
Ay ben sizi nedense sonlara doğru yaptıracakmışsınız gibi hatırladım. Ama pozitif sonuç almanıza da bir o kadar mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasaip etsinSonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim bildiğim kadarıyla Türkiye’deki iyi vitaminlerden biri. Sağlıkla kalın inşallahKizlar kiyamm ya esim gitmis balik et kemik bir suru sey doldurdu eve bide bunu almis. Sanki 2 hafta sonra gitmicez olsun olsun dio hepsini ye dio kiyamam yaa❤sukurler olsun yol arkadasim cok iyi.. sizce bu vitamin iyi mi
Ben oğlağım, eşim de boğa sürekli polip için histereskopi oluyorum ben de ama kist yok şükür.Kızlar bişey sorcam hangi burçsunuz?Burçlara inanırmısınız bilmem ama ben yengeç burcuyum genelde yengeçi üreme kasıklar yumurtalıkarla ilgili hastalıklar ilgilendiriyomuş.Etrafımda tanıdığım tüm çikolata kisti olan veya Yumurtalık-rahimle ilgili sorunu olanlar hep yengeç burcu
Ben kovaKızlar bişey sorcam hangi burçsunuz?Burçlara inanırmısınız bilmem ama ben yengeç burcuyum genelde yengeçi üreme kasıklar yumurtalıkarla ilgili hastalıklar ilgilendiriyomuş.Etrafımda tanıdığım tüm çikolata kisti olan veya Yumurtalık-rahimle ilgili sorunu olanlar hep yengeç burcu
Yaaa ne güzel Bi umut oldun herkese. Topiğimizin mucizesisinSonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimYeni umutlar seninle olsun canım ben de bir tane boş gebelik geçirdim tüp bebekte bu ihtimalin az olduğunu okumuştum ondan merak ettim sizde de sperm sorunu mu vardı? Şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine boş gebelik olursa diye
Tebrik ederimmSonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaaaaa ben sizin durumu kaçırmışım, nasıl sevindim belli değil. İnanılmaz mutlu bir haber, sağlıkla kucağınıza alın inşallahYeni umutlar seninle olsun canım ben de bir tane boş gebelik geçirdim tüp bebekte bu ihtimalin az olduğunu okumuştum ondan merak ettim sizde de sperm sorunu mu vardı? Şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum yine boş gebelik olursa diye
Merhaba arkadaşım bende de mthfr heterozigot mutasyon vardı ilk transferden sonra hem coraspirin hem kan sulandırıcı vermişlerdi. Ama bu mutasyon olsun olmasın her hastaya ihtimal dahilinde veriyorlar. Zaten bu mutasyona bağlı kalmadan küçücük bir pıhtı bile tutunmayı veya sağlıklı tutunmayı etkiliyor düşüğe neden oluyor.Şöyleki trombofili paneli testi yaptırdık mthfr genimde heterozigot mutasyon var tehlikeli olan homozigot mutasyon imiş ama doktorum şansa bırakmak istemedi o nedenle kullandım ama yalnızca 3. Gebeliğimde. O gebeliğimde kimyasal olduğu için iğnenin faydası olmadı. Malesef ilk 2 gebeliğim olumsuz sonuçlanana kadar ısrar etmeme rağmen diğer doktorlar klasik kan ve hormon testleri dışında başka bir test istemedi. Belki ilk 2 gebeliğim için kan sulandırıcı faydalı olurdu
Siz kullanıyor musunuz?
Canım sonucun nasılKizlar simdi kan verdim. Aksam 5 gibi cikar sonuc dediler. Tsh tahlilleri de vardi o yuzdne mi oyle geç cikacak anlamadim.
Süper canım kese 6000 de karından görünüyor1137,5 göre sizce kaç haftalığım? Bilgisi olan var mı?
Amin herkesin yüzü gülsün inşallahİnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızBenim toplamam ctesi olacak ama transfer için 1 ay bekleyeceğim embriyolar analize gidecek. İnşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?